Odds på mobil

Sist oppdatert:
Odds og tipping på mobil

På denne siden

  Det er fenomenalt populært å hygge seg med odds på mobil her til lands. Stadig flere norske tippere har gått over til å spille via mobilen, og de aller fleste online bookmakere satser nå hardt på å levere best mulige tilbud for mobilodds. Oddsmenyene er like store for mobil som PC, og gjerne hakket mer brukervennlige. Det vil si at du kan tippe hvor som helst og når som helst – enkelt som bare det. 

  Beste bettingsider på mobil

  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  500 NOK
  + gratisspill
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Så enkelt er det å tippe på mobil i 2022 

  Odds på mobil er utrolig enkelt å komme i gang med. Ja, det er mange som mener det er enda mer rettfrem å tippe på mobiltelefonen enn på PC-en. 

  Alle gode bettingselskaper byr på nettsider som fungerer strålende på små skjermer med berøringsfunksjon. Menyene er spesielt tilrettelagt for formatet, med knapper som er enkel å finne og bruke. Alt er meget oversiktlig og brukervennlig. 

  Du kan sette opp dine kuponger og gjennomføre spill meget hurtig. Du kan også ta deg av alt mulig annet når du besøker din bettingside via mobilen. Det inkluderer gjennomføring av innskudd og uttak, innkassering av bonuser og gratisspill, samt å kommunisere med kundestøtte.

  Som regel vil du holdes orientert om utviklingen i dine spill, direkte via varsler på mobilen. Dette gjør tippeopplevelsen desto med intens. Særlig er odds på mobil ensbetydende med å liveodds, da det jo er mest praktisk å sitte foran TV-en og se en event du tipper på, versus å benke deg til ved PC-en.

  For å spille på odds på mobil, må du først ha en aktiv konto hos en bettingside. Her lønner det seg helt klart å besøke potensielle selskaper via nettleser på din mobil. På den måten kan du danne deg et inntrykk av hvordan tilbudet fungerer, og om det passer for deg. Deretter registrerer du deg på denne måten:

  1. Klikk på «Registrer deg», e.l.
  2. Fyll inn kort online skjema
  3. Bekreft kontoopprettelsen 
  4. Overfør penger til kontoen
  5. Tipp på mobilen

  Tippeapper vs. tipping i nettleser 

  Du kan finne tilbud om tippeapper online. Det vil altså si at du laster ned appen til en online bookmaker på din telefon og tipper via den. 

  Fordelen med dette er at du kan få noe raskere tilgang til tippekontoen din. Du kan også nyte godt av en noe mer enkel brukeropplevelse. I tillegg vil du kunne strømme innhold hos bettingselskaper som har denne muligheten på en mer stabil og lettvint måte. 

  Når det er sagt, er tippeapper som regel ikke noe som er å anbefale for oddsspillere bosatt i Norge. Det skyldes at norske myndigheter har slått ned på denne typen spilling. Et resultat er at bettingselskapenes apper ikke er tilgjengelige via de norske app-butikkene. Altså er de blokkert for nedlasting og bruk her til lands. 

  Enkelte selskaper gjør Android-versjonen av sin app tilgjengelig direkte via nettsiden. Det er et tilbud vi anbefaler at du styrer unna. Å installere en app på denne måten kan involvere sikkerhetsrisikoer som ikke på noen måte er verdt det. 

  Å tippe via nettleser – noe som er fullt mulig også her til lands – byr på så å si alle de samme fordelene som å bruke en app. Du får nesten ingenting ekstra i en app, som ikke er tilgjengelig via mobilversjonen av nettsiden. 

  Så lenge du har god nettilgang (og det gjelder jo for de aller fleste steder i Norge), vil du ikke oppleve at nettsiden er ustabil. Du vil kunne strømme innhold og tippe akkurat like sømløst som i en app.

  Fordeler og ulemper ved tippeapper

  Det store fordelen med en tippeapp er at du får et steg mindre å ta på veien til å hygge deg med odds på mobil. I stedet for å åpne nettleseren på mobilen, for så å gå videre til nettsiden til din bookmaker, bare åpner du appen.

  Hvis du sørger for å lagre riktig nettside, og at du forblir innlogget på din konto også når du lukker nettleseren din er dette ikke noen stor sak. Det skal også sies at menyene i en tippeapp kan være et lite hakk mer oversiktlige enn på en nettside, men det er ikke generelt sett tilfelle. 

  Du kan også aktivere varsler som holder deg oppdatert om ditt spill via en app. Dette funker noen ganger bedre enn tilsvarende tilbud for nettsiden. 

  Dessuten kan du få enklere og mer praktisk tilgang til strømming av eventer via en app enn via en mobilnettside. Dette gjelder først og fremst i situasjoner hvor du ikke har en stabil og hurtig internettforbindelse – noe som jo heldigvis sjeldent er tilfelle her til lands.  

  Den store ulempen med en tippeapp – og den er stor – er at denne typen applikasjon blokkeres av norske myndigheter. Skal du benytte deg av en tippeapp må du laste den ned på en måte som ikke garanterer din sikkerhet. Dette er ikke å anbefale.

  Fordeler og ulemper ved tipping i nettleser

  Å tippe i nettleser på mobilen er særdeles enkelt. Du trenger ikke laste ned noe som helst, og din sikkerhet ivaretas på alle bauger og kanter.

  Du kan logge deg inn enkelt som bare det, og finner alle funksjonene du trenger tilgjengelig. Det er fullt mulig å gjøre alt det du kan gjøre på en app også i nettleseren, og såfremt du har en god internettforbindelse fungerer det hele sømløst. 

  Det er ingen ulemper av betydning ved å tippe via nettleser versus å bruke en app. Derimot er den store fordelen svært så betydningsfull: du kan benytte deg av tilbudet uten hindringer fra norske myndigheter.

  Dette kjennetegner de beste bettingsidene på mobil 

  Når du skal velge en bettingside for odds på mobil, er det en del faktorer som det lønner seg å vurdere. Vi inkluderer noen av de viktigste i egne punkter under. Merk at så lenge du holder deg til de store selskapene som retter seg mot Norge som marked, vil du i stor grad finne operatører som leverer sterkt på samtlige kriterier.

  Brukergrensesnitt 

  Det er helt essensielt at du finner en bettingside som har en mobilversjon av sin nettside som er enkel å bruke og finne frem på. Ting som det er lurt å vektlegge her er oversiktlige menyer og funksjoner som det er enkelt å kontrollere. Du bør være i stand til å gjennomføre spill enkelt og på en intuitiv måte. 

  Mobiloptimalisert nettside

  Så å si alle bettingsider har mobilversjoner som er spesielt tilpasset for små skjermer med tøtsjfunksjon. Men kanskje ikke alle passer like godt med din smak. Her lønner det seg å besøke en del forskjellige konkurrenter for å finne siden du trives best med. 

  Hvis du liker å følge med på eventer som strømmes via ditt bettingselskaps nettside, bør du også påse at dette fungerer like godt som ellers også på mobilen. Husk å oppdatere til siste versjon av din enhets nettleser for å få den best mulige opplevelsen.

  Raske innskuddsløsninger 

  Å gjøre innskudd til din bettingside via mobilen skal være fort gjort. Mange selskaper lar deg sette inn penger med bare et par klikk. Dette er selvsagt en betydelig fordel, og sparer tid og kluss. 

  Sørg alltid for å kontakte en bettingside du vurderer direkte for å få oppdatert informasjon om tilgjengelige betalingsmetoder for innskudd og uttak. Det gjør du ved å snakke med kundeservice, noe som selvsagt også er mulig via mobilen. 

  Minimal lastetid

  Du vil at det skal gå fort når du skal tippe. Når du legger et objekt til kupongen ønsker du å få øyeblikkelig oppdatering om gjeldende odds. Når du fastsetter innsatsen vil du vite straks hva slags mulige gevinstmuligheter som gjelder. Det er også viktig at du kan bevege deg kjapt fra meny til meny.

  Når det kommer til liveodds på mobil blir dette desto viktigere. Da ønsker du jo helst å plassere spill øyeblikkelig. En nettside som har lang lastetid, og gjør at du må vente med å gjennomføre dine spill, blir da en reell hemsko. Heldigvis byr alle de store bettingselskapene i Norge på meget hurtige mobilnettsider.

  Fordeler ved å tippe på mobil 

  Det er ingen tilfeldighet at odds på mobil er i ferd med å ta over for tipping på PC. Fordelene med denne fremgangsmåten er mange, og flere av dem veier tungt. 

  Det mest åpenbare er jo at du kan tippe uansett hvor du befinner deg. Såfremt du har nettilgang, kan du bruke mobilen din som bookmaker. Dette gjør det mulig å plassere spill mens du selv er på stadion og ser en event, mens du og vennene ser en evnet på TV, og så videre, og så videre. 

  Du kan også fullføre spill hakket raskere på mobilen enn ved å sette deg til ved PC-en. Menyene er oversiktlige og svært brukervennlige. 

  Nok en fordel er at du kan nyte godt av oppdateringsvarsel om dine spil via mobilen. Klart det er en nyttig funksjon.

  Alle som er glade i liveodds vil straks skjønne at alle disse fordelene gjelder i ekstra høy grad for denne måten å spille på. Er du en liveoddsspiller er det mobilen som gelder.

  Fordeler ved tipping på mobil

  • Få tilgang  til oddsspilling når som helst og hvor som helst
  • Plasser spill hakket kjappere
  • Få løpende oppdateringer om utviklingen i dine spill
  • Fungerer bedre for liveodds

  Ulemper ved tipping på mobil

  • Små mobilskjermer kan tidvis være litt uoversiktlige
  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.