Paysafecard

Paysafcard er et forhåndsbetalt kort som er tilgjengelig som betalingsmetode hos en rekke nettbutikker og nettsider.

paysafecard norske bettingsider

Dette er også en svært populær betalingsmetode hos bettingsidene på nett, og brukes særlig av norske spillere som ønsker en enkel måte å gjøre innskudd på hos spillselskapene. Du kan kjøpe Paysafecard hos mange ulike utsalgssteder rundt om i Norge.

logo
  • Anerkjent norsk aktør
  • Flotte bonuser og kampanjer
  • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
  • Spillselskap med lang historie
  • Omfattende utvalg av sporter
  • Flere faste ukentlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + Rewards Club
logo
  • Helnorsk spillselskap
  • Norske ligaer i fokus
  • 500 % bonus
Oddsbonus 500 NOK + hyppige gratisspill

Hvordan fungerer betalingsmetoden?

Paysafecard er veldig enkelt å bruke, og perfekt for deg som er ute etter en rask og effektiv betalingsmetode hos bettingselskapene. Dette er et forhåndsbetalt kort/voucher som du kan kjøpe hos mange ulike utsalgssteder i Norge.

Paysafecard selges blant annet hos Narvesen, Coop, Kiwi, Joker og 7Eleven. Du kan velge mellom forhåndsoppfylte kort på 50 kroner, 250 kroner, 500 kroner eller 1000 kroner.

Når du kjøper et Paysafecard får du en 16-sifret pinkode på voucheren din. Det er denne koden du bruker når du skal bruke kortet til betaling på nett. Om du ønsker det har du muligheten til å kombinere flere 16-sifrede pinkoder på samme betaling.

Du kan også bruke kun del av saldoen på ditt Paysafecard, og la resten av saldoen bli stående til en annen gang.

Det som skiller et Paysafecard fra et Visa eller Mastercard er at Paysafecard ikke er knyttet opp mot en bankkonto eller en kreditt. Her trenger du altså ikke å legge igjen sensitive kortopplysninger på nett. Det eneste du trenger å gi fra deg ved betaling er den 16-sifrede pinkoden som du finner på kortet, og når kortet er oppbrukt kan du bare kaste det i søpla og kjøpe deg et nytt.

Paysafecard fungerer som betalingsmetode hos de fleste norske bettingsider, og dette er også en svært populær betalingsmetode som mange norske spillere bruker.

Kan man bruke Paysafecard hos norske bettingselskaper?

Mange mener Paysafecard er den tryggeste betalingsmetoden du kan bruke når du spiller hos bettingselskapene på nett.

Norske myndigheter har innført en rekke restriksjoner for pengeoverføringer til utenlandske spillselskaper. Dette gjør at blant annet norske banker må sperre for overføringer til bettingsidene på nett, noe som blant annet gjør det vanskelig å bruke norske bankkort eller bankoverføringer som innskuddsmetode.

Paysafecard er derfor en flott og praktisk innskuddsmetode for norske spillere. Dette kortet er ikke knyttet opp mot norske banker, og ikke underlagt noen restriksjoner fra norske myndigheter. Denne betalingsmetoden er derfor en metode som fungerer knirkefritt til innskudd hos norske bettingsider som driftes fra utlandet.

Paysafecard er også en populær betalingsmetode hos spillselskapene fordi spillerne slipper å legge igjen kortopplysningene sine noe sted. Mange er skeptiske til å betale med kort på nett, og med Paysafecard skjer også betalingen helt anonymt.

En stor fordel ved å bruke Paysafecard som betalingsmetode hos bettingselskapene er at du alltid har full kontroll over hvor mye penger du bruker på spillingen. Kortet har kun en forhåndsbetalt saldo, og når ditt Paysafecard er tomt må du dra til et fysisk utsalgssted for å kjøpe et nytt.

Er det trygt å bruke?

Bak Paysafecard står betalingsgiganten Paysafe Group. Dette er et av verdens største selskaper innen nettbetaling, og selskapet står også bak de populære elektroniske lommebøkene Skrill og Neteller.

Med finanslisens fra britiske finansmyndigheter er Paysafecard en av de mest seriøst tilbyderne av nettbetalinger, og selskapet samarbeider kun med de mest seriøse spillselskapene.

Om du skulle ha problemer med å bruke ditt Paysafecard er det enkelt å komme i kontakt med kundeservice via selskapets nettsider.

Du kan også knytte ditt Paysafecard opp mot en egen konto på nettsidene deres, der du har full kontroll over saldoen på kortet, og der du kan sperre kortet om du skulle miste det.

Avgifter

Du kan kjøpe Paysafecard med en forhåndsbetalt saldo på inntil 1000 kroner. Det koster i utgangspunktet ikke noe å kjøpe kortet, men en del utsalgssteder opererer likevel med et lite gebyr på ca fem kroner per kort.

Når du bruker Paysafecard som innskuddsmetode hos bettingsidene kan det være at de krever et lite innskuddsgebyr på inntil 2,5 % av innskuddsbeløpet. Dette varierer fra bettingselskap til bettingselskap.

Konklusjon – anbefaler vi Paysafecard?

Paysafecard er en strålende betalingsmetode for deg som ønsker en god løsning for å gjøre innskudd hos bettingsidene på nett. Dette forhåndsbetalte kortet er trygt i bruk, og fungerer glimrende som innskuddsmetode for norske spillere.

Dessverre er det ikke mulig å bruke Paysafecard som uttaksmetode, men her kan du bruke en elektronisk lommebok som f.eks. Skrill eller Neteller (som eies av samme selskap som Paysafecard).

Ønsker du en innskuddsmetode som fungerer knirkefritt for norske spillere, og som aksepteres av alle bettingsidene er Paysafecard et forhåndsbetalt kort som du bør teste ut.