Skal vi danse odds

Skal vi danse er et av de mest populære tv-programmene i Norge, og det har det vært helt siden programmet så dagens lys i 2006.

Det populære TV-programmet lar norske kjendiser konkurrere i ulike typer dans i beste sendetid.

Programmet stammer opprinnelig fra det britiske programmet Strictly Come Dancing.

Siden Skal vi danse er så populært blant norske tv-seere, er det ikke så rart at også bettingsidene har fattet interesse for å tilby odds på Skal vi danse.

logo
 • Fokus på nordiske sporter
 • Spill på lavere divisjoner
 • Populær blant norske spillere
Oddsbonus 1000 NOK + oddsbygger
logo
 • Anerkjent norsk aktør
 • Flotte bonuser og kampanjer
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
 • Helnorsk spillselskap
 • Norske ligaer i fokus
 • 500 % bonus
Oddsbonus 500 NOK + hyppige gratisspill
logo
 • Stort fokus på norske ligaer
 • Prisvinnende spillselskap
 • Kontinuerlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + kombiforsikring

Tippe på Skal vi danse

Betting og odds handler ikke bare om sport, og bettingsidene forsøker alltid å finne på noe nytt og spennende som spillerne kan satse penger på.

Tv-programmer er ofte populære bettingobjekter, og et populært tv-program som Skal vi danse er naturligvis noe som de norske bettingsidene ønsker å tilby odds på.

Du finner Skal vi danse odds hos stadig flere bettingselskaper, og om du digger dette populære tv-programmet så vil du garantert få litt ekstra spenningsutbytte om du også satser penger på de ulike deltakerne.

Når en ny sesong for Skal vi danse nærmer seg, så avslører TV2 deltakerne. Dette er alltid populære kjendiser, og det knytter seg alltid stor spenning til hvordan de ulike kjendisene vil gjøre det på dansegulvet.

Det er nye episoder hver uke, og deltakerne skal danse ulike danser i hver episode, alt fra jive, tango og cha cha cha til flamenco, selskapsdans og swing. Deretter får deltakerne poeng fra et profesjonelt dommerpanel, og én kjendis ryker ut i hvert program.

Med en gang deltakerne i en ny sesong er avslørt, vil bettingselskapene begynne å tilby odds på den nye sesongen av Skal vi danse.

Her vil det være mulig å spille på resultatene i de enkelte episodene, men også sette langtidsspill på hva som skjer i finalen.

Odds på Skal vi danse fungerer ganske likt som om du spilte på sport. Du velger deg en favoritt eller en hendelse som du tror vil skje i løpet av episoden eller sesongen, og så er det bare å sette spillet ditt.

Det er veldig trygt å satse penger på Skal vi danse hos de mange seriøse norske bettingsidene som finnes der ute. 

Som ny spiller kan du også se frem til velkomstbonuser som inkluderer risikofrie spill, eller gratis spill.

Så fort du ha registrert deg hos en bettingside som tilbyr Skal vi danse odds, er det bare å begynne å spille.

Om du vinner kommer gevinstene automatisk inn på bettingkontoen din.

Spill på følgende oddsobjekter

Bettingsidene lar deg spille på en rekke ulike oddsobjekter når du satser penger på Skal vi danse. 

Et oddsobjekt er kort forklart en hendelse du tror vi inntreffe i løpet av episoden, sesongen eller konkurransen, som det tilbys odds på.

Det vanligste spillet er på hvilken kjendis som vinner hele Skal vi danse. Spiller du på dette så setter du et spill som potensielt ikke blir avgjort før i finalen, så da er det bare å benke seg, og vente i spenning.

Mens du venter på finalen er det naturligvis også mulig å finne odds på hendelser i de ulike episodene.

Dette inkluderer hvem som ryker ut av hver episode, og hvem som får flest og færrest poeng av dommerne.

I forbindelse med finalen kjører bettingsidene gjerne også egne kampanjer der det f.eks. dukker opp oddsbooster eller tilbud med risikofrie spill til spillerne.

Viktige datoer å få med seg

Skal vi danse sendes på høsten hvert år, og den populære tv-serien har vært på norske tv-skjermen helt siden 2006. Det betyr hele 16 sesonger av det populære danseprogrammet, og det er ingen grunn til å tro at det ikke kommer en ny sesong i 2021.

Datoene for en ny sesong er fortsatt ikke avslørt, men det er bare å følge med.