MiFinity

Sist oppdatert:
Betting med MiFinity

På denne siden

  MiFinity er en praktisk og brukervennlig e-lommebok som kan brukes av nordmenn til odds og tipping. Denne elektroniske lommeboken er et trygt alternativ til sportsbetting, og fullstendig lovlig i Norge.

  Med MiFinity kan du enkelt gjøre innskudd og uttak hos bookmakere, men hvordan fungerer egentlig løsningen for norske spillere og på norske bettingsider? Dette skal vi se nærmere på.

  Bettingsider med MiFinity

  • Betal med Visa
  • ComboBoost
  • Norske nettsider
  Risikofritt spill
  Opptil 1000 kr
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Gode bonusvilkår
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Free bet
  • Norske nettsider
  Oddsbonus
  1760 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hvordan fungerer betalingsmetoden?

  Når du skal tippe på oddsen, kan du ikke alltid sette penger direkte inn på spillerkontoen. Dette er en problematikk du ofte møter på dersom du spiller på utenlandske sportsbooker. I slike tilfeller trenger du et mellomledd som MiFinity.

  Dette er en e-lommebok som du setter penger inn på via Visa-kort, Mastercard eller lignende innskuddsmetoder. Når pengene er registrert i den elektroniske lommeboken, bruker du dette som betalingsmetode på bettingsider og hos sportsbooker. Pengene du setter inn på spillerkontoen, vil da komme fra MiFinity, og ikke direkte fra bankkontoen din.

  Innskudd med MiFinity

  For å gjøre et innskudd, må du først opprette en MiFinity-konto. Deretter velger du betalingsmetode for å overføre penger fra din norske bankkonto til MiFinity-kontoen. Når du skal gjør et innskudd på betting-siden, velger du enkelt «innskudd» og «MiFinity».

  Du overfører deretter ønsket beløp, bekrefter dette og saldoen på kontoen din oppdateres umiddelbart. Prosessen er rask, enkel og brukervennlig. Det koster ingenting å opprette en konto på MiFinity, men innskudd og uttak kan medfølge noen gebyrer. Dette kommer vi nærmere innpå senere.

  Uttak med MiFinity

  Uttak foregår på like linje med andre betalingsalternativer. Når du er logget inn hos din foretrukne bettingaktør, velger du «uttak» og «MiFinity». Deretter taster du inn beløpet du ønsker å ta ut, bekrefter dette og pengene blir overført til MiFinity.

  Du velger selv om pengene fra MiFinity skal overføres til bankkontoen din, eller om du vil bruke dem til å gjøre et innskudd hos en annen sportsbook. Både innskudd og uttak er en brukervennlig prosess, og overføringen skal skje øyeblikkelig.

  Likevel kan du komme over en behandlingstid, noe vil variere avhengig av hvilken aktør du spiller på. Dette vil sportsbooken gi ytterligere informasjon om i sine vilkår og betingelser. De fleste bettingsider er åpne og sine behandlingstider, og har gode tabeller med oversikt over de aktuelle tidene. Innskudd skjer vanligvis umiddelbart, mens uttak kan ta noen dager.

  Fordeler og ulemper med MiFinity

  Alle betalingsløsninger har sine fordeler og ulemper. Heldigvis er fordelene langt større enn ulempene når det gjelder MiFinity. E-lommeboken kan blant annet friste med umiddelbare overføringen, både på innskudd og uttak.

  MiFinity er også et mobilvennlig valg som legger stor vekt på sikkerhet. Tjenesten er fullstendig lovlig i Norge, og kan benyttes som et alternativ til Skrill og Neteller, som ikke lenger er tilgjengelig for oss her til lands.

  Ulempen er likevel at det ikke er noen norske bettingselskaper som tilbyr innskudd og uttak med MiFinity enda. Vi tror likevel at MiFinity kommer til å gjøre det stort på det norske markedet, mye grunnet sitt enkel brukergrensesnitt og gode sikkerhetsrutiner.

  Det er også noen gebyrer og avgifter knyttet til MiFinity, noe som kan være en ulempe. Det er likevel viktig å nevne at de aller fleste betalingsmetoder kommer med visse avgifter, og derfor er ikke dette noe som trekker mye ned for helhetsinntrykket av MiFinity.

  Kan man bruke betalingsmetoden hos norske bettingselskaper?

  I teorien er det mulig for nordmenn å bruke MiFinity på norske bettingselskaper, men det er ikke alle aktører som tilbyr dette betalingsalternativet. Mange store utenlandske bettingselskaper tilbyr innskudd og uttak med e-lommeboken, men MiFinity har ikke tatt over det nordiske markedet enda.

  Av aktørene som tilbyr MiFinity, kan vi nevne Betinia, Librabet og Zulabet. Selv om norske bettingselskaper ikke har omfavnet e-lommeboken helt enda, kan den trygt brukes av nordmenn som spiller på utenlandske nettsider. I motsetning til Neteller og Skrill, er MiFinity et godt alternativ for norske spillere.

  Ettersom flere av de store betalingsløsningene har blitt utilgjengelig for nordmenn det siste året, er sjansene store for at MiFinity dukker opp hos flere bettingsider med tiden. Vi tror dette alternativet kommer til å slå rot hos de største bettingsidene etter hvert.

  Er tjenesten trygg?

  Ja, MiFinity er trygt å bruke. Dersom du ikke har brukt e-lommebøker før, kan prosessen virke noe komplisert med første øyekast. Men MiFinity er både enkel å bruke og tilbyr et høyt nivå av sikkerhet. E-lommeboken er trygg, lovlig og fungerer som et mellomledd mellom sportsbooken og bankkontoen din.

  MiFinity benytter seg av SSL-kryptering, hvilket betyr at den sensitive informasjonen du legger igjen blir kryptert. Du kan dermed føle seg sikker på at personvernet ditt blir tatt på høyeste alvor.

  Videre bruker også MiFinity tofaktor-autorisering, hvilket forsterker sikkerhetsnivået ytterligere. Aktøren jobber hardt med å forhindre økonomisk kriminalitet, hvitvasking og svindel. Med andre ord trenger du ikke å bekymre deg for sikkerheten – dette er en fullstendig lovlig og trygg betalingstjeneste.

  Avgifter

  Som med de fleste andre betalingsmetoder, er det noen avgifter knyttet til MiFinity. Det medfølger et lite gebyr når du setter penger inn på MiFinity-kontoen din – vanligvis mellom 1,8 % og 3,5 %. Nøyaktig gebyr avhenger av hvilken metode du bruker for å sette inn pengene.

  • Bitcoin: 1,8%
  • Visa: 1,8% – 3,5%
  • Mastercard: 1,8% – 4%

  På hjemmesiden til MiFinity finner du en fullstendig liste over betalingsmetoder og deres gebyrer, samt hvilken prosent som blir lagt på ditt Visa eller Mastercard. Hvor mye gebyret blir i norske kroner, avhenger av innskuddsbeløpet ditt.

  Det er også en liten avgift knyttet til uttak, som regel et sted mellom 1 og 1,75 euro. I tillegg kan det forekomme gebyrer ved valutaveksling, da i regi av norske banker. MiFinity er åpen og transparent om sine gebyrer.

  Konklusjon – anbefaler vi metoden?

  Ja, MiFinity er en effektiv og brukervennlig betalingsløsning som trygt kan brukes av norske spillere. Selv om det ikke er noen norske betting-sider som tilbyr alternativet enda, har vi stor tro på at MiFinity kommer til å vise seg på det nordiske markedet i nærmeste fremtid. MiFinity er trygg, enkel og et godt alternativ for nordmenn.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.