Visa og kredittkort

Sist oppdatert:
Betting med Visa og kredittkort

På denne siden

  Bettingsider med Visa og kredittkort er ettertraktet blant norske spillere. Derfor har vi i denne artikkelen funnet frem til bettingsider hvor du kan gjøre innskudd med Visa og Mastercard. Du kan også lese mer om hvordan innskudd med kort fungerer i praksis for norske spillere.

  For hvordan kan betalinger med Visa og kredittkort egentlig virke, når norske banker ikke kan godkjenne innskudd til utenlandske bettingsider?

  I denne guiden skal vi se nærmere på betalinger med Visa og MasterCard på utenlandske bettingsider. Finn ut hvordan transaksjonene fungerer, om det tas gebyrer og om betalingsløsningene er trygge.

  Bettingsider med visa

  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Stor sportsbook
  ODDSBONUS
  1000 NOK + 50% reload bonus opptil 500 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • God oddsbonus
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  5000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Lisens fra Malta
  • Mobilvennlig
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + 10 Bonus Spins
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • God oddsbonus
  • Free bet
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + Bonuskode DACH100S
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Bredt oddsutvalg
  • Døgnåpen support
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 5000 kr ukentlig cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hvordan fungerer Visa og kredittkort på bettingsider?

  Norske myndigheter har innført ganske strenge retningslinjer når det kommer til pengespill hos utenlandske bettingsider. De har blant annet pålagt norske banker å ikke godkjenne innskudd til kontoer tilhørende bettingselskaper.

  Det er likevel helt lovlig å spille på bettingsider med utenlandsk lisens. Mange nordmenn foretrekker også dette, siden tilbakebetalingsprosent (RTP) og odds ofte er bedre på disse sidene. Heldigvis er det fortsatt mulig å betale med Visa og kredittkort som MasterCard!

  Dette skyldes at betalingen går gjennom et mellomledd, altså en tredjepart. Når du velger Visa eller MasterCard som betalingsmetode på bettingsiden, kjøper du egentlig en slags kupong eller et gavekort hos en tredjepart.

  Denne kupongen kan så veksles mot penger hos betting-selskapet. Du merker ingenting til mellomleddet, og betalingen foregår som andre betalinger med Visa på nett. Det betyr at det heller ikke er forsinkelser, og du kan begynne å spille umiddelbart!

  1. Finn bettingside som tilbyr Visa eller MasterCard og opprett brukerkonto
  2. Velg Visa eller MasterCard som innskuddsmetode
  3. Fyll inn kortnummer, utløpsdato, kortnavn og CVC-kode
  4. Saldo oppdateres
  5. Spill!

  Hvordan anskaffe Visa eller MasterCard?

  De fleste har allerede et Visa- eller MasterCard-kort i lommeboken. Dersom du har en lønnskonto eller lignende i en norsk bank, vil kortet som tilhører kontoen vanligvis være et Visa-kort.

  De fleste kredittkort som utstedes av norske banker er av typen MasterCard. Hvis du mangler Visa eller MasterCard, er det som regel enkelt å be banken om å opprette et!

  Uttak med Visa og MasterCard på bettingsider

  Visa og MasterCard tilbys som innskuddsmetode på mange bettingsider. Flere av dem lar deg også bruke betalingsløsningene som uttaksmetode, noe som er veldig praktisk.

  De fleste bettingsider ønsker at du utfører uttak med samme betalingsmetode du brukte for innskudd. Dersom det ikke tilbys Visa eller kredittkort som uttaksmetode, kan du som regel velge bankoverføring (Bank Transfer).

  Innskudds- og uttaksgrenser med debet- og kredittkort

  I de fleste tilfeller tilbyr bettingsider deg å utføre både små og store innskudd eller uttak med bankkort. Dersom du bruker Visa eller kredittkort, kan du vanligvis sette inn alt fra 100 eller 200 kroner og oppover. Maksimalt innskuddsbeløp ligger gjerne på 20–50 000 kroner.

  Nøyaktige beløpsgrenser kan variere mye fra bettingside til bettingside. Dette er også tilfelle ved uttak. Også ved uttak kan du vanligvis ta ut alt fra 100 eller 200 kroner og oppover. Øvre uttaksgrense varierer veldig, og kan for eksempel være på 100 000 kroner.

  Det er med andre ord bettingsiden selv som bestemmer innskudds- og uttaksgrenser. Du finner som regel utfyllende informasjon om beløpsgrenser i bettingsidens FAQ. Eventuelt kan du forhøre deg med kundeservice!

  Behandlingstid for innskudd og uttak

  De fleste innskudd med Visa eller MasterCard behandles med en gang. Dermed vil du se at saldoen oppdateres kort tid etter at innskuddet er utført.

  Uttakstiden kan variere litt fra bettingside til bettingside. Noen ganger kan uttaket ta et par dager. Hos noen vil du ha pengene på konto først etter fem virkedager. Andre steder er uttakene raskere!

  Kan man bruke Visa og kredittkort hos norske bettingselskaper?

  Siden betalingen går via en tredjepart, er det fullt mulig for norske spillere å bruke Visa eller MasterCard hos utenlandske bettingsider. Faktisk er dette blant de betalingsmetodene som tilbys hos flest bettingsider.

  Du finner ofte en liste over hvilke betalingsmetoder som aksepteres på bettingsiden – for eksempel i FAQ-seksjonen. Dersom du er i tvil over hvilke betalingsløsninger som godtas for norske spillere, kan du alltids spørre kundeservice. De kan gi deg gode råd!

  Er Visa og MasterCard trygt?

  Visa og MasterCard er blant de tryggeste betalingsløsningene på markedet. Begge disse betalingsmetodene har strenge sikkerhetsrutiner, og alle betalinger blir kryptert.

  Det som kanskje kan oppleves som litt «utrygt» for enkelte, er å legge igjen kortinformasjon hos bettingsiden. Dette slipper du om du bruker for eksempel kryptovaluta, en e-wallet som Muchbetter, eller forhåndsbetalte kort som NeoSurf. For å være på den sikre siden, bør du velge en trygg bettingside.

  Så lenge du spiller hos en bettingside vi anbefaler, kan du føle deg trygg på at siden er lisensiert og har gode sikkerhetsrutiner. Du kan trygt sette inn eller ta ut penger via bettingsider med lisens fra Malta Gaming Authority eller lignende.

  Trygge bettingsider skal også ha SSL-kryptering. Dersom bettingsiden har en hengelås foran URL-en, betyr det at siden er kryptert og trygg! Alt i alt kan du føle deg trygg når du bruker Visa eller MasterCard på bettingsider.

  Verifisering av Visa eller kredittkort før uttak

  De fleste bettingsider vil be deg om å verifisere identiteten din før du kan ta ut penger til kredittkort eller Visa. Dette er en sikkerhetsrutine som tyder på at bettingsiden tar sikkerheten på alvor.

  Verifiseringsprosessen kan være ulik fra bettingside til bettingside. Som regel må du elektronisk sende inn kopi av en regning som viser adressen din, samt kopi av gyldig legitimasjon som pass. Dette for at bettingsiden skal kunne verifisere at du er du.

  Noen bettingsider lar deg skanne ansiktet via webkameraet mens du holder opp ID. På den måten kan du raskt og enkelt verifisere identiteten din.

  Verifiseringsprosessen er der for at banken skal forhindre hvitvasking og annen økonomisk kriminalitet. Samtidig får de bekreftet at du eier betalingskortet ditt, og at ingen spiller i ditt navn. Verifisering gir rett og slett økt sikkerhet for alle parter!

  Avgifter

  Som regel er det ingen gebyrer involvert når du setter inn eller tar ut penger med Visa eller MasterCard. Husk likevel at noen bettingsider krever gebyrer ved innskudd og/eller uttak. Det er da ofte snakk om et prosentvis gebyr av totalbeløpet som overføres.

  Dersom bettingsiden først tar gebyrer, ligger gebyret gjerne på 2,5 % av beløpet som overføres. Det finnes også bettingsider som tar faste gebyrer, uavhengig av beløp.

  Det kan også forekomme valutavekslingsgebyrer hos banken din i Norge. Dersom pengene overføres i for eksempel euro, tar banken et gebyr for å veksle pengene om til norske kroner. Dette gebyret er som regel ikke noe høyt.

  Konklusjon – anbefaler vi betalingsmetoden?

  Visa og MasterCard er blant betalingsmetodene som tilbys hos de fleste bettingsider på nett. Disse løsningene er både velkjente og populære, og de fleste eier et Visa- eller kredittkort allerede.

  Samtidig er betalinger med Visa og kredittkort brukervennlig og enkelt. Betalingen går via et mellomledd, noe som gjør at banken din i Norge ikke stanser transaksjonen. Løsningene er dessuten trygge så lenge du spiller hos en lisensiert og anbefalt aktør.

  Innskudd og uttak med Visa- eller kredittkort innebærer i de fleste tilfeller ingen gebyrer. Det er likevel noen aktører som tar et lite gebyr, men dette informeres du om på forhånd. Beløpsgrenser kan også variere noe fra bettingside til bettingside.

  Alt i alt er Visa og MasterCard betalingsmetoder vi kan anbefale. Med disse løsningene kan du raskt og effektivt sette i gang med betting på nett!

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.