Neteller

Neteller er en av de mest populære e-lommebøkene du finner på nett, og dette er også en populær betalingsmetode hos både nettbutikker og spillselskaper. De fleste norske bettingsider på nett tilbyr Neteller som betalingsmetode, og dette er også en vanlig metode for innskudd og uttak blant norske spillere.

neteller betalingsmetode

Hvordan fungerer betalingsmetoden?

Neteller er en elektronisk lommebok (e-wallet) som lar deg betale på nett samt overføre penger til andre brukere på en rask og effektiv måte.

En e-wallet fungerer på mange måter som en bankkonto på nett, men den gir deg mange flere muligheter for betaling og overføring enn en vanlig bankkonto.

Som nordmann tar det kun noen minutter å registrere deg som Neteller-bruker, og umiddelbart etter registreringen kan du ta i bruk din nye elektroniske lommebok.

logo
  • Anerkjent norsk aktør
  • Flotte bonuser og kampanjer
  • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
  • To ulike velkomstbonuser
  • Streaming av populære sporter
  • Godkjent av John Carew
Oddsbonus 5000 NOK + poengbutikk
logo
  • 5 frispill i velkomstbonus
  • Bruk Revolut som betalingsmetode
  • Grønn spilling
Oddsbonus 500 NOK + gratisspill

Først og fremst må du fylle opp saldoen på lommeboken, før du kan bruke den til betaling eller overføring. Du kan fylle opp Neteller-lommeboken ved hjelp av en rekke forskjellige betalingsløsninger, men mest praktisk er å bruke Visa, Mastercard, bankoverføring eller Skrill for å fylle opp lommeboken din med penger.

Du kan bruke Neteller som betalingsmetoder hos en rekke nettbutikker og andre nettsider på nett. Dette er en av de absolutt mest populære betalingsmetodene på nett ved siden av kortbetaling.

Spillselskapene er ekstra fan av Neteller som betalingsmetode, og du finner Neteller som innskudds- og uttaksmetode hos de fleste norske bettingsider, som f.eks. Betsson, Guts, Unibet og LeoVegas.

Det som gjør at mange spillere elsker å bruke Neteller som betalingsmetode hos bettingsidene er at metoden fungerer både til innskudd og uttak av gevinster. Neteller er altså en komplett betalingsløsning for deg som liker pengespill på nett.

Når du velger Neteller som betalingsmetode hos bettingsidene velger du først hvor mye penger du vil sette inn før du blir videresendt til et vindu der du skriver inn din Neteller-ID og din personlige sikkerhetskode. Deretter blir pengene sendt fra din Neteller-lommebok til din bettingkonto umiddelbart.

En stor fordel ved å bruke Neteller som betalingsmetode hos bettingsider er at du slipper å legge igjen kortinformasjonen din hos spillselskapene.

Neteller har også lansert sitt eget Mastercard, som også er tilgjengelig for norske brukere. Dette kortet kan brukes på alle steder der Mastercard aksepteres, både på nett og i fysiske butikker og minibanker.

Neteller-kortet er direkte knyttet opp mot saldoen på din Neteller-lommebok. Har kan du altså bruke av saldoen på lommeboken uten å først måtte overføre pengene til din norske bankkonto.

Kan man bruke betalingsmetoden hos norske bettingselskaper?

Neteller er en av de aller mest populære betalingsmetodene hos nordmenn som spiller hos norske bettingselskaper.

Som norsk spiller kan du oppleve en rekke utfordringer når det kommer til pengeoverføringer fra norske bankkort og banker til utenlandske spillselskaper, inkludert de største norske bettingsidene. Dette er fordi norske myndigheter han innført en rekke restriksjoner for å hindre slike pengeoverføringer.

Neteller fungerer som en mellommann mellom banken din og bettingselskapet. Derfor vil ikke denne betalingsmetoden påvirkes av restriksjonene, og dette er derfor en betalingsmetode som fungerer knirkefritt for norske spillere, både til innskudd og uttak.

Er den trygg?

Neteller eies av Paysafe Group, som er et gigantselskap innen betalinger på nett. Selskapet har eksistert siden 1999, og har lisens til å drive med finansieringsvirksomhet fra britiske finansmyndigheter.

Med krypterte overføringer er alle betalinger til og fra Neteller helt sikre, og om du opplever problemer med betaling er det enkelt å komme i kontakt med selskapets kundeservice via nettsidene deres.

Avgifter

Neteller er i all hovedsak gebyrfritt i bruk for nordmenn. Neteller tar ikke gebyrer for innskudd og uttak hos bettingsidene, og bettingselskapene selv tar normalt heller ikke noen gebyrer dersom du bruker Neteller som betalingsmetode.

Du bør imidlertid undersøke med bettingsiden du spiller på, slik at du er forberedt på eventuelle gebyrer.  Merk at selv om Neteller vanligvis er en gebyrfri betalingsmetode så går du ofte glipp av innskuddsbonuser hos bettingsidene om du bruker denne metoden.

Når du fyller opp Neteller lommeboken din fra din bankkonto eller bankkort må du betale et gebyr på 2,5 % av innskuddssummen.

Også ved uttak fra Neteller-kontoen påløper gebyrer, men disse er ganske lave.

Konklusjon – anbefaler vi betalingsmetoden?

Neteller er en veldig sikker og praktisk betalingsmetode for deg som spiller hos norske bettingsider. Denne betaingsmetoden fungerer både til innskudd og uttak hos de fleste bettingselskaper å nett.

Med sitt eget Mastercard gir Neteller deg også mulighetene til å bruke penger fra saldoen på lommeboken din uten først å måtte overføre midler til din norske bankkonto.

Selv om du må betale noen gebyrer når du fyller opp lommeboken din, er dette er komplett betalingsløsning som vi trygt kan anbefale til våre lesere.