Tippe på MMA / UFC

Sist oppdatert:
Odds på UFC/MMA

På denne siden

  MMA har på relativt kort tid slått seg opp som en ledende kampsport på nivå med boksing. Det er særlig MMA-serien UFC som har vært en viktig pådriver her, og kamper innen UFC trekker meget store publikumstall over hele verden – også her i Norge.

  Du kan tippe på MMA hos alle de beste bettingselskapene på nettet. Utvalget av oddsobjekter er gedigent og alle de store kampene er å finne på menyene.

  Beste bettingsider for UFC/MMA

  • Betal med Visa
  • ComboBoost
  • Norske nettsider
  Risikofritt spill
  Opptil 1000 kr
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • 3 + 1 freebet
  • 10% ubegrenset cashback
  • Raske uttak
  500 EUR CASHBACK
  umiddelbart på EURO24
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  ODDSBONUS
  100 EUR – Bonuskode: "WEL100"
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • God oddsbonus
  • Norske nettsider
  Oddsbonus
  300 NOK
  + ukentlig gratisspill
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Slik tipper du på MMA 

  Det er svært enkelt å tippe på MMA hos online bookmakere. Du ganske enkelt bare klikker på MMA-menyen, og velger din ønskede kamp. Deretter legger du oddsobjektet du har lyst til å tippe på til kupongen ved å klikke på det. 

  Mens mange bettingselskaper har en egen MMA-meny, må du hos enkelte åpne en meny som heter «Kampsport» eller «UFC» for å finne denne tippeidretten. Komplisert er det uansett ikke. Bettingselskapene sørger for å levere meget ryddige og oversiktlige nettsider som det er enkelt å finne frem på. 

  Merk at du må ha en aktiv konto hos en bookmaker for å kunne tippe på MMA. Det ordner du på noen få minutter ved å registrere deg via selskapets nettside. Siden vi her snakker om en meget populær, internasjonal tippeidrett foreligger den hos alle de forskjellige selskapene som operer online. 

  Her har du en stegvis forklaring om hvordan du går frem for å tippe på MMA: 

  1. Klikk på MMA-menyen
  2. Velg kampen du har lyst til å tippe på
  3. Klikk på ønsket oddsobjekt for å legge det til kupongen
  4. Fastsett ønsket innsats
  5. Klikk på «Fullfør spill», e.l.

  MMA odds: vanligste oddsobjekter 

  Det er utrolig mange forskjellige oddsobjekter tilgjengelig for tipping på MMA. Dette åpner et hav av muligheter, slik at du kan tippe nøyaktig på det du har mest lyst til. 

  Den mest åpenbare muligheten er å enkelt og greit tippe på hvem som vinner en gitt kamp. Det gjør du ved å klikke på ønsket utøver for å legge vedkommende til kupongen. Du har mulighet til å plassere vinner av en rekke forskjellige MMA-kamper på samme kupong, som en akkumulator eller et system. Dette er en populær måte å tippe på. 

  I tillegg er det usedvanlig mye rart som du kan tippe i løpet av en gitt MMA-batalje. La oss nå se litt nærmere på noen av de mest utbredte oddsobjektene innen denne idretten.

  Vinnermåte

  Det er flere forskjellige måter å vinne en MMA-kamp på. For de fleste kamper kan du tippe på hvilken av dem, for eksempel dommeravgjørelse, KO eller diskvalifisering som vil avgjøre konkurransen.

  Et meget populært alternativ er å tippe på en av utøverne i kombinasjon med vinnermåte. Dette gir deg høyere odds enn om du kun tipper på at vedkommende skal gå av med seieren.

  Antall runder

  Hvor mange runder en kamp består av kan du også tippe på. Da kan du for eksempel tippe på at en kamp vil ende etter et bestemt antall runder, eller du kan tippe på at det blir flere eller færre runder enn et angitt antall. 

  Du kan også tippe på at en bestemt utøver skal vinne etter så og så mange runder. I tillegg er det mulighet for å tippe på at kampen vil vare ut tiden, eller at den vil vare i 1-3 runder, 4-6 runder, og så videre. I det hele og store er mulighetene svært mange her. 

  Liveodds og tipping på hver runde

  Liveodds på MMA er også en mulighet som du kan finne hos mange spilleselskaper på nettet. Da kan du altså se en kamp på TV eller online, og tippe underveis. Oddsen oppdateres fortløpende, og antall objekter som er tilgengelig er betydelig. Det inkluderer hvem som vil vinne, vinnermåte og antall runder. 

  Du kan også tippe på hver runde. Herunder er det mest åpenbare å tippe på hvem som vinner runden, men det er også en del annet å hygge seg med.

  Vær for øvrig obs på at antall oddsobjekter som er tilgjengelig for en MMA-kamp varierer en god del fra kamp til kamp. For store oppgjør som trekker godt med tilskuere og nyter betydelig interesse blant tipperne, gjør selskapene så mange objekter tilgjengelig som mulig. 

  For mindre, mer obskure kamper kan det hende du kun kan tippe på hvem som vinner. Generelt sett vil alle kamper innen UFC ha et solid utvalg av forskjellige oddsobjekter.  

  MMA tippetips 

  Å tippe på MMA er meget forskjellig fra å tippe på en del andre tippeidretter. Har du aldri prøvd denne formen for oddsspill før, kan det være lurt å sette seg litt inn det før du går i gang. 

  Under finner du noen tips som kan hjelpe deg å tippe med et litt bedre utgangspunkt. Med bedre forhåndskunnskaper får man som regel en mer intens opplevelse og større underholdningsverdi enn om man bare tipper i vilden sky. 

  Følg nøye med på formen

  En ting som gjør at MMA er en så spennende tippeidrett er at det utkjempes mange kamper. Innen UFC, for eksempel, foreligger dusinvis av oppgjør per arrangement. Du kan selvsagt tippe både på herrligaen og kvinneligaen, slik at det blir flest mulig valgmuligheter. 

  Det at kampprogrammet er tett gjør det enklere å følge med på utøvernes formutvikling enn tilfelle er i boksesporten hvor de store stjernene entrer ringen med lange mellomrom. Siden det går slag i slag innen UFC, kan du danne deg et klarere inntrykk av hvilke utøvere som har formen inne, og hvem som er inne i en dårlig periode. 

  Det er bortimot obligatorisk å sjekke formen til de to kamphanene som skal møtes til dyst, før du tipper på en MMA-kamp. 

  Hvilke typer motstandere møtes?

  Sjekk også hvilke typer utøvere de gjør det bra mot eller sliter mot. Er en av dem særlig dyktig mot store og tunge motstandere? Eller kanskje en av dem sliter mot hurtige og bevegelige motstandere? Dette bør du helt klart kartlegge og ha i tankene når du tar dine valg.

  Skal du tippe på antall runder eller vinnermåte er det klart du også bør sjekke hva som har skjedd i motstandernes tidligere kamper. Er en av dem kjent for å være en KO-spesialist, for eksempel? Er en av dem en stabeis som alltid står løpet ut? Sånt må du helst vite når du skal tippe på denne måten. Det både hever dine sjanser til å treffe blink med dine tips, og gjør det hele mer spennende. 

  Historikk kan ha mye å si 

  Har de to motstanderne møttes før? Da gjelder det å undersøke hvordan det gikk i foregående møter. Det finnes utøvere som sliter fælt mot bestemte motstandere. Det finnes også de som har kontroll på en yndlingsmotstander. 

  Tidligere oppgjør kan være en vel så god pekepinn som formkurve i nyligere kamper mot andre motstandere. Ja, tidligere oppgjør kan faktisk veie tyngre enn meritter og omdømme også. 

  Skader kan ha stor innvirkning

  Det overrasker vel ingen at MMA-utøvere fort kan slite med skader. Dette kan selvsagt ha stor innvirkning på prestasjonene i ringen. Hvis en favoritt, for eksempel, sliter med en ond skulder eller lignende kan det føre til underprestasjon. 

  Merk deg også hvis en utøver har vært lenge ute, og gjør comeback. Da kan vedkommende fort være litt rusten, og kanskje ikke prestere helt på topp i de første kampene. 

  Her er det lurt å særlig være obs på om det har vært behov for kirurgiske inngrep. Den slags tar det gjerne en god stund å komme seg etter. Det kan også skje at kroppen ikke blir helt den samme igjen etterpå hvis det var snakk om en større operasjon. Sånt bør du være klar over, og legge vekt på når du skal tippe på MMA.

  Akkumulator med flere MMA-kamper

  Hvis du tippe på en akkumulator med flere MMA-kamper, er det å anbefale å satse på favorittene. Du vil nesten uansett få meget høy odds hvis du legger 3 eller flere kamper på kupongen, så da gjelder det å ikke bli grådig. Sjansene for å treffe med en akkumulator er per definisjon mindre. Dermed er det klokt å minimere risikoen ved å tippe på de utøverne som anses å ha størst sannsynlighet for å vinne.

  Ønsker du å redusere risikoen ytterligere kan du jo også sette opp et system. Dette krever til gjengjeld betydelig økt innsats.

  Slik gjør du spill på favoritten mer spennende

  Hvis du er sikker på at den store favoritten kommer til å vinne en UFC-kamp, så kan det være lurt å tippe på noe annet enn kun at vedkommende kommer til å ta seieren. Oddsen på favorittseier i MMA kan nemlig være såpass lav at det blir en ganske daff type singelspill. 

  Det er i slike tilfeller du kan øke moroa ved å tippe på at vedkommende vinner på KO, og/eller at kampen kun vil vare noen få runder. Du kan også tippe på at vedkommende vinner på KO i en bestemt runde for så høye odds som mulig.

  Mest populære MMA-begivenheter å tippe på 

  MMA (Mixed Martial Arts) er egentlig et ganske vidt samlebegrep som dekker en del forskjellige typer kampsport. Men når vi snakker om tipping på MMA, så dreier det seg i stor grad om en bestemt serie: UFC. 

  Tippe på UFC (Ultimate Fighting Championship)

  Ultimate Fighting Championship (UFC) er den dominerende seieren innen MMA. Det er her de store stjernene møtes til dyst, og her de slåss om de store premiepengene. 

  Publikumstallene er imponerende verden over, og hos tippeselskapene er UFC og MMA så å si ensbetydende. Det avholdes UFC-møter med en rekke kamper på plakaten jevnlig, så det skorter hverken på underholdning eller tippeobjekter.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.