Bookmakere

Nordmenn elsker å spille på sport, og bookmakere utgjør en viktig rolle som tilretteleggere av trygg spilling på nettet.

Stadig flere norske spillere oppdager de mange bookmakerne som finnes, og selv om Norsk Tipping og noen få andre norske aktører har monopol på pengespill i Norge er det heldigvis lett for nordmenn å spille hos «bookies», som de ofte kalles, som holder til i utlandet. Her får spillerne også et langt bedre utvalg og ofte mye bedre odds enn det Norsk Tipping kan tilby.

Norske bookmakere

At Norsk Tipping, Rikstoto og noen få andre aktører har monopol på pengespill i Norge, betyr ikke at det ikke finnes andre muligheter for deg som elsker odds og betting.

Det finnes nemlig en rekke norske bookmakere som har posisjonert seg i utlandet, og som på den måten enkelt omgår det norske spillmonopolet. De fleste av disse befinner seg på spilløya Malta, som f.eks. store bookmakere som Betsson, Guts, NordicBet og Unibet.

Ved å driftes fra utlandet kan bookmakerne både tilby spill og markedsføre seg mot norske spillere uten at norske myndigheter kan bestemme over dem.

Dette er en stor fordel for oss som spiller på sport på nett. De norske bookmakerne har et mye større spillutvalg enn det de norske monopolistene kan tilby, og oddsen som tilbys av norske bookmakere i utlandet er også mye bedre enn det f.eks. Norsk Tipping kan tilby.

De store bookmakerne som driftes fra utlandet tilbyr også en rekke ekstratjenester til spillerne sine. Dette inkluderer bonuser, lojalitetsprogram, kampanjer samt live streaming av kamper og sportsbegivenheter.

For deg som er norsk spiller er det greit å vite at det er helt lovlig å spille hos norske bookmakere som driftes fra utlandet. De eneste restriksjonene du vil merke er at det kan være utfordrende å bruke noen typer betalingsmetoder som norsk spiller. Heldigvis er det veldig mange andre betalingsmetoder som fungerer veldig bra for nordmenn, og disse tilbys av de fleste store bookmakere.

logo
 • Anerkjent norsk aktør
 • Flotte bonuser og kampanjer
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
 • Stort fokus på norske ligaer
 • Prisvinnende spillselskap
 • Kontinuerlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + kombiforsikring
logo
 • Fokus på nordiske sporter
 • Spill på lavere divisjoner
 • Populær blant norske spillere
Oddsbonus 1000 NOK + oddsbygger
logo
 • To ulike velkomstbonuser
 • Streaming av populære sporter
 • Godkjent av John Carew
Oddsbonus 5000 NOK + poengbutikk

Slik spiller du hos norske bookmakere

Enten du er en erfaren oddsspiller eller helt nybegynner når det kommer til å spille på sport, så vil de fleste bookmakere gjøre slik at du føler deg velkommen fra første stund.

Bookmakerne på nett har flotte nettsider som er designet på måte som skal gjøre det enkelt og intuitivt for spillerne. Her finner du enkelt oversikt over de ulike kategoriene med sport, og hvilke kamper som kommer. I tillegg får du oversikt over de ulike kampanjene og tilbudene som bookmakeren kan tilby.

Hos bookmakerne kan du spille på et stort antall ulike sporter fra hele verden. Disse inkluderer fotball, basket, golf, vintersport, sykkel, sjakk, MMA, boksing, håndball, hester og mye mer.

I tillegg til sport tilbyr norske bookmakere også spesialer f.eks. gir deg muligheten til å stemme på hvem som vinner det amerikanske presidentvalget eller hvem som vinner Oscarutdelingen.. Her er variasjonen og utvalget stort hos de ulike bookmakerne.

De fleste nordmenn elsker å spille på fotball, og bookmakere på nett tilbyr alt fra Premier League, Champions League og Europa League til La Liga, Bundesligaen, Serie A og til og med Eliteserien.

Det er enkelt å registrere deg hos bookmakerne på nett, og du kan sette inn penger ved å bruke Visa, Mastercard, elektroniske lommebøker som Skrill og Neteller samt forhåndsbetalte kort som f.eks. Paysafecard.

Bookmakere på mobil

Stadig flere norske spiller velger å bruke mobilen til odds og betting. Dette vet naturligvis bookmakerne, og de har for lengst tilrettelagt for at mobilspilling skal foregå på en sømløs måte.

Bookmakernes nettsider blir designet i et responsivt format, noe som gjør at du kan besøke nettsidene i mobilnettleseren din og oppleve at sidene automatisk tilpasser seg mobilskjermen din.

Det er altså ikke behov for å laste ned en egen app for å kunne spille på mobilen, selv om noen bookmakere som Unibet, Betsson og Guts også tilbyr egne apper som kan lastes ned fra AppStore eller Google Play for de som foretrekker det.

Her finner du best odds

En ting som er sikkert er at norske bookmakere som driftes fra utlandet tilbyr langt bedre odds enn det Norsk Tipping gjør.

Men også blant disse bookmarkerne varierer oddsen. Det er ikke slik at det er én bookmaker som alltid har den beste oddsen. Oddsen varierer gjerne fra kamp til kamp hos de ulike bookmakerne, og noen kan ha best odds på noen kamper mens andre har best odds på andre kamper.

Den beste måten å finne best odds er å sjekke hos flere bookmakere før du plasserer spillet ditt. Nettopp av denne grunn er mange spillere registrert hos mange norske bookmakere på nett.

Det finnes også flere nettsider som sammenligner odds hos de ulike bookmakerne, og som gir deg oversikt over hvilke aktører som gir deg best odds på den kampen du vil spille på.

Bonus hos bookmakere

Noe av det beste med å spille hos norske bookmakere er bonusene de gir bort.

De fleste bookmakere gir bort egne bonuser til nye spillere, og disse kan inkludere innskuddsbonuser som gir deg ekstra penger når du gjør ditt første innskudd eller gratis og risikofrie spill der du får pengene tilbake dersom du taper.

Det er imidlertid ikke bare nye spillere som kan se frem til gode bonuser hos bookmakerne. Det kjøres jevnlig i gang spesialtilbud og kampanjer som f.eks. gir spillerne oddsboost på utvalgte spill eller reloadbonuser dersom man ønsker å fylle opp spillerkontoen din.

Mange spillere velger å spille hos flere bookmakere samtidig nettopp for å kunne nyte godt av de mange kampanjene til tilbudene som til en hver tid finnes der ute.

Bookmakere med live odds

Ønsker du deg litt ekstra kick i hverdagen bør du sjekke ut bookmakere med live odds. Dette er noe som du finner hos de fleste aktører på nett, og som gir deg muligheten til å spille mens kampene pågår til odds som endrer seg underveis.

Med live odds kan du f.eks. satse penger på hvilken spiller som scorer det neste målet eller hvilket lag som får den neste corneren.

Bookmakerne har egne live studio der du får direkte oppdateringer på utviklingen av kampene, og de største bookmakerne kjøper også rettighetene til å streame utvalgte kamper live på nettsiden sin.