Bitcoin

Sist oppdatert:
Betting med Bitcoin

På denne siden

  Bitcoin (BTC) er en av de mest kjente formene for kryptovaluta, og reguleres ikke av noen sentralbank slik tradisjonelle betalingsmetoder gjør. Med Bitcoin får du full kontroll over egne transaksjoner, noe som gjør betalingsmetoden velegnet for betting.

  Bitcoin tilbys på en rekke bettingsider, og skal gjøre det enkelt å utføre trygge og raske transaksjoner. La oss se nærmere på hvordan Bitcoin fungerer, og hvorvidt dette er en betalingsmetode du bør velge!

  Bettingsider hvor du kan gjøre innskudd med Bitcoin:

  • Betal med Visa
  • Gode bonusvilkår
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Hyppige kampanjer
  • Cashback
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Lisens fra Curaçao
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + VIP-program
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  2100 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Mobilvennlig
  • Norske nettsider
  • Virtuell sport
  Oddsbonus
  1200 NOK
  + 22 Bet-poeng
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hvordan fungerer Bitcoin til betting?

  Hvis du ønsker å spille på bettingsider for ekte penger, må du først gjøre et innskudd. Dersom du vil bruke Bitcoin, er det ganske lett å sette i gang. Det aller første du må gjøre er å handle Bitcoin. Dette kan gjøres på sider kalt kryptobørser, der kryptovaluta selges.

  Du kan for eksempel kjøpe Bitcoin gjennom den norske siden MiraiEx, eller gå for andre kjente navn som BitRuption og eToro. Du får da en kryptovaluta-lommebok for oppbevaring av Bitcoin. Dette kan minne litt om en e-lommebok fra for eksempel Skrill eller ecoPayz.

  Du må huske at identiteten og bankkontoen din skal verifiseres før kjøp at Bitcoin er mulig. Så snart lommeboken er opprettet, kan du imidlertid se frem til full anonymitet på bettingsider. Du er i praksis din egen bank og kan foreta krypterte betalinger.

  Når du har en BTC-lommebok kan du registrere deg på en bettingside som tilbyr kryptovaluta-betalinger. Du slipper å dele sensitive opplysninger med bettingsiden, noe mange betrakter som en stor fordel.

  Slik gjør du innskudd på en bettingside med kryptovaluta:

  • Registrer deg hos nettside som selger kryptovaluta
  • Lag en Bitcoin-lommebok
  • Bekreft identitet og konto
  • Registrer konto hos en BTC-bettingside
  • Velg BTC på listen over betalingsmetoder
  • Sett inn penger og spill!

  Hva er Bitcoin?

  Bitcoin er verdens mest kjente form for kryptovaluta. Valutaen er digital, og er ikke knyttet opp mot noen sentralbank slik tradisjonelle betalingsløsninger er. Det betyr at det ikke finnes noen sentrale myndigheter eller en sentralbank som styrer pengene.

  En vanlig norsk bank vil for eksempel ha oversikt over kontoer, transaksjoner og saldoer tilknyttet brukerne. Når det er snakk om kryptovaluta, blir disse funksjonene desentralisert på datamaskiner omtalt som noder.

  Nodene knyttes igjen opp mot et nettverk bestående av blokkjeder. Siden betalingene dine ikke vil knyttes opp mot sentrale servere, er det bare de nevne nodene som håndterer informasjon.

  Informasjonen er tilgjengelig for alle i nettverket, noe som vanskeliggjør hacking. Når du bruker Bitcoin får du full oversikt over dine egne betalinger, og ingen myndighet overvåker transaksjonene dine.

  Kan man bruke Bitcoin hos norske bettingselskaper?

  Det finnes mange kjente «norske» bettingsider. Disse bettingsidene har som regel norske hjemmesider, norsk support eller lignende. Lisensen deres er imidlertid ikke norsk, da det kun er Norsk Tipping som reguleres av norske myndigheter.

  Som regel kommer lisensen til norske bettingsider fra Malta eller Curaçao. Det er hovedsakelig bettingsider med Curaçao-lisens som tilbyr Bitcoin og kryptovaluta som betalingsløsning.

  Vi kan tipse deg om en rekke bettingsider som har Bitcoin, slik at du kan gjøre et godt valg. Foruten å vurdere betalingsmetoder, har vi sett på spillutvalg, kundestøtte og sikkerhet. På den måten kan du få en trygg og god spillopplevelse med BTC.

  Når du skal velge en bettingside med Bitcoin bør du ikke bare tenke på betalinger og sikkerhet. Du bør i tillegg sjekke at bettingsiden yter god kundeservice og har et godt spillutvalg.

  Hvorfor bruke Bitcoin?

  Norske banker har ikke lov til å godkjenne overføringer til utenlandske bettingsider, da de kontrolleres av norske myndigheter. Med Bitcoin kan du komme forbi sperringer som dette, og fortsatt utforske spennende odds på nett.

  Husk at det er fullt lovlig å nyte betting på nett, enten det er snakk om Betsson eller Unibet. Myndighetene har bare gjort det vanskeligere å overføre penger, siden de foretrekker at du spiller hos Norsk Tipping.

  Ønsker du frihet til å velge spillside og odds selv? Dersom du ikke ønsker å overføre penger via et mellomledd, kan kryptovaluta som Bitcoin være et godt alternativ.

  Er Bitcoin trygt?

  Ja! Bitcoin er en veldig trygg betalingsmetode. Løsningen er blant annet veldig sikker mot hacking. Etter at kryptovalutaen først ble lansert i 2009, har det kun forekommet ett tilfelle av programvaremanipulasjon.

  Problemet medførte at noen klarte å generere 184 milliarder BTC uten videre. Dette ble raskt fikset, og transaksjonen ble ikke godkjent i blokkjeden av verifiserte transaksjoner. Siden den gang har ikke Bitcoin blitt hacket flere ganger.

  Merk deg også at du sikres full anonymitet med Bitcoin. Det finnes ingen mellomledd som håndterer transaksjonene, og du trenger ikke å verifisere identiteten din. Dette gjelder både ved innskudd og uttak. Transaksjonen vil for eksempel ikke dukke opp i noen bankutskrift.

  Samtidig kan alle transaksjonene som utføres sees av alle i blokkjeden. Skal du sikre fullstendig anonymitet kan det derfor være greit å bruke nye BTC-adresser for hver overføring, og eventuelt skjule IP-adressen med VPN.

  Avgifter

  Det er veldig lave gebyrer assosiert med bruk av Bitcoin. Ordinære betalingsmetoder kan ofte ha høye gebyrer, noe som ikke er tilfelle med BTC. Hvis det overføres penger som valideres innen fire timer, vil transaksjonen ha et gebyr på under 50 øre.

  Dette gjør Bitcoin til en populær betalingsløsning. Husk at bettingsider flest heller ikke krever noen penger for å håndtere transaksjoner med Bitcoin. Det er altså minimalt med gebyrer involvert i bruk av kryptovaluta.

  Konklusjon – anbefaler vi Bitcoin?

  Bitcoin er en digital og desentralisert betalingsmetode som ikke overvåkes av noen sentralbank eller myndighet. Her er det du som fungerer som din egen bank. Dette gir deg økt kontroll, samtidig som betalingsmetoden er veldig sikker.

  Det finnes en rekke bettingsider som tilbyr Bitcoin og annen kryptovaluta som betalingsmetode. Som regel er det snakk om bettingsider med lisens fra Curaçao. Du kan ofte velge mellom ulike former for kryptovaluta, men Bitcoin er den mest vanlige.

  Det er enkelt å sette i gang. Du kan opprette en Bitcoin-lommebok ved å registrere deg hos en side som tilbyr BTC-kjøp. Deretter kjøper du Bitcoin for en ønsket sum.

  Du kan som regel betale med Visa eller lignende. Når du har penger i BTC-lommeboken kan du spille for dem på en bettingside som tilbyr kryptovaluta. Dette er en trygg og utprøvd betalingsmetode som kan anbefales så lenge du spiller på en trygg bettingside!

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.