Oddsboost

Sist oppdatert:
Oddsboost hos bettingselskaper på nett

På denne siden

  Oddsboost er en type kampanje hvor bettingselskapene øker oddsen på et bestemt oddsobjekt slik at spillerne kan vinne ekstra store premier. Les mer om hvordan oddsboost fungerer – og hvordan du kan dra full nytte av dem – i denne artikkelen.

  Bettingsider som tilbyr oddsboost

  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  500 NOK
  + gratisspill
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hva er oddsboost? 

  Oddsboost er en av de mange forskjellige tilbudene som bettingsider på nettet av og til varter opp med for sine kunder. Konseptet går ut på at et bestemt spill får høyere odds enn normalt slik at du ved å sette penger på det, potensielt sett kan vinne mer enn ellers. Ofte kan oddsen økes meget betraktelig, så det kan være betydelige fordeler å hente her.

  Vanligvis vil oddsboost gjelde for en populær event. La oss si et hypotetisk derby mellom Liverpool og Everton på Anfield. Da kan for eksempel et bettingselskap by på oddsbost på at Liverpool skal vinne. For eksempel kan du istedenfor odds på 1,20 på hjemmeseier, få odds på 3,60. Klart sånt frister.

  Som regel vil du ikke kunne kombinere denne typen spill med øvrige objekter. Det kan også foreligge en øvre og nedre grense for innsatsen du kan spille med. 

  Hva er formålet med oddsboost? 

  Ved å tilby oddsboost risikerer åpenbart bettingselskaper å måtte betale ut ekstra mye i gevinstutbetalinger til sine kunder – også kjent som å tape penger. Hva kunne få dem til å gjøre noe sånt?

  Svaret er selvsagt at dette er et markedsføringsgrep, og at markedsføring koster penger. Selskapet håper at vi tippere skal friste til å spille og hygge oss, og at det vil gi mersmak. En skikkelig raus oddsboost-kampanje kan også tiltrekke nye spillere. 

  Oddssetterne gjør seg sine svært nøyaktige beregninger også når de byr på boosts, så her tar ikke selskapene noen farlig risiko på egne vegne. Dermed trenger du ikke ha dårlig samvittighet når du drar nytte av en oddsboost som frister.

  Vilkår for oddsboost

  Oddsboost gjelder som regel for et helt spesifikt oddsobjekt. Vanligvis noe sånt som eksempelet vi nevnte over hvor du får tredobbelt odds på at Liverpool skal slå Everton hjemme. Du får ikke økt boost på uavgjort eller borteseier. Kun dette ene spillet.

  Det kan også gjelde en grense for maksimal og minimal innsats. Dette gjelder særlig for oddsboost av det svært rause slaget, sånn som vårt forannevnte eksempel med tredobbel odds på Liverpool-seier mot Everton. Mer moderate oddsboost trenger ikke ha noen slik grense. 

  Noen selskaper vil kreve at du omsetter eventuelle gevinster du vinner med oddsboost et visst antall ganger. Som regel ikke mer enn x1 før du kan ta pengene ut av konto. Andre operatører betaler ut penger du kan gjøre hva du selv ønsker med.

  Oddsboost og accaboost

  Accaboost, også blant annet kjent som komboboost, er en annen type oddsboost som er meget utbredt blant online bookmakere. En accaboost gjelder for akkumulatorer. Det er altså et oddsspill som består av flere oddsobjekter, som alle må gå inn for at du skal vinne. Et spill hvor du tipper på utfallet i fire fotballkamper et eksempel på en akkumulator. 

  Accaboost går ut på at du får ekstra høye odds, eller ekstra store gevinster, for å inkludere så og så mange objekter på kupongen. For eksempel kan du få 15% ekstra høye odds hvis du inkluderer minst 4 valg på kupongen, 200 kr ekstra i premie hvis du har minst 5 valg, eller lignende.

  Denne typen kampanje er fundamentalt forskjellig fra standard oddsboost, og de to bør ikke blandes sammen. Helt andre vilkår, fordeler og ulemper gjelder for accaboost, sammenlignet med oddsboost.

  Bettingsider som har oddsboost 

  Oddsboost er en kampanjetype som dukker opp med jevne mellomrom hos en rekke populære bettingselskaper på nettet. Under går vi gjennom noen av de selskapene som er kjente for å satse på oddsboost som del av sin markedsføring.

  ComeOn

  ComeOn er en hardtslående bettingside som er kjent for å by på mange spennende kampanjer. Det inkluderer også oddsboost med jevne mellomrom.

  ComeOn satser særlig hardt på Norge som marked, og har gjerne tilbud som er tilpasset norsk smak. Dermed får du her ofte oddsboost som gjelder for spill som er populære blant tippere her til lands.

  Også en operatør som ofte byr på accaboost.  

  Mobilebet 

  Mobilebet er en oddsboost-spesialist. Byr jevnlig på denne typen kampanje, særlig for fotball. Her kan du få økt odds på mange forskjellige typer objekter. Det inkluderer saker som første målscorere i en kamp, hvor mange mål et lag vinner kampen med og annet.

  Ja, Mobilebet byr også på oddsboost på akkumulatorer hvor de inkluderer utfall av flere fotballkamper på en kupong. Her er det med andre ord mye å velge blant.

  Merk at oddsboost det her er snakk om er ganske moderate, slik at du får noen prosent ekstra gevinst. Ikke mangedoblede utbetalinger. 

  LeoVegas 

  LeoVegas er ensbetydende med mange og rause kampanjer. Det inkluderer et tilbud at oddsboost i ny og ne. 

  LeoVegas har en stor betting meny som er perfekt tilpasset for mobilspill. Her kan du få økte odds på spesifikke spill i form av oddsboost, og også finne mange tilbud om accaboost. 

  MrGreen

  MrGreen har mange kunder i Norge, og er nok et selskap som satser hardt på innovative og hyppige kampanjer. Du kan finne rause oddsboost på mange eventer hos mannen i grønt med jevne mellomrom.

  Merk at MrGreen er kjent for å strekke seg langt for å by på gunstige vilkår for sine bonuser og lignende tilbud.

  Slik benytter du deg av oddsboost

  Hvordan du drar nytte av oddsboost varierer en del fra tilbud til tilbud. Som regel enkelt og greit bare plasserer du objektet som har fått økte odds på kupongen, fastsetter innsats og klikker «fullfør spill» akkurat som vanlig.

  I noen tilfeller kan det være nødvendig å akseptere tilbudet, eller innfri øvrige krav sånn som å ha gjort et nylig innskudd på kontoen. Uansett er dette alltid gjort på en enkel måte som det er lett å forstå seg på.

  Noe som uten unntak gjelder for å kunne spille med oddsboost, er at du må ha en aktiv konto hos tippeselskapet som byr på tilbudet.

  Å registrere deg hos en bettingside er gjort i en fei ved å følge denne enkle fremgangsmåten:

  1. Finn et bettingselskap med oddsboost som frister
  2. Registrer deg via kort skjema på selskapets nettside
  3. Bekreft kontopprettelsen når du anmodes om det
  4. Sett inn penger å tippe for
  5. Tipp med oddsboost så lenge kampanjen varer

  Bør man benytte seg av oddsboost?

  Oddsboost er i og for seg en meget problemfri form for kampanje. Det foreligger svært få krav og vilkår sammenlignet med en del andre tilbud som bettingsider tilbyr.

  Du bør likevel alltid sørge for å sette deg inn i det som foreligger av eventuelle betingelser før du benytter deg av oddsboost for å være på den sikre siden. I mange tilfeller foreligger de ikke – du bare spiller helt om vanlig, men med høyere odds. Men det finnes unntak. Sørg for at du vet akkurat hva som gjelder for kampanjen du vurderer.

  En grei tommelfingerregel for alle slagst oddsbonuser og tippekampanjer er at du ikke bør la dem styre måten du tipper på. Du bør særlig være forsiktig med å la deg friste til å tippe med høyere innsats enn vanlig for å få maks utav en oddsbonus. Det er heller ikke særlig lurt å tippe hyppigere enn det du vanligvis gjør for å dra nytte av et slikt tilbud.

  Du bør også tenke nøye over om oddsboost gjelder for noe som du strengt tatt synes det er spennende å tippe på. Hvis du får boost for et objekt, for eksempel, på en fotballkamp du har null interesse av hverken som tilskuer eller tipper, er det da stor underholdning i å legge det til kupongen?

  Har du en fast strategi, en serie du liker å tippe på, faste dager for tipping, eller lignende er det neppe verdt det å endre sine vaner for å spille med høyere odds i form av odsboost. Dukker det derimot opp et tilbud som passer, er det bare å slå til uten bekymring for kjipe omsetningskrav eller lignede.

  Accaboost er langt mer risikabelt enn standard oddsboost

  Merk at accaboost er noe du bør være langt mer forsiktig med enn oddsboost. For å dra nytte av en accaboost må du som regel legge til relativt mange objekter på kupongen din. I et akkumulatorspill skyter det risikoen til værs, og dine vinnersjanser stuper.

  Du bør ikke la deg friste til å skvise inn et ekstra objekt for å få selv en betydelig odds-økning hvis det ikke foreligger noe som du virkelig har trua på. Akkumulatorspill har i utgangspunktet høy risiko. Her er det klokt å vise forsiktighet.

  Fordeler med oddsboost

  • Spill med sjansen til å vinne ekstra høye gevinster
  • Kampanje med få heftelser og krav
  • Enkelt å benytte seg av

  Ulemper med oddsboost

  • Ikke alle oddsboost er særlig rause
  • Kan gjelde for ugunstige objekter
  • Kan friste deg til å tippe oftere enn du ønsker
  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.