Oddsbonus

Nordmenn elsker odds og betting, og stadig flere norske spillere finner veien til de utenlandske bettingsidene på nett. Bettingsidene på nett lokker gjerne til seg nye spiller med en rekke gode oddsbonuser, og det er også mange oddsbonuser og hente for faste spillere.

I denne artikkelen gir vi deg en liten guide til oddsbonus, og vi ser nærmere på hvilke oddsbonuser som finnes.

logo
  • Anerkjent norsk aktør
  • Flotte bonuser og kampanjer
  • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
  • Spillselskap med lang historie
  • Omfattende utvalg av sporter
  • Flere faste ukentlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + Rewards Club
logo
  • To ulike velkomstbonuser
  • Streaming av populære sporter
  • Godkjent av John Carew
Oddsbonus 5000 NOK + poengbutikk

Innskuddsbonus

En vanlig for oddsbonus er innskuddsbonusen. Dette er en bonus som innebærer at du får ekstra penger å spille for når du setter inn penger. Innskuddsbonusen hos de ulike bettingselskapene kan variere. Noen bettingsider dobler innskuddet ditt, mens noen gir deg en lavere eller høyere bonus. Verdien av bonusen kan være på alt fra noen hundrelapper til flere tusen kroner.

La oss ta et eksempel på en bettingside som har en innskuddsbonus på 100 % inntil 1000 kroner, en ganske vanlig bonustype.

Her får du doblet det første innskuddet du gjør med inntil 1000 kroner. Det betyr at du kan sikre deg inntil 1000 kroner i bonuspenger. Setter du inn 1000 kroner får du 1000 kroner ekstra av bettingsiden, og du kan spille med 2000 kroner.

Du kan naturligvis også gjøre at lavere innskudd og fortsatt få doblet innskuddet ditt, men husk at de fleste bettingsider opererer med et minstekrav til innskuddsbeløp for at bonusen skal utløses. Dette minstebeløpet er gjerne på 100 til 200 kroner.

En innskuddsbonus er en glimrende oddsbonus for deg som ønsker ekstra penger å spille for når du gjør innskudd hos bettingsidene.

Gratisspill

En annen variant av oddsbonusen er gratisspill. Også denne bonusen krever normalt at du først setter inn penger. Når du har gjort et innskudd gir deretter bettingsiden deg ett eller flere gratisspill.

Spillene har en gitt verdi, og lar deg spille helt gratis på utvalgte kamper. Det er imidlertid ofte slik at spillene kommer med et krav om at du må spille med en viss odds for at spillene skal telle. Det betyr at gratis spillet f.eks. kun er gyldig på en spesifikk kamp på et oddsobjekt som har en odds på minst 1.50. Dette varierer imidlertid fra bettingside til bettingside

Gratisspill er en svært populær oddsbonus som spillerne elsker, og som er vanlig å finne hos de fleste populære oddssider.

Denne typen oddsbonus dukker både opp til nye spillere og eksisterende spillere.

Risikofrie spill

En populær form for oddsbonus er risikofrie spill. Dette er en form for cashbackbonus der du får igjen pengene dine om du taper.

Bettingsidene elsker å tilby både nye og eksisterende spillere denne typen bonus, og dette er også en ettertraktet oddsbonus blant spillerne.

Risikofrie spill kan plasseres på utvalgte kamper og oddsobjekter, og gir deg muligheten til å spille helt uten risiko for å tape penger. Dersom spillet ditt vinner får du naturligvis beholde gevinsten, men om du taper så får du tilbake pengene dine, enten i form av ekte penger eller bonuspenger.

Oddsbonus uten innskudd

De fleste bettingsidene krever at du setter inn penger for å få en oddsbonus, men hos noen bettingsider er det også mulig å få oddsbonus uten innskudd.

Hos bettingsidene som gir deg oddsbonus uten innskudd er det normalt nok å bare registrere seg som ny spiller. Da dukker det automatisk opp en bonus på kontoen din.

Denne typen bonus uten innskudd komme normalt i form av gratis penger på kontoen din eller gratis spill på utvalgte kamper. Verdien av slike spill kan være alt fra 50 kroner til flere hundre kroner.

Oddsbonus uten innskudd innebærer i realiteten av bettingsidene gir deg penger til å spille for helt uten at du må gjøre noe, og helt uten at du tar noen risiko. Taper du har du ikke brukt en kroner, og vinner du får du beholde gevinsten.

Oddsboost

En spennende type oddsbonus som ofte kommer i skyggen for de mer tradisjonelle bonusene er oddsboost. Dette er en form for bonus som bettingsidene elsker å gi til spillerne sine.

En oddsboost betyr at bettingsiden gir deg en økt odds på et gitt spill eller en kombinasjon av spill som er høyere enn markedsoddsen. Om du f.eks. spiller tre kamper på en kupong så gir du en odds som er 20 % høyere enn det du normalt ville fått om man legger sammen enkeltoddsen på kampene.

Oddsboost er også vanlig på utvalgte singelspill på kamper, f.eks. spill på at et gitt lag vinner kampen.

Det er mange spennende oddsbooster som finner sted hos bettingselskapene, så her er det bare å følge med på nyheter og tilbudskalendere.

Vilkår for oddsbonus

Det er viktig å være klar over at de fleste oddsbonuser kommer med ulike vilkår. Et vanlig vilkår er omsetningskravet, der gevinstene du vinner med hjelp av oddsbonusen ikke kan disponeres fritt før omsetningskravet er oppfylt.

Et vanlig omsetningskrav går ut på at du må satse verdien av bonuspengene dine x-antall ganger på spill med en minimumsodds. Dette kan enten være singelspill eller kombinasjonsspill.

Når du har oppfylt omsetningskravet har gevinstene dine frie midler som du disponerer fritt over. Dette betyr at du f.eks. kan ta ut pengene fra kontoen din.

Du har gjerne en frist for å oppfylle omsetningskravet, f.eks. 30 dager fra du fikk bonuspengene. Om du ikke oppfyller omsetningskravet innen fristen forsvinner bonuspengene og gevinster du har vunnet med bonuspengene fra kontoen din.

Det er alltid viktig at du leser hvilke vilkår som gjelder for oddsbonusen du har valgt slik at du ikke får deg en overraskelse.

Må du si ja til oddsbonus?

Et spørsmål mange av våre lesere lurer på er om man må si ja til oddsbonusen man blir tilbudt av bettingsidene som ny spiller. Svaret på dette er nei, det må man ikke.

Når man registrerer seg som spiller og setter inn penger for første gang så er det fullt mulig å takke nei til oddsbonusen. Selv om de fleste spillere velger å takke ja til oddsbonus, så er det noen spillere som synes det er stress å måtte forholde seg til bonusvilkår og omsetningskrav, og ikke ønsker en slik bonus.

Gratisspill

Odds og betting er en veldig populært fritidssyssel blant nordmenn, og stadig flere norske spillere finner veien til norske bettingsider på nett.  Betting blir ekstra morsomt når man får muligheten til å skaffe seg gratisspill, og for deg som spiller på nett finnes det mange muligheter for freebets. I denne artikkelen ser vi nærmere på gratisspill på odds, og ser nærmere på hvordan du har muligheten til å finne gratis bet på nett.