Nye bettingsider

Sist oppdatert:
Nye bettingsider

På denne siden

  Det dukker fortløpende opp nye bettingsider på nett. Ja, så stort er mangfoldet at det kan være vanskelig å holde oversikt blant alle de nye aktørene. Derfor tenkte vi det kunne det være greit å samle litt nyttig info om nye skudd på betting-stammen på ett sted. I vår alltid oppdaterte oversikt finner du det du trenger å vite om nye bettingsider i det norske markedet.

  De beste nye bettingsidene i 2024

  Denne artikkelen holdes altså oppdatert etter hvert som nye bettingsider etableres. Vi sørger selvsagt for å kun inkludere seriøse aktører som har alle sine lisenser i den skjønneste orden. På listen under finner du en liste med de beste nye bettingsider som er rettet mot det norske markedet. Det er bare å stikke innom jevnlig for å se hvilke nyetableringer vi anbefaler.

  • Betal med Visa
  • Hyppige kampanjer
  • Cashback
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • God oddsbonus
  • Norske nettsider
  Oddsbonus
  300 NOK
  + ukentlig gratisspill
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Lisens fra Malta
  • Mobilvennlig
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + 10 Bonus Spins
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • God oddsbonus
  • Bredt oddsutvalg
  Oddsbonus
  1500 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • 3 + 1 freebet
  • 10% ubegrenset cashback
  • Raske uttak
  500 EUR CASHBACK
  umiddelbart på EURO24
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • God oddsbonus
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  5000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • God oddsbonus
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + playboost
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Grunner til å velge nye bettingsider

  Det er svært mange bettingsider å velge blant for tiden – både når det gjelder veletablerte aktører og nye tilskudd. Grunnen til å at det hele tiden dukker opp nye bettingsider er at tippere alltid er på utkikk etter et bedre tilbud. 

  Det store mangfoldet gir sylskarp konkurranse. Det fører igjen til at aktører i markedet tvinges til å strekke seg langt. For å ha håp om å lykkes, er nye bettingsider dermed helt avhengige av å by å noe som vi ikke finner fra før hos de gode, gamle, traverne i bransjen. 

  La oss nå se på noen av de punktene der nye bettingselskaper på nett forsøker å utkonkurrere rivalene, ved å by på tjenestetilbud som imponerer og lokker nye kunder. Vi tar de viktigste for oss, hver for seg, i egne avsnitt under.

  Nye bonuser og kampanjer

  Å lokke med nye oddsbonuser og kampanjer er den mest åpenbare måten å tiltrekke seg nye tippere på. Det er jo velkomtsbonusen som liksom er trekkplaster nummer en for en ukjent bettingside. Slike selskaper prøver gjerne å skape blest ved å aggressivt markedsføre en så stor oddsbonus som mulig, slik at flest mulig tippere lar seg friste.

  Men erfarne tippere vet at en stor bonus ikke nødvendigvis betyr en gunstig bonus. Regler og vilkår i liten skrift kan nemlig ha mye mer å si for om en bonus er verdt å sikre seg enn kronebeløp som står i stor skrift i reklamen. 

  Dette har selvsagt også nye bettingsider fått med seg. Derfor står de på for å komme med nye og innovative lokkemidler. Det kan dreie seg om fristende saker som free bets uten innskudd, pengene tilbake på dine første spill, og lignende.  Her er foretakene virkelig kreative, og nye oddsbonuser dukker hele tiden opp. 

  De beste betalingsmetodene

  Dette er et punkt hvor mange av de store, veletablerte bettingsidene i Norge har møtt en betydelig utfordring i senere år. Norske myndigheter har slått hardt ned på betalingsmetoder som blir brukt av tippere her til lands for å overføre penger til sine tippekontoer. 

  Det har ført til at en rekke av disse løsningene har trukket seg fra markedet. Plutselig var det digre selskaper med tusenvis av norske kunder som kun bød på et bittelite knippe med tilgjengelige betalingsmetoder. Å oppdatere driften slik at nye metoder kan godtas, tar tid for store selskaper. 

  Her kommer de nye aktørene inn. De opprettes i et marked hvor de vet hvilke betalingsmetoder som fungerer, og hvilke som ikke fungerer. Dette gir dem et fortrinn når det gjelder å la oss gjøre innskudd og uttak ved bruk av de beste betalingsmetodene. Dette kan inkludere alt fra nye elektroniske lommebøker til krypto og annet.

  Innovative bettingfunksjoner

  Også når det gjelder selve måten å tippe på, kan nye bettingsider by noe spennende innovasjoner. For eksempel kan de kunne by på spesialspill som ikke foreligger hos de etablerte selskapene. Eller så kan de være først ute med nye funksjoner for cash-out og den slags. 

  Siden liveodds bare blir mer og mer populært, kan det også godt hende at nye bettingsider satser ekstra hardt her. For eksempel ved å gjøre menyen ekstra godt tilpasset for denne typen tipping. En annen mulighet er å by på funksjoner som lar deg plassere spill enda hurtigere. Noe som selvsagt er svært viktig innen liveodds.

  Også oddsbyggere er populære, og noe som har vokst frem i nyere tid. Se ikke bort fra at et nytt bettingselskap kan forsøke å trekke kunder ved å by på en særlig brukervennlig oddsbygger, for eksempel.

  Mobiloptimaliserte nettsider

  I dag sier det seg nesten selv at ethvert bettingselskap som ønsker å etablere seg i det norske markedet, er nødt til å satse på mobiltipping. Dermed får du garantert en bettingside som er optimalisert for å benyttes på smarttelefonen når du velger en ny aktør. 

  Merk at mange nykommere har satset nesten utelukkende på dette segmentet. Hele tilbudet er utviklet kun med mobiltipping i tankene. Dette kan gi deg en ekstra sømløs brukeropplevelse hos denne typen bettingside. 

  Stor bredde i spillutvalget

  Spillutvalget hos de etablerte selskapene kan være utrolig digert. Ikke mange nye bettingsider kan overgå dem når det gjelder antallet idretter, eventer eller oddsobjekter per event. Derimot kan de by på ekstra bredde, ved å prioritere felt hvor ikke alle de stor har vært omstillingsdyktige nok til å satse.

  Nye bettingsider kan dermed få et konkurransefortrinn ved å ligge i forkant av utviklingen. De kan for eksempel velge å fokusere ekstra på tippeidretter som har vært i hurtig vekst i det siste. Dette kan når for tiden dreie seg om tipping på e-sport, og virtuell betting.

  E-sport er noe som bare blir mer og mer populært å tippe på, og nye selskaper kan satse på å få et forsprang på feltet ved å prøve å bli best i klassen på dette. Også tipping på simulerte eventer er relativt nytt, og noe slettes ikke alle selskaper prioriterer like høyt.

  Grunner til å velge etablerte aktører fremfor nye bettingsider 

  Så langt i denne artikkelen har vi fremhevet mange positive sider ved å velge en ny bettingside. Men skal sant sies er det ikke alltid at de utveier de positiven sidene ved å holde seg til en av de etablerte aktørene.

  La oss nå gå gjennom noen av de viktigste grunnene til å heller velge en av de store, kjente navnene fremfor å satse på en ny bettingside. Vi tar dem for oss i egne avsnitt under. Du vil nok se at flere av dem beskriver hensyn som bør veie meget tungt når du skal vurdere hvor du ønsker å opprette en ny tippekonto.

  Godt omdømme

  Dette er et punkt hvor ingen nye bettingsider kan måle seg, per definisjon. Når du velger en aktør som har holdt det gående lenge i det norske markedet, og høstet lovord fra tusenvis av fornøyde kunder, er det et betydelig kvalitetstegn. 

  Du vet at et selskap byr på et produkt, og et tjenestetilbud, som passer for norske tippere. Særlig de selskapene som har holdt det gående lenge i en så konkurranseutsatt bransje er det verdt å satse på. Det ville de ikke ha klart uten å blidgjøre sine kunder.

  Du bør alltid undersøke online hva slags omdømme en bettingside nyter før du registrerer deg. På den måten kan du kjapt danne deg et mer nyansert bilde enn det som fremkommer i reklamer og øvrige markedsføringsmaterialer.

  De største oddsmenyene

  De store, tunge aktørene i markedet har gjerne de aller største oddsmenyene. Det er hos slike selskaper du finner vanvittig mange forskjellige idretter fra alle verdenshjørner. 

  Det er gjerne de som byr på aller flest oddsobjekter per event også. Dette gjelder i like stor grad for liveodds som ellers. 

  Hvis du liker å tippe på hest vil du forresten gjerne finne det beste tilbudet hos de store og veletablerte bettingsidene. Det skyldes at et slikt tilbud krever plass og ressurser. Dermed er det få nye selskaper som tar spranget og satser på denne nisjen. 

  Velutprøvd teknologi

  Du vet at alt det tekniske sitter som et skudd hos en bettingside som har holdt det gående en stund. Her har nye oppdateringer og forbedringer blitt implementert over tid, og resultatet er et tilbud som fungerer akkurat som det skal. 

  Det kan gjelde mer enn bare oddsmenyene. Også funksjoner som innskudd og uttak, og lignende kan være hakket mer enkelt å ta seg av hos en bettingside med lang fartstid. 

  Det koster store penger å drive og vedlikeholde en så omfattende og avansert nettside som det bettingselskapene byr på. Derfor vil du gjerne se at det tekniske er hakket bedre hos de større aktørene.

  Større ressurser gir bedre kundestøtte

  Kundestøtte er en utgiftspost som kanskje ikke prioriteres like høyt hos et nytt bettingselskap. De mer etablerte selskapene kan derimot gjerne avse større ressurser til dette viktige punktet. 

  Det kan dreie seg om nyttige og betryggende tjenester som døgnkontinuerlig support, norskspråklige kundebehandlere og lignende. På de store selskapenes nettsider er det også større sjanse for å finne utfyllende FAQ-seksjoner og andre nyttige ressurser. Særlig hvis du foretrekker å lese den slags innhold på godt norsk, og ikke engelsk.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.