Neosurf

Sist oppdatert:
Betting med Neosurf

På denne siden

  Neosurf er en form for forhåndsbetalt kort, og kan brukes til både innskudd og uttak på bettingsider. Betalingsløsningen er super for norske spillere, siden den fungerer som et mellomledd mellom kontoen din og bettingsiden.

  Norske banker har som kjent ikke mulighet til å godta betalinger til utenlandske bettingsider. Du er derfor avhengig av at betalingen går via mellomledd som Neosurf. La oss se nærmere på hvordan Neosurf virker hos bettingsider, og hvorvidt løsningen er trygg!

  Bettingsider hvor du kan gjøre innskudd med Neosurf

  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Hyppige kampanjer
  • Cashback
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hvordan fungerer Neosurf hos bettingselskaper?

  Neosurf kan på mange måter sammenlignes med betalingsløsningen Paysafecard, som tidligere kunne brukes av norske spillere. Løsningen fungerer som et forhåndsbetalt kort. Du kjøper et Neosurf-kort til en ønsket verdi, og deretter kan kortet brukes hos bettingsider.

  Betalingen din til bettingsiden vil med andre ord ikke gå direkte fra bankkontoen din, noe som betyr at transaksjonen ikke vil stanses. Dersom du ønsker å bruke Neosurf til betting, er det enkelt å sette i gang.

  Steg én er å kjøpe et Neosurf-kort. Du kan kjøpe kort til ulike forhåndsbestemte verdier, som for eksempel 100, 150, 200, 500 eller 1 000 kroner. Kortet betales med Visa eller lignende hos utsalgsstedet som selger kortet.

  Et kort fra Neosurf vil ha en kode bestående av 10 siffer på baksiden. Denne blir først synlig når kortet skrapes. Ved kjøp av virtuelle kort får du koden tilsendt på e-post. Det er denne koden som oppgis når du ønsker å utføre et innskudd hos for eksempel en bettingside.

  Slik gjør du innskudd med Neosurf hos bettingsider på nett:

  • Finn butikk eller nettbutikk som selger Neosurf
  • Kjøp Neosurf-kort til ønsket verdi
  • Skrap feltet på baksiden for å få koden din (eller sjekk koden du får tilsendt på e-post)
  • Oppgi koden der du skal foreta et kjøp eller innskudd med Neosurf

  Kan man bruke Neosurf hos norske bettingselskaper?

  Siden Skrill, Paysafecard og Neteller ikke lenger kan brukes av norske spillere, har Neosurf bestemt seg for å tre inn på det norske markedet. Du finner nå Neosurf i mange nettbutikker, så vel som på bettingsider for nordmenn.

  Du kan blant annet bruke Neosurf som betalingsmetode hos NordicBet, Betsafe, Betsson og en rekke andre aktører. Løsningen er et godt alternativ for deg som tidligere har brukt Paysafecard til spilling på nett.

  Dersom du ønsker å spille på en bettingside med Neosurf, er det lurt å velge blant sidene vi anbefaler. Vi anbefaler kun trygge og lisensierte bettingsider som har godt spillutvalg, god kundestøtte og trygge betalingsmetoder. Samtidig vil du kunne finne gunstige oddsbonuser.

  Er Neosurf trygt?

  Neosurf er en veldig trygg betalingsløsning, og er lisensiert via myndighetene i Frankrike. En viktig sikkerhetsfaktor er at du slipper å legge inn sensitive opplysninger hos bettingsiden, slik du må med ordinære bankkort.

  Din norske bank vil heller ikke kunne spore transaksjonen, siden du betaler med et eget kort og ikke bankkontoen din.

  Du kan med andre ord forbli anonym når du spiller med Neosurf, noe mange setter pris på. Det er også betryggende at du kan få hjelp av kundeservice dersom du skulle ha noen spørsmål til Neosurf.

  Kundeservice er tilgjengelig døgnet rundt, noe som alltid er et stort pluss. Dette er bra, siden ulike spillere spiller til ulike tider på døgnet. Skulle det oppstå et problem med betalingen, er derfor hjelpen aldri langt unna. Du kan få hjelp på engelsk og et par andre språk.

  Avgifter

  Det er få kostnader involvert i bruken av Neosurf. Først og fremst er det het gratis å kjøpe forhåndsbetalte kort som Neosurf. Det tas altså ingen ekstra gebyrer når du handler kortet i butikk eller på nett.

  De aller fleste bettingsider tar heller ikke gebyrer av brukere som anvender Neosurf, noe som er positivt. Husk likevel på at noen bettingsider kan kreve gebyrer.

  Merk deg også at du har 6 måneder på deg til å bruke pengene på Neosurf-kortet etter at du har kjøpt det. Bruker du lengre tid enn dette, vil det påløpe gebyrer på rundt 20 kroner i måneden. Pengene vil trekkes fra saldoen på kortet.

  Det kan også forekomme valutavekslingsgebyrer når du bruker Neosurf. Dette kan bety at du må betale gebyrer hvis du handler i andre valutaer enn hva kortet er utstedt i. Noen bettingsider på nett lar deg spille med norske kroner, mens andre tilbyr euro eller lignende.

  Fordeler og ulemper ved Neosurf

  Som med alle andre betalingsmetoder, finnes det både fordeler og ulemper ved Neosurf. Den kanskje største ulempen er at det ikke er så mange bettingsider som tilbyr Neosurf enda. Forhåpentligvis vil det komme flere aktører med Neosurf etter hvert.

  En annen ulempe er at det kan forekomme gebyrer, og at penger trekkes fra kortet om du ikke bruker pengene i tide. Bruk derfor betalingskortet innen god tid, slik at du slipper at det trekkes penger fra kortet.

  Av fordeler kan vi nevne at betalingskortet er veldig brukervennlig og enkelt i bruk. Det er også sikkert og anonymt, og enkelt å få tak i på nett. En annen fordel er at du har full kontroll på pengebruken, siden du må kjøpe Neosurf-kort med en spesifikk verdi.

  Fordeler

  • Lett tilgjengelig
  • Brukervennlig
  • Sikkert og anonymt
  • Enkelt å holde kontroll på pengebruken

  Ulemper

  • Gebyrer kan forekomme
  • Tilbys ikke av så mange bettingsider foreløpig

  Konklusjon – anbefaler vi betalingsmetoden?

  Neosurf er et godt valg for alle norske spillere som ønsker en pålitelig og brukervennlig betalingsmetode. Løsningen er ikke bare enkel i bruk, den er også veldig sikker. Når du bruker Neosurf på bettingsider trenger du ikke å gi fra deg sensitive opplysninger.

  Hvis du ønsker å bruke betalingsløsningen trenger du bare å kjøpe et Neosurf-kort hos et utsalgssted. Kortet har en viss verdi, og du skraper frem en unik kode på baksiden av kortet. Denne koden brukes når du skal sette inn penger på bettingsiden.

  Løsningen er et veldig godt alternativ for deg som likte å bruke Paysafecard på bettingsider. Paysafecard kan ikke lenger brukes av nordmenn, og da er Neosurf et flott alternativ. Løsningen er både rask, enkel og sikker.

  Finn en bettingside med Neosurf i dag, og se frem til en sikker og morsom spillopplevelse. Vi kommer med anbefalinger til de beste bettingsidene med Neosurf!

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.