Tippe på spesialer

Sist oppdatert:
Odds på spesialer

På denne siden

  Tipping er en favorittsyssel blant mange nordmenn, og stadig flere norske spillere finner veien til bettingsidene på nett.

  Hos norske bettingsider finner du et stort antall spillmuligheter, og du kan spille på alt mellom himmel og jord.

  Selv om mange av bettingselskapene tilbyr samme type spill finnes det også egne utvalgte spill som er eksklusivt tilgjengelig hos de ulike bettingsidene. Dette kalles gjerne for «spesialer».

  I denne artikkelen ser vi nærmere på tipping på spesialer, og hvilke muligheter du har for å finne spesialer å spille på.

  Beste bettingsider for spesialodds

  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Gode bonusvilkår
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  2100 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Både sport, politikk og kjendiser

  Spesialer kan være så mangt, men i hovedsak dreier det seg om spesielle spillmuligheter som ikke er typisk det man finner hos bettingsidene.

  Tipping på spesialer er mulig hos de fleste norske bettingsider, og her finnes muligheten for spill ikke bare på sport, men også på politikk, kjendiser og andre begivenheter.

  Innenfor sport kommer spesialer i form av spesielle oddsobjekter eller spill som kun er tilgjengelig hos noen få bettingsider, gjerne kun hos én bettingside. Dette er gjerne spill som bettingsidene selv laget, og som er annerledes enn standardspillene.

  En spesial innen fotball kan kanskje være et kombinasjonsspill som består av at to hendelser skal inntreffe i samme kamp, f.eks. at en spiller skal score mål samtidig som laget vinner. Disse spesialene har gjerne en høyere odds enn markedet skulle tilsi for å friste spillerne til å satse på spesialen.

  Utenfor sportsverdenen kommer tipping på spesialer i mange varianter hos bettingsidene. Ofte dreier det seg om politikk, kjendiser, film og tv.

  En av de mest kjente kategoriene for spesialer er politiske valg, der du f.eks. kan satse penger på hvem som blir den neste statsministeren i Norge, eller hvilken kandidat som vinner den amerikanske presidentvalgkampen. Dersom du f.eks. tror at Donald Trump klarer å karre seg til en ny presidentperiode så tilbyr bettingsidene odds på dette (stadig høyere odds også vil vi tro).

  For de som driver med tipping på spesialer er også kjendiser, film og tv populært. Særlig innen realityprogrammer er spesialer vanlig, og programmer som Paradise Hotel, X-Factor, Big Brother, The Voice og Skal Vi Danse er programmer der du kan spille på resultater og hendelser.

  Selv om disse programmene kanskje kan fremstå som noe vanskelig å gjette seg frem til resultatet på, er det faktisk mulig å finne gode spill dersom man bruker litt tid på å sette seg inn i de ulike realitykonkurransene. Dette er dessuten noe av det som øker mest i popularitet blant nordmenn, ifølge flere spillselskaper. Vi har laget egne artikler for flere av konseptene du kan tippe på – disse finner du lenkehenvisninger til i bunnen av artikkelen.

  Også prisutdelinger som Grammy Awards og Oscar-utdelingen er populære spesialer der bettingsidene lar deg spille på hvem som vinner de ulike prisene. Dette er populære spill som mange lar seg lokke av.

  De beste bettingsidene for spesialer

  Du finner spesialer hos de fleste norske bettingsider. Med norske bettingsider mener vi bookmakere som har tilrettelagt spesielt for norske spillere.

  Populære norske bettingsider der du har muligheten til å spille på ulike spesialer er Betsson, Unibet, NordicBet, Guts og Betsafe for å nevne noen.

  Hos disse bettingsidene et nettsidene på norsk, du kan spille med norsk valuta, du finner spesialer som retter seg særlig mot nordmenn og du får kontakt med norske kundebehandlere om du trenger hjelp.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.