Tipping på håndball

Håndball er en sport som er veldig populær i Norge. Mange nordmenn spiller håndball, og enda flere ser håndball på tv. Stadig flere nordmenn tester også ut tipping på håndball, og du har mange spillmuligheter hos de norske bettingsidene.

I denne artikkelen ser vi nærmer på tipping på håndball og hva du bør tenke på før du satser penger på denne populære sporten.

handball norske bettingsider

Slik fungerer tipping på håndball

Håndball er en eksplosiv og actionfylt ballsport der det skjer mye og scores mye. Dette er en av grunnene til at håndball er en av de mest populære idrettene i Norge. Det som er ekstra gøy med håndball er at det også er en idrett der kvinnelagene er minst like populære som herrelagene.

Tipping på håndball er en fritidssyssel for mange, og stadig flere nordmenn oppdager hvor gøy det er å satse penger på denne populære ballidretten.

logo
 • Bredt utvalg Premier League odds
 • Prisvinnende spillselskap
 • Kontinuerlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + kombiforsikring
logo
 • Anerkjent norsk aktør
 • Flotte bonuser og kampanjer
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 1000 NOK
logo
 • Effektive uttak
 • Lave omsetningskrav
 • Ingen utgifter
Oddsbonus 1000 NOK
logo
 • Fokus på nordiske sporter
 • Spill på lavere divisjoner
 • Populær blant norske spillere
Oddsbonus 1000 NOK + oddsbygger
logo
 • Velg enten low roller- eller high roller-bonus
 • Sportsbook tilpasset norske spillere
 • Trygt casino med høy tillit blant spillere
Oddsbonus 2000 NOK + ukentlige gratisspill

De fleste store norske bettingsider tilbyr tipping på håndball, og utvalget av kamper og oddsobjekter er stort.

Om du vil teste ut tipping på håndball anbefaler vi at du tester i populære norske bettingsider som Betsson, Unibet, Guts, NordicBet og andre aktører som satser på norske spillere.

Hos norske bettingsider er det enkelt å gjøre innskudd og uttak med Visa, Mastercard, Paysafecard eller elektroniske lommebøker som Skrill og Neteller.

Så fort du har satt inn penger er du raskt i gang med spillingen. Velg kampen du vil spille på og hvilket oddsobjekt eller hendelse du vil plassere penger på. Du kan spille enkeltspill eller flere spill på samme kupong.

Bettingsidene har satt odds på alle hendelsene du kan spille på. Jo høyere odds desto mindre sannsynlighet er det for at hendelsen inntreffer, men da får du jo desto mer penger i gevinst om du faktisk skulle vinne.

De fleste bettingsider lar deg også spille live tipping på håndball mens kampen pågår. Oddsen endrer seg hele tiden, og med tanke på hvor actionfylt en håndballkamp faktisk er så er live tipping på håndball supergøy.

Hva kan du spille på?

Bettingsidene som tilbyr tipping på håndball lar deg spille på alle de mest kjente ligaene og mesterskapene, som f.eks. Champion League, EM og VM. Naturligvis kan du også spille på de norske ligaene på dame- og herresiden hos de norske bettingsidene.

Det vanligste spillet er resultatet av kampen, det vil si hvilket lag som vinner. Her kan du spille på hjemmeseier, uavgjort eller borteseier.

Bettingsidene har imidlertid langt mer å spille på en bare resultatet. Du kan f.eks spille på hva du tror stillingen blir, hvem som blir banens beste, hvor mange frikast et lag får eller hvor mange spillere som blir utvist.

I forbindelse med mesterskap og viktige kamper er det heller ikke uvanlig at norske bettingsider kjører egne spesialer der du får oddsboost eller andre gode dealer om du spiller på en spesiell kamp eller et spesielt oddsobjekt.

Uansett om du er nybegynner eller en erfaren spiller vil tipping på håndball garantert oppleves som en fantastisk morsom opplevelse som tar spillingen til nye høyder. Og er du håndballfan blir jo kampene enda morsommere når du i tillegg har satset penger på utfallet av kampen.

back to top