AstroPay

Sist oppdatert:
Betting med AstroPay

På denne siden

  AstroPay er en brukervennlig og sikker elektronisk lommebok for bruk på nettet. Du kan bruke løsningen til å både sende og motta midler. Det gjør det meget gunstig å drive med betting med AstroPay. Her får du nemlig en løsning som lar deg gjennomføre både innskudd og uttak hos bettingsider så enkelt som bare det, med et par klikk på telefonen.

  Bettingsider med AstroPay

  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Gode bonusvilkår
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Stor sportsbook
  • Betal med Visa
  • Bredt oddsutvalg
  Oddsbonus
  500 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • God oddsbonus
  • Betal med Visa
  • Raske uttak
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + Rewards Club
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Hyppige kampanjer
  • Cashback
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  2100 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hvordan fungerer AstroPay? 

  AstroPay fungerer som de fleste andre elektroniske lommebøker. Det vil si at det er snakk om en virtuell konto hvor du kan sette inn penger for bruk innen netthandel. Dette gjør det langt sikrere å flytte penger online enn om du bruker et kort utstedt av din bank, for eksempel. 

  Du kommer i gang med AstroPay ved å installere selskapets app på telefonen. Den finner du både i Apple Store og Google Play. Med appen på plass oppgir du ditt mobilnummer og gjennomfører registreringsprosessen. Hele opplegget er unnagjort på noen få minutter.

  Nå overfører du penger du har lyst til å bruke online til den nye AstroPay-kontoen din. Det kan du gjøre ved bruk av en rekke forskjellige metoder. 

  Hvis du har en bettingkonto i en annen valuta enn din norske bankkonto, f.eks. Euro, kan du veksle i AstroPay-appen. Da får du god kurs og minimale utgifter. 

  Da er det bare å sette inn penger på bettingkontoen din. Merk for øvrig at du også kan betale for alle slags andre tjenester online ved bruk av AstroPay. Altså kan lommeboken ha flere nytteområder en kun betting.  

  Innskudd 

  Det er fort gjort å gjennomføre et innskudd til din bettingkonto ved bruk av AstroPay. Nøyaktig hvordan du går frem vil variere en del fra bettingselskap til bettingselskap. Generelt sett er det dette oppskriften:

  1. Logg inn og gå til «mine sider», e.l.
  2. Klikk på innskudd
  3. Oppgi beløpet du ønsker å overføre
  4. Velg «AstroPay» på listen over tilgjengelige betalingsmetoder
  5. Bekreft overføringen i AstroPay-appen når du bes om det
  6. Pengene overføres momentant

  Uttak

  For å ta ut penger fra en bettingkonto er det også fullt mulig å benytte AstroPay. Det gjør du på denne måten:

  1. Logg inn og gå til «mine sider», e.l.
  2. Klikk på uttak
  3. Oppgi beløpet du ønsker å overføre
  4. Velg «AstroPay» på listen over tilgjengelige betalingsmetoder
  5. Klikk «gjennomfør uttak», e.l.

  Merk at du må verifisere deg hos bettingselskapet før du kan gjøre uttak. Dette skyldes europeisk lovgiving om pengehvitvasking. Verifiseringsprosessen er ikke komplisert, men den kan ta litt tid. Derfor bør du ta deg av dette punktet i god tid før du skal gjøre et uttak, ideelt sett så snart du åpner din bettingkonto.

  Det er også på sin plass å påpeke at selv om AstroPay byr på øyeblikkelige overføringer, gjelder ikke det samme nødvendigvis for ditt bettingselskap. Du vil måtte belage deg på en viss behandlingstid, i mange tilfeller. Den kan variere fra noen få timer, til flere virkedager. 

  Kan man bruke AstroPay hos norske bettingsider?

  Det er i dag fullt mulig å overføre penger til og fra utenlandske og norske bettingsider ved bruk av AstroPay. Dette er selvsagt en gladnyhet, all den tid slettes ikke alle betalingsmetoder av dette slaget er tilgjengelig for denne bruken her til lands. 

  AstroPay er en så brukervennlig og tillitsvekkende betalingsmetode at den byr på flere fordeler versus andre muligheter. Blant annet får du et ekstra lag med sikkerhet ved å bruke en elektronisk lommebok som dette, sammenlignet med å bruke et kort fra banken din. Klart det er betryggende å ikke måtte dele kortinfoen din over nettet. 

  Siden det hele tiden kommer nye regler og restriksjoner som påvirker hvordan vi norske tippere kan overføre penger, er det lurt å alltid hente den mest oppdaterte informasjonen. Vårt råd er å kontakte ditt bettingselskaps kundeservice direkte for å forvisse deg om at din ønskede betalingsmetode er tilgjengelig. 

  Er betalingsmetoden trygg?

  Ja, vi kan helt klart gå god for at AstroPay er å anse som en sikker betalingsmetode. Du kan bruke en lang rekke velrennomerte løsninger for å overføre penger til denne elektroniske lommeboken. Alle de mest nymotens og avanserte metodene for nettsikkerhet er på plass.

  Når du bruker AstroPay til å flytte midler, vil du måtte bekrefte betalingen via appen. Altså har du en dobbel sikkerhetsløsning på plass. Siden du kun setter inn så mye penger som du ønsker å bruke i denne lommeboken, trenger du ikke bekymre deg for at hackere skal bryte seg inn og tømme kontoen din. 

  Selskapet som står bak denne betalingsløsningen er basert i Storbritannia. Dette anser vi som et høyst betryggende tegn. Storbritannia er viden kjent for å ha en meget sterk finansnæring. Landets banker er blant verdens største og den lokale lovgivingen betryggende streng. 

  At AstroPay opererer under regelverket til det britiske finanstilsynet, Financial Conduct Authority, er dessuten meget betryggende. Dette garanterer redelig drift, og at alle involverte har rent mel i posen. 

  Også tilbakemeldinger fra kunder synes å være i overveldende grad positive – nok et godt tegn. I det hele og store finner vi ingen grunn til ikke å anse AstroPay som et seriøst og pålitelig foretak.

  Avgifter og gebyrer

  For å overføre penger til eller fra et bettingselskap med AstroPay vil du ikke belastes med gebyrer fra betalingsløsningen. AstroPay lar deg nemlig gjennomføre denne typen betalinger aldeles vederlagsfritt. 

  Derimot finnes det bettingselskaper som har egne gebyrer. Dette gjelder først og fremst for å gjøre uttak fra kontoen. 

  Det skal også sies at det er mulig AstroPay vil kreve et gebyr for å veksle penger, hvis du for eksempel setter inn norske kroner, så veksler dem inn i Euro for å sette inn på en bettingkonto med denne valutaen. Dette vil uansett være billigere og mer gunstig enn å sette inn kroner på en Euro-konto, da dette vil kunne involvere en uheldig vekslingskurs. 

  Det hørere dessuten med at det kan være gebyr på å overføre penger fra AstroPay til din bankkonto.  

  Konklusjon – anbefaler vi betting med AstroPay?

  Vi anbefaler helt klart betting med AstroPay. Appen er enkel å bruke, og hele opplegget meget oversiktlig. Overføringer gjøres rask og sikkert og de som står bak driften fremstår som høyst troverdige aktører.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.