Skrill

Skrill er en svært praktisk betalingsmetode for deg som spiller hos bettingsider på nett. Skrill fungerer som en elektronisk lommebok (e-wallet), og denne betalingsmetoden aksepteres hos de fleste norske bettingsider.

Hvordan fungerer betalingsmetoden?

Skrill het tidligere Moneybookers, og er blant de mest kjente og populære e-wallets på nett.

Dette er en elektronisk lommebok som lar deg oppbevare penger på nett samt sende penger til andre og motta penger til lommeboken.

På mange måter fungerer Skrill om en bank på internett, uten alt byråkratiet og alle de unødvendige tilleggstjenestene.

Skrill aksepteres som betalingsmetode hos de fleste norske bettingsider, og dette er en av de absolutt mest populære betalingsmetodene blant norske spillere.

Det er enkelt å registrere seg hos Skrill, og så fort du har fått din egen elektroniske lommebok kan du fylle opp denne fra f.eks. Visa, Mastercard, Paysafecard, Neteller eller din bankkonto. Det finnes også en rekke andre betalingsalternativer som gjør det enkelt å fylle opp lommeboken din.

Så fort lommeboken din er fylt opp kan du bruke saldoen til å betale på nett. Det finnes mange nettbutikker og nettsider som aksepterer Skrill, og dette er en veldig populær betalingsmetode hos norske bettingsider.

logo
 • Anerkjent norsk aktør
 • Flotte bonuser og kampanjer
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
 • Stort og variert spillutvalg
 • Massevis av oddsbonuser
 • Bitcoin-operatør
Oddsbonus 2100 NOK + 10% cashback
logo
 • Helnorsk spillselskap
 • Norske ligaer i fokus
 • 500 % bonus
Oddsbonus 500 NOK + hyppige gratisspill
logo
 • Fokus på nordiske sporter
 • Spill på lavere divisjoner
 • Populær blant norske spillere
Oddsbonus 1000 NOK + oddsbygger
logo
 • 5 frispill i velkomstbonus
 • Bruk Revolut som betalingsmetode
 • Grønn spilling
Oddsbonus 500 NOK + gratisspill

Bruker du Skrill som innskuddsmetode hos en bettingside er det alltid lave eller ingen betalingsgebyrer, og pengene blir overført umiddelbart fra lommeboken til din bettingkonto.

Du velger enkelt Skrill som betalingsmetode når du skal gjøre innskudd, og du blir deretter videresendt til et vindu der du logger inn på Skrill-kontoen din. Der velger du innskuddsbeløp, og pengene blir overført direkte til bettingsiden uten at du trenger å skrive inn sensitive kortdetaljer.

Når du bruker Skrill som betalingsmetode hos bettingsidene er det imidlertid greit å være klar over at du ofte går glipp av innskuddsbonusene bettingsiden lokker med, så om slike bonuser er viktig for deg er det viktig at du leser bonusvilkårene hos bettingsiden du spiller på nøye før du velger Skrill som betalingsmetode.

En stor fordel med å bruke Skrill om betalingsmetode hos norske bettingsider er at du også kan bruke denne e-walleten som uttaksmetode. Her får du altså en komplett betalingsløsning for deg som elsker odds og betting.

Det er også greit å være klar over at Skrill har lansert et eget Mastercard du du kan bruke til å kjøpe varer og tjenester direkte fra saldoen på e-walleten din. Dette er altså ikke et kredittkort, men et forhåndsoppfylt kort som en knyttet til din Skrill-saldo, som du også kan bruke til å ta ut penger i minibanker over hele verden.

Du kan naturligvis også ta ut pengene du har på Skrill-kontoen din til din norske bankkonto eller overføre til andre bettingsider eller andre Skrill-brukere.

Kan man bruke betalingsmetoden hos norske bettingselskaper?

Norske spillere kan oppleve en rekke utfordringer knyttet til pengeoverføringer fra norske banker til spillselskaper som holder til i utlandet. Skrill er derfor blitt en svært populær betalingsmetode for norske spillere. Med Skrill får du en elektronisk lommebok som fungerer som en mellommann mellom banken din og bettingsidene, og som derfor ikke rammes av de samme restriksjonene.

Skrill er derfor en av de tryggeste betalingsløsningene du kan bruke som norsk spiller hos bettingsidene på nett, og dette er en betalingsmetode som normalt fungerer knirkefritt.

Er den trygg?

Skrill eies av betalingsgiganten Skrill Ltd. Dette er et selskap som også står bak andre populære betalingsløsninger som Neteller og Paysafecard.

Med lisens fra britiske finansmyndigheter er Skrill en meget seriøs betalingsmetode som følger et strengt lovverk for håndtering av betalingsmidler.

For å få en ekstra sikkerhet når du bruker Skrill har du muligheten til å aktivere tofaktor-autentisering gjennom Google Authenticator. Da får du laget en egen kode som du må bruke hver gang du logger deg inn på din Skrill konto.

Avgifter

Skrill er en betalingsløsning som i utgangspunktet er helt gratis å bruke. Bettingselskapene pleier ikke å kreve noe gebyr når du bruker Skrill som betalingsmetode.

Når du ønsker å fylle opp din elektroniske Skrill-wallet må du imidlertid betale et lite gebyr på inntil 1 % av overføringssummen.

Det påløper også et lite gebyr dersom du ønsker å ta ut penger fra sin Skrill-lommebok til bankkonto eller Visa-kort. Dette gebyret er på minst 5,50 euro eller 7,5 % av uttaksbeløpet.

Konklusjon – anbefaler vi betalingsmetoden?

Skrill er en av de mest populære betalingsmetodene blant nordmenn som spiller på bettingsider på nett. Det er ikke uten grunn. Skrill kan nemlig brukes som både innskudds og uttaksmetode hos bettingsidene, og fungerer sømløst for norske spillere.

Som Skrill-bruker må du betale en del gebyrer for uttak, men i det store løp er dette verdt alle mulighetene denne betalingsmetoden byr på for deg som liker pengespill på nett.