Odds cashback

Sist oppdatert:
Odds og betting cashback

På denne siden

  Stadig flere online bettingselskaper byr nå på cashback. Dette er en type kampanje som lar deg få tilbake en prosentandel av innsatsen du taper på tipping. Kampanjene byr på forskjellige regler og vilkår. Finn ut alt du bør vite om cashback på odds og betting her.

  Bettingsider som tilbyr cashback

  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Hyppige kampanjer
  • Cashback
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Bredt oddsutvalg
  • Døgnåpen support
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 5000 kr ukentlig cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Norske bettingsider med cashback 

  Det er meget skarp konkurranse blant bettingsider på nettet. En konsekvens av dette er at selskapene hele tiden kommer med nye og fristende kampanjer for å tiltrekke seg nye kunder. I senere tid har forskjellige typer cashback-tilbud dukket opp hos stadig flere norske bettingsider.

   Tre gode eksempler er iBet, Rabona og Betinia. Alle disse selskapene lar deg få tilbake en del av dine ukentlige tap i form av cashback.

  Her har du en kort beskrivelse av hvordan deres respektive tilbud fungerer:

  • iBet: få tilbake 5% av dine ukentlige tap i form av omsetningsfrie spillepenger. Maks cashbackbeløp er €200, mens laveste tilbakebetaling er €5.
  • Rabona: du får tilbake 10% av innsats du taper per uke på oddsspill hos selskapet. Maks tilbakebetaling er 5000 kr, mens minimum er satt til 200 kr. Cashback penger må omsettes minst 3 ganger på selskapets oddstilbud.
  • Betinia: også her tilbakebetales 10% av ukentlige tippetap i form av penger som kommer med et omsetningskrav på x3. Maks tillatte cashback per uke er 1000 kr, mens laveste tilbakebetaling er 100 kr.

  Her merker vi oss med en gang at tilbudet fra iBet skiller seg ut da det ikke belemres med omsetningskrav. Her får du tilbake dine penger, og kan gjøre som du vil med dem. Til gjengjeld er jo en tilbakebetaling på 5% ikke all verden (du bør i hvert fall ikke tape så mye på tipping hver uke at det blir det).

  Det er også verdt å påpeke at tilbudene på 10% har høye minstegrenser for utbetaling. Du må altså gå på et nettotap per uke på minst 1000 kr hos Betinia eller 2000 kr hos Rabona for å få tilbake til noe som helst.

  Slik fungerer cashback på odds og betting

  Cashback på odds og betting er en type kampanje som blant annet har blitt populær fordi den er enkel å forstå seg på. Konseptet fungerer på den måten at du etter hver uke, får tilbake en prosentandel av pengene du taper på oddsspilling hos et bestemt selskap. 

  Hvis du for eksempel tipper for 2000 kr i en uke, og vinner 500 kr til sammen blir ditt nettotap 1500 kr. Hos et selskap med en 10% cashback, vil du da motta 150 kr. 

  Det er sammenlagtbeløp som gjelder, ikke enkeltspill. Altså kan du tape 5000 kr på et spill på tirsdag, men hvis du vinner 5001 kr på onsdag har du altså ikke tapt noe som helst hva dette tilbudet gjelder.

  Tilbudene går fra mandag til søndag. For å nyte godt av en slik kampanje må du aktivere den via din konto. I noen tilfeller vil du måtte kontakte bettingselskapets kundeservice direkte innen en kort tidsfrist for å innkassere din cashback. Sørg for at du setter deg nøye inn i hvordan dette fungerer hos din bookmaker.

  Så mye kan du få igjen som cashback

  Nøyaktig hvor mye du kan få tilbake i form av cashback varierer i stor grad både hva gjelder beløp og prosentsats. Hos noen selskaper kan du få tilbake helt opptil 5000 kr per uke, mens snittet ligger rundt 1000-2000 kr. 

  Prosentsatsen er som regel enten 5% eller 10%. Det vil dermed si at maksgrensene for cashback kun er relevante for spillere som taper meget betraktelige beløp ukentlig. 

  Husk at det er snakk om netto tap her. Skal du få tilbake 2000 kr i en 10% cashback kampanje må du gå i minus på 20 000 kr på en uke. Da tipper du sannsynligvis med for høy innsats på spill med for høy risiko.

  Ser vi på minstegrensen for hvor mye du kan få tilbake er den også høyst relevant. Et tilbud som kun gir 200 kr eller mer i cashback vil jo gjelde utelukkende for spillere som taper ganske mye på en uke – 2000 kr hvis det er snakk om 10%. Dermed kan det være lurt å se seg ut en kampanje med lavest mulig minstegrense slik at også spillere som ikke taper stygt uke etter uke får noe ut av opplegget.

  Merk at cashback gjelder per uke

  Det er verdt å gjøre et lite nummer av at cashback på odds så å si alltid gjelder ukentlig, fra mandag til søndag. Det medfører at spillere kan få en motivasjon til å spille mye oftere enn de kanskje ville gjort ellers. Et månedlig casback tilbud hvor du får tilbake 10% av dine nettotap mellom 100 og 1000 kr f.eks. ville nok vært langt mer relevant for tippere flest. 

  Du bør aldri la deg friste til å tippe oftere, eller med høyere innsats med tanke på et tilbud som dette. Det klokeste er å egentlig bare overse det, og selvsagt håpe det ikke blir relevant for deg overhodet. Ingen tipper vel med ønske om å tape tusenvis av kroner jevnlig. 

  Et godt råd kan være å aktivere cashback spesifikt for uker når du vet at du har tenkt å tippe mye. For eksempel i løpet av et stort mesterskap eller en turnering du har lyst til å tippe ekstra hyppig, med litt ekstra høy innsats uansett. 

  Omsetningskrav for cashback

  Merk at en del cashback-kampanjer har omsetningskrav. Det vil si at pengene du motter som del av kampanjen må omsettes før du tar dem ut. 

  For eksempel kan et slikt krav være på x3. Det vil si at om du taper 1000 kr en uke og mottar 100 i cashback, må du spille for 300 kr før du kan ta eventuelle gevinster ut av kontoen din. 

  Dette er ikke spesielt gunstig, og vi anbefaler helt klart å finne cashback-tilbud uten denne typen heftelser. Omsetningsfrie kampanjer har gjerne en lavere prosentutbetaling, men blir allikevel mer lønnsomme all den tid du altså faktisk får ekte penger tilbake. 

  De kan du spille med på oddsen, og har du hellet med deg er gevinstpengene du innkasserer dine. Punktum. Det foreligger ikke noe krav om å måtte spille videre. Dette er en viktig fordel. 

  Øvrige vilkår for cashback på odds

  Enkelte tilbud om cashback har en del ytterligere krav og betingelser. For eksempel gjelder noen kampanjer kun for uker hvor du gjør et nytt innskudd på kontoen din. Det kan også være en nedre grense for hvor stort innskudd du må gjøre for å kunne benytte cashback. 

  De fleste selskaper har et krav om at du aktiverer cashback før du begynner å tippe. Dette er det viktig å huske på. 

  I de aller fleste tilfeller kan du tippe på all slags idrett med alle typer oddsobjekter som del av denne typen tilbud. Du bør for sikkerhets skyld sjekke dette med din bookmaker. Det kan nemlig foreligge et krav om spill med så og så høye odds. 

  Har du bonuspenger eller penger du har mottatt som del av en gratisspillkampanje på din tippekonto, vil du ikke kunne bruke dem som del av et cashback-tilbud. Kun spill med ekte penger som innsats kvalifiserer. 

  Bør man takke ja til cashback?

  Cashback er en type kampanje som ikke krever stort fra spillernes side. Du trenger ikke tippe på bestemte eventer, eller unngå visse oddsobjekter for å delta. I de fleste tilfeller trenger du heller ikke gjøre innskudd eller spille med en bestemt innsats eller så og så høye odds. Dermed blir det egentlig like greit å takke ja – all den tid du stort sett kan overse det hele. 

  Skulle du ha en dårlig tippeuke, og gå på et betydelig nettotap får du litt penger igjen. Det er det jo ingenting å si på. Særlig hvis du sikrer deg cashback uten krav om innskudd. 

  Det du må unngå er å endre måten du tipper på slik at du får størst mulig utbytte av cashback. For eksempel er det uklokt å tippe litt ekstra ofte, eller med litt høyere innsats enn normalt med tanke på hvor mye cashback du kan få tilbake. Dette er ikke noen suksessoppskrift. Cashback skal bare være en liten forsikringspolis å ha i tankene – ikke noe mål i seg selv.

  Ideelt sett, ønsker du jo aldri å dra nytte av cashback ved å unngå store tap, uke etter uke. Mottar du cashback hyppig, bør du helt klart se nøye på din tippestrategi fremfor å lete etter en mer gunstig cashback-kampanje.

  Fordeler

  • Få tilbake litt av dine tap hver uke
  • Enkel kampanje som ikke legger begrensninger for din spilling
  • Omsetningsfrie tilbud finnes

  Ulemper

  • Kun relevant for spillere som taper betydelige beløp
  • Kan gjøre det nødvendig å tippe relativt mye per uke
  • Enkelte tilbud har ugunstige omsetningskrav
  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.