Gratisspill

Odds og betting er en veldig populært fritidssyssel blant nordmenn, og stadig flere norske spillere finner veien til norske bettingsider på nett.  Betting blir ekstra morsomt når man får muligheten til å skaffe seg gratisspill, og for deg som spiller på nett finnes det mange muligheter for freebets.

I denne artikkelen ser vi nærmere på gratisspill på odds, og ser nærmere på hvordan du har muligheten til å finne gratis bet på nett.

Slik fungerer gratisspill på odds

Kjært barn har mange navn. Gratisspill på odds er definitivt et kjært barn, og kalles gjerne også freebet eller gratis bet.

For deg som har lyst til å spille gratis på odds er det mange muligheter for å skaffe seg et freebet hos bettingsidene på nett.

Gratisspill på odds handler kort forklart om å kunne satse penger på oddsen helt gratis. Når du bruker gratis bet til å spille så bruker du bookmakerens penger. Du får altså spill helt gratis av bettingsiden.

Dette gir deg muligheten til å spille på sport eller andre eventer helt uten risikoen for å tape egne penger.

Hvorfor gir bettingsidene deg freebets lurer du kanskje på? Jo, det er ikke bare for å være gavmilde. Bookmakerne opplever tøff konkurranse om spillerne, og ved å gi bort gratisspill på odds så håper de å lokke til seg nye spillere som forhåpentligvis blir faste spillere.

Samtidig ønsker bettingsidene å vise at de setter pris på eksisterende spillere som de gjerne ønsker at skal fortsette å spille hos dem.

Ulike typer freebet / gratis bet

Det finnes mange ulike typer freebet /gratis bet som du kan få hos bettingsidene.

En vanlig type av gratisspill på odds er velkomstbonusen til nye spillere som gjerne inkluderer enten bonuspenger å spille for eller rett og slett et gratisspill.

Bonuspenger gir deg gratis penger som du kan bruke til å sette penger på sport eller andre eventer hos bettingselskapet. Dette fungerer altså likt som et freebet eller et gratis bet.

Som ny spiller får du gjerne bonuspenger når du gjør sitt første innskudd, der bettingsiden f.eks. dobler det første innskuddet ditt. Setter du f.eks. inn 1000 kroner får du 1000 kroner i bonuspenger som du kan bruke til gratisspill.

En annen form for gratisspill på odds til nye spillere er at bettingsiden rett og slett gir deg et freebet eller gratis bet når du har registrert deg eller har satt inn penger for første gang som du kan bruke på en valgfri kamp eller event.

Også eksisterende spillere får tilbud gratisspill av bettingselskapene. I form av ulike kampanjer og tilbud er det mange muligheter for å spille gratis hos de ulike bettingselskapene på nett.

Vilkår og omsetningskrav

Det er greit å være klar over at gratisspill i form av freebet eller gratis bet gjerne kommer med ulike vilkår og omsetningskrav. Normalt må du oppfylle et omsetningskrav innen en viss frist for å beholde eventuelle gevinster du har vunnet med ditt freebet. Det er derfor alltid lurt å lese vilkårene for gratisspillet du mottar av bettingsiden.