Jeton

Sist oppdatert:
Betting med Jeton

På denne siden

  Du kan bruke den elektroniske lommeboken Jeton til å overføre penger på en hurtig og meget sikker måte online. Det inkluderer å hygge deg med betting med Jeton. Det vil si at du kan bruke ditt Jeton-kort til å sette inn penger hos bettingselskaper på nettet. På den måten kan du overføre penger å tippe med uten å dele sensitive data på nettet. Det er enkelt å komme i gang, og Jeton nyter godt omdømme online. Les videre for å finne ut mer om hvordan du kan bruke Jeton til betting.

  Bettingsider med Jeton

  • Betal med Visa
  • Hyppige kampanjer
  • Cashback
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • God oddsbonus
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  5000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  2100 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hvordan fungerer Jeton? 

  Jeton er en typisk elektronisk lommebok. Det vil si at du overfører penger fra en kilde – for eksempel din norske bankkonto – til lommeboken. Midlene gjøres straks tilgjengelig. Du kan nå bruke Jeton til å foreta betalinger både elektronisk og i den fysiske verden. 

  Du kommer i gang med Jeton ved å installere selskapets app på din telefon. Selvsagt foreligger både versjon for iOS og Android. Deretter kan du velge å bestille et fysisk kort, eller du kan holde deg til et virtuelt kort for netthandel. Skal du kun bruke Jeton til betting, er det ikke nødvendig med et fysisk kort.

  Du kan veksle valuta i appen. Altså kan du overføre dine norske kroner, veksle dem med god kurs til en valuta din bettingside godtar, og så gjøre innskudd på tippekontoen. Dette er meget fordelaktig, sammenlignet med å sette kroner inn på en bettingkonto som har Euro som valuta, for eksempel. 

  Innskudd 

  For å nyte godt av betting med Jeton, logger du deg aller først inn på kontoen din hos ditt bettingselskap. Deretter gjør du som følger:

  1. Gå til «min profil», e.l.
  2. Åpne «innskudd», e.l.
  3. Angi ønsket innskuddsbeløp
  4. Når du bes om å velge betalingsmetode velger du Jeton om dette er tilgjengelig, eller navn på kortutsteder på ditt virtuelle eller fysiske Jeton-kort
  5. Bekreft overføringen via Jeton-appen
  6. Pengene settes inn på kontoen øyeblikkelig

  Selvsagt kan de helt spesifikke stegene variere noe fra selskap til selskap. Merk også at du kan bli bedt om å velge valuta. Da skal du alltid velge valutaen som dine penger står i på din Jeton konto. 

  Uttak 

  De fleste bettingsider krever at du benytter samme metode for å gjøre uttak som du sist brukte for å gjøre innskudd. Altså bør du benytte Jeton også til uttak. Det gjør du på følgende måte:

  1. Gå til «min profil», e.l.
  2. Åpne «uttak», e.l.
  3. Angi ønsket uttaksbeløp
  4. Under betalingsmetode angir du samme metode som du brukte til å gjøre innskudd – altså enten Jeton eller navn på utstederen til ditt Jeton-kort
  5. Klikk «gjennomfør uttak», e.l.

  Her er det verdt å påpeke at Jeton byr på øyeblikkelige uttak. Derimot opererer en rekke bettingsider med behandlingstid for uttak. Dermed kan det ta fra noen timer til flere døgn før du har pengene på din Jeton-konto. 

  Merk at du må bekrefte din bettingkonto for å gjøre uttak. Dette inkluderer å bevise overfor ditt tippeselskap at du er den du er, og at du er bosatt der du sier du er bosatt. Hvordan du gjennomfører denne prosessen sjekker du ved å kontakte kundestøtte. Det bør du gjøre i god tid før du bestemmer deg for å gjøre et uttak.

  Kan man bruke Jeton hos norske bettingsider?

  Ja, Jeton er å finne på listen over betalingsmetoder som er tilgjengelige for norske og internasjonale bettingsider. Dette er en stor gladnyhet, da løsningen både er sikker, rask og svært brukervennlig. 

  Nøyaktig hvilke norske bettingselskaper som godkjenner denne metoden variere nok en del. Du bør derfor kontakte ditt selskaps kundeservice direkte for å få oppdatert informasjon.

  Hvilke metoder vi norske tippere kan benytte for å overføre penger til bettingsider er under fortløpende utvikling. Det dukker stadig opp nye restriksjoner og regler. Derfor gjelder det å alltid snakke direkte med selskaper du vurdere å overføre penger til for å påse at det lar seg gjøre med din foretrukne betalingsløsning, sånn som Jeton.

  Er betalingsmetoden trygg?

  Jeton gir et meget godt inntrykk. Selskapet har europeiske røtter og eierselskapet er en tysk bank. Dette er et betryggende tegn, da det medfører at driften er underlagt europeiske regler. Det vil også si at de som står bak oppfyller tyske lisensvilkår for å tilby finanstjenester som er meget strenge. 

  Jeton-kortet utstedes av et selskap med lisens fra Latvia. Dette er også et EU-land, slik at du nyter godt av mange av de samme sikkerhetsfordelene som du kan forvente fra en norsk bank. 

  I tillegg er Jeton godkjent for å operer i Storbritannia, noe som vil si at selskapet også må overholde regelverket til det britiske finanstilsynet, Financial Conduct Authority (FCA). Denne instansen anses som en av de ledende innen e-finans, og at Jeton tilfredsstiller deres krav gjør det klart at dette er et pålitelig og sikkert foretak. 

  Også det å bruke Jeton er meget sikkert. Du nyter godt av to-stegs identifisering, slik at du må godkjenne alle overføringer via Jeton-appen på telefonen din. Du slipper også å oppgi informasjon om din bankkonto når få gjør innskudd på tippekontoen. Du deler kun din Jeton-informasjon. 

  Avgifter og gebyrer

  Det er gratis å laste ned Jeton-appen på din telefon. Det foreligger heller ingen gebyrer eller avgifter for å flytte penger til Jeton-kontoen din. 

  Hva slags kostnad som er involvert i å veksle penger i appen, er usikkert. Det samme gjelder hvorvidt det er gebyr på å sende og motta penger i en annen valuta. 

  Det er å anta at du må betale for å få tilsendt et fysisk Jeton-kort. Dette er dog ikke noe du trenger å tenke på hvis du kun skal bruke denne løsningen til å flytte penger til og fra en bettingside på nettet.

  Konklusjon – anbefaler vi betting med Jeton?

  Vi anbefaler betting med Jeton uforbeholdent. Selskapet er meget troverdig og gir et godt inntrykk. Alt av lisenser synes å være i den skjønneste orden, og det er solide finansinstitusjoner som står bak. 

  Jeton er en meget brukervennlig løsning som styres svært enkelt via en app. Å overføre penger elektronisk er gjort i en fei. Vi fant ingen bevis for at selskapet opererer med ublu gebyrer av noe slag.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.