Blixtpay

Sist oppdatert:
Betting med Blixtpay

På denne siden

  Blixtpay er en svensk betalingsmetode som passer svært godt for norske brukere. Du kan opprette konto på en enkel og trygg måte ved bruk av BankID, og din sikkerhet ivaretas på alle bauger og kanter. Betting med Blixtpay blir hele tiden mer populært, da dette er et trygt, enkelt og effektivt alternativ som stadig blir mer utbredt på nettet.

  Bettingsider hvor du kan betale med Blixtpay

  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Cashback
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + 5% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Kombinasjonsspill
  • Virtuell sport
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + combo Booster
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Hyppige kampanjer
  • Cashback
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hvordan fungerer Blixtpay? 

  Blixtpay er på mange måter en form for digital lommebok. Det vil si at det er snakk om en løsning som lar deg flytte penger fra din bankkonto (eller annen kilde) som du så kan bruke til å betale for varer og tjenester på nettet elektronisk. Dette gir økt sikkerhet, og er dessuten enklere enn å bruke kort.

  Et par ting gjør Blixtpay litt unik. For det første består produktet av flere løsninger. Du får både en Blixtpay-konto og en betalingsapp som heter Incharge. De to eies og drives av samme selskap og er fullstendig integrerte. 

  For det andre får du en svensk bankkonto med tilhørende IBAN og VISA-kort. Dette gjør det mulig å overføre midler svært enkelt og effektivt for norske kunder. 

  Et stort pluss med Blixtpay er at dette svenske selskapet lar norske brukere benytte oss av vår Bank-ID når vi oppretter konto. Det gjør verifiseringsprosessen helt sømløs. Du bare bruker Bank-ID på mobilen og vips så har du en Blixtpay-konto. Dette skiller seg radikalt fra mange konkurrerende betalingsløsninger hvor du må skanne ID, sende inn bevis for din bostedsadresse og lignende. 

  Å gjøre innskudd fra din bankkonto til din Blixtpay-konto er gjort i en fei, og er like sikkert som å overføre penger til enhver bankkonto i Norden. Det vil si sikkert som banken – bokstavelig talt.

  Innskudd 

  Noe av det som virkelig er kjekt når det gjelder betting med Blixtpay er at du kan gjøre innskudd på mer enn en måte. Det gjør det mulig å også benytte metoden hos bettingselskaper som ikke har introdusert hverken Blixtpay eller den tilhørende Incharge-appen blant sine tilgjengelige betalingsmetoder.

  Det første alternativet er å bruke VISA-kortet du mottar som Blixtpay-kunde. Du kan motta både et virtuelt kort og et fysisk kort. Begge versjoner kan brukes til å gjøre innskudd hos et bettingselskap online. Fremgangsmetoden er den samme som brukes for å gjøre innskudd med betalingskort ellers. Dette medfører at metoden er hurtig, enkel og sikker.

  Hos selskaper som har Blixtpay i sitt utvalg av betalingsmetoder foreligger en annen mulighet. Det er å betale direkte ved bruk av Blixtpay, uten bruk av kort. Dette er ekstra kjapt og trygt, og det du nok bør velge når muligheten byr seg.

  For å gjøre innskudd på denne måten, gjør du som følger:

  1. Logg inn på din bettingkonto
  2. Gå til innskudd
  3. Velg Blixtpay blant tilgjengelige betalingsmetoder
  4. Angi hvor mye du ønsker å sette inn
  5. En strekkode viser seg i et nytt vindu på skjermen
  6. Skann koden med Blixtpay-appen for å bekrefte betalingen

  Det er alt som skal skje. Pengene overføres straks, og kan brukes til å tippe med øyeblikkelig. Dette er dessuten en særs trygg fremgangsmåte. 

  Uttak 

  Du kan ta penger ut fra din tippekonto ved å bruke Blixtpay som betalingsmetode. Dette kan gjøres på en del forskjellige måter. Igjen gjelder poenget om at du kan gjøre uttak hos bettingselskaper som ikke har Blixtpay eller Incharge på listen over tilgjengelige betalingsløsninger.

  Det mest hurtige, trygge og enkle er å ta ut penger direkte hos de selskapene som faktisk byr på denne muligheten. La oss nå se litt nærmere på akkurat hvordan det fungerer.

  Her har du oppskriften i en enkelt punktvis fremstilling: 

  1. Logg inn og gå til «uttak» eller lignende
  2. Oppgi Blixtpay som din ønskede betalingsmetode
  3. Oppgi din Blixtpay-ID (som foreligger i Incharge-appen)
  4. Angi beløpet du ønsker å ta ut
  5. Pengene overføres straks

  Din Blixtpay-ID ligger altså inne i Incharge-appen på din telefon. Du klikker for å åpne menyen, og velger deretter «Account», og så «Blixtpay». Der finner du enkelt koden din som består av diverse tall og bokstaver.

  Det som er viktig å understreke er at du også kan ta ut penger på andre måter. Nummer én er å ta ut penger til VISA-kortet du får som kunde hos Blixtpay. Nummer to er å overføre penger til bankkontoen du også får som kunde hos denne løsningen. Det gjør du ved å oppgi den gjeldende IBAN. Dette er trygt og enkelt, men kan ta en viss tid å gjennomføre.

  Kan man bruke Blixtpay hos norske bettingsider?

  Noe av det som imponerer oss mest med Blixtpay og Incharge-appen er at den kan brukes også hos norske bettingsider som ikke ennå har denne betalingsmetoden i utvalget. Hos slike selskaper bruker du VSIA-kortet som du får utstedt av Blixtpay. 

  Siden Blixtpay er i hurtig vekst blant nordiske kunder, ser vi at metoden dukker opp hos stadig flere gode bettingsider som opererer i dette markedet. Dette er en klar fordel, og en utvikling vi ønsker velkommen.

  Siden hele konseptet er basert på å tilby sømløse overføringer online, er Blixtpay ideelt tilpasset for å sette inn og ta ut penger hos online bettingsider. Opplegget er sikkert og pengene flytter raskt på seg. Et godt råd er å følge godt med på tilgjengelige betalingsmetoder hos ditt bettingselskap. Snart ser du kanskje at Blixtpay / Incharge dukker opp. Da kan det lønne seg å skifte over til denne metoden.

  Er betalingsmetoden trygg?

  Er det noe vi føler oss sikre på, så er det at Blixtpay er en trygg betalingsmetode. Hele opplegget virker tillitsvekkende fra topp til bunn. Det at vi har med et svensk foretak å gjøre er i seg selv et godt tegn. Det samme kan vi si om at du får en svensk bankkonto, med tilhørende IBAN. Dette er enkelt og greit sikkert som banken på alle mulige måter.

  At du kan bruke norsk BankID til å verifisere deg gir et ekstra lag med trygghet. Det gjør at du slipper å sende følsomme data, sånn som kopi av ID og adressebevis elektronisk. En sikrere løsning foreligger ikke for norske forbrukere på dette punktet.

  Alle overføringer som du gjør ved bruk av denne metoden krypteres, og dine data og penger, beskyttes av de siste løsningene for nettsikkerhet. Vi ser ingen svakheter i dette systemet. 

  Eneste ankepunkt er at vi har med et selskap som ikke er særlig veletablert å gjøre. Mange foretrekker betalingsløsninger med lengre fartstid og flere kunder. All den tid det ikke er snakk om en bank hvor du skal oppbevare sparepengene dine, men derimot en løsning du bruker for å flytte penger til og fra bettingkontoen, er ikke det et poeng vi tillegger skrekkelig mye vekt.

  Avgifter og gebyrer

  For å bruke Blixtpay til å gjøre innskudd eller uttak hos et bettingselskap vil du ikke belastes med gebyrer. Derimot kan det hende du må ut med et gebyr når du flytter penger fra din norske konto til Blixtpay-kontoen. Det skyldes at det er en overføring til en konto i utlandet som ikke har norsk krone som valuta.

  Vær også obs på at en del bettingsider har egne gebyrer for uttak. Det kan også hende at det blir ekstrautgifter hvis din bettingkonto har Euro som valuta. Dette bør du sjekke direkte med bettingselskapet ditt.

  Konklusjon – anbefaler vi betting med Blixtpay?

  Vi nøler ikke med å anbefale Blixtpay. Betalingsmetoden er lynrask, meget trygg og enkel i bruk. At du kan bruke BankID til verifisering er et stort pluss. Det samme gjelder at du får bankkonto med IBAN og VISA-kort. Eneste aber er at metoden, enn så lenge, ikke er særlig utbredt blant nordiske bettingselskaper.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.