Betting julekalender

Sist oppdatert:
Feire jul med Norskebettingsider.com odds og betting julekalender

På denne siden

  Betting julekalender

  Vi har samlet det beste bettingtilbudene i årets sportsbetting julekalender nedenfor. Her kan du åpne kalenderluker hver dag i hele adventstiden, og finne frem til de beste bettingtilbudene på nett.

  Årets betting julekalender er levert av oss på Norskebettingsider.com. Sving innom daglig og ta del i de beste bettingtilbudene i adventstiden.

  Bettingsidene gleder seg til jul, og som oddspiller er desember en fantastisk tid. Dette er tiden på året der mange bettingselskaper kjører i gang sin egen betting julekalender og massevis av tilbud.

  Åpne dagens luke og finn et spennende tilbud

  Vår nye sportsbetting julekalender har 24 luker. Det betyr at du kan åpne en ny luke hver dag frem til og med julaften. Bak hver luke finner du et nytt tilbud fra en av våre favoritt bettingselskaper, slik at du slipper å bruke tiden før jul til å tråle rundt på nettet etter de beste bettingtilbudene. Du har tross alt nok annet å stresse med i julestria!

  Slik bruker du vår betting julekalender

  Med vår betting julekalender vil du hver dag frem til nyttårsaften bli presentert med en ny luke. Bak luken finner du «dagens tilbud», som er det vi mener er det beste daglige tilbudet eller kampanjen fra bettingselskapene vi følger.

  Selve julekalenderen fungerer på en veldig enkel måte. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til julekalenderen er å besøke nettsiden vår. Da vil du finne dagens tilbud øverst på nettsiden. Det vil være et nytt tilbud hver dag, men dersom du ikke rekker eller husker å besøke nettsiden vår hver dag, så gjør ikke det noe. Du vil nemlig ha muligheten til å åpne alle tidligere luker, så sant det aktuelle tilbudet som skjuler seg bak luken fortsatt et aktivt hos bettingselskapet. Dette har vi naturligvis ingen kontroll over, så derfor kan det fort lønne seg å besøke julekalenderen vår daglig, slik at du ikke går glipp av et godt tilbud.

  Det er greit å merke seg at det kun er dagens luke og tidligere luker du kan åpne. Fremtidige luker må du vente til den aktuelle dagen med å åpne.

  Sjekk innom daglig for nye tilbud

  Vår betting julekalender varer frem til 24. desember. Dette gir deg en glimrende mulighet til å få daglige gaver helt frem til juleaften er over.

  Det er bare å klikke seg inn på nettsiden vår hver dag, så ligger dagens tilbud klart og venter på deg. Da blir desember litt mindre stress, siden du slipper å lete etter de beste julekampanjene. Vi har allerede gjort den jobben for deg.

  Tilbudene i årets betting julekalender

  Våre sportsbetting julekalender er full av fantastiske tilbud og kampanjer fra de beste bettingselskapene som nordmenn elsker å spille på. 

  Hver dag finner du et nytt tilbud bak dagens luke i julekalenderen, og lukene består av typiske kampanjer som du gjerne finner hos bettingsidene i jula.

  Dette inkluderer: 

  • innskuddsbonuser
  • oddsbonuser uten innskuddskrav
  • oddsboost på utvalgte eventer
  • cashbackbonuser som gir deg penger tilbake på tap
  • free bets
  • risikofrie spill
  • julespesifikke tilbud
  • spennende julekampanjer

  Derfor et bettingsidene ekstra gavmilde i desember

  Desember er en fantastisk måned for oss som elsker sportsbetting. Det er nemlig ikke bare i butikker og kjøpesentre det er gode tilbud å hente. Bettingsidene elsker julen like mye som alle andre, og juleferingen hos bettingsidene begynner gjerne allerede i november. Når man kommer så langt som desember tar det virkelig av, og da konkurrerer bettingsidene om å ha de beste juletilbudene.

  Årsaken til at bettingsidene er ekstra gavmilde i desember er todelt. For det første er det jo tross alt jul, og bettingselskapene ønsker å gi noe tilbake til spillerne sine.

  Det er også stor konkurranse om spillerne blant bettingselskapene, noe som betyr at det lønner seg å ha de beste julekampanjene for å tiltrekke seg nye spillere.

  Dette er selvfølglig noe du som spiller tjener på, og med vår betting julekalender slipper du i tillegg å gå deg vill i jungelen av alle juletilbudene hos bettingselskapene. Vi har nemlig funnet frem til de beste daglige julekampanjene for deg, og presenterer dem i vår splitter nye julekalender.

  Høykvalitets betting underholdning i julemørket

  Vintertid er bettingtid – det synes i hvert fall mange av våre lesere. Få ting er bedre enn å krype inn under ullpleddet på sofaen og satse penger på sin favorittsport mens snøen laver ned i julemørket utenfor.

  Det er mye å glede seg over for oddsspillere i desember, med massevis av god sport og bettingmuligheter. Julekampanjene hos bettingsidene gjør det hele enda bedre, og nå får du også alle de beste daglige tilbudene samlet i vår nye sportsbetting julekalender.