Beste tippeapper

Sist oppdatert:
Beste tippeapper

På denne siden

  Stadig flere norske oddsspillere foretrekker å tippe på mobilen nå til dags. Det fungerer aldeles strålende via telefonens nettleser, men mange bettingselskaper har også utviklet egne apper. I denne artikkelen forteller vi deg om markedets beste tippeapper. Bare vær klar over at de ikke kan lastes ned fra de norske utgavene av App Store og Google Play.

  Beste bettingsider med tippeapper

  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  500 NOK
  + gratisspill
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Hva er en tippeapp? 

  En tippeapp er en applikasjon utviklet for å gi deg enkel og sømløs tilgang til et bettingselskaps tilbud på din telefon. Du laster ned appen, og kan så enten logge deg inn på din konto eller opprette deg som bruker. 

  Deretter tipper du via appen akkurat som vanlig. Mange tippeapper lar deg også ta deg av saker som å gjøre innskudd og uttak. Du kan i tillegg få tilgang til kundeservice via en slik app. 

  Ved å bruke en tippeapp, kan du få hakket kjappere tilgang til oddsspill, siden du slipper å åpne nettleseren og gå til din bettingsides nettside for innlogging. En del brukere mener også at oddsmenyene er mer oversiktlige i en app, enn via nettleser.

  Enkelte synes også at det går fortere å gjennomføre spill via app. I tillegg hører det med at tjenester som resultatvarsel og strømming av innhold kan fungere bedre i dette formatet enn via nettleser. 

  Allikevel er det her snakk om minimale forskjeller. All den tid du har stabil og hurtig nettilgang – noe vi jo har stort sett over hele landet – vil du så å si ikke merke forskjell mellom app og nettleser. Det er en god nyhet, all den tid du ikke kan laste ned tippeapper via de norske utgavene av Google Play og App Store.

  Beste tippeapper for mobil 

  Det finnes en rekke apper for betting på markedet. Flere av de største navnene innen oddsspill i Norge har blant annet utviklet egne apper for sine tippere. En rekke av disse anses av mange for å være blant de beste tippeapper som foreligger i dagens marked.

  Siden det krever betydelige ressurser å få utviklet en egen app, er det stort sett de større bettingsidene som satser på dette. Herunder kan vi nevne en rekke store og kjente navn, sånn som Unibet, MrGreen og NordicBet. Også de fleste andre selskapene på dette nivået har tippeapper.

  Det som kjennetegner de beste appene er blant annet lynkjapp livebetting og tilgang til strømming av innhold – det vil altså si eventer som foreligger på selskapets oddsmeny. Dette er noe som de fleste som laster ned en slik app vil være på utkikk etter. 

  La oss nå se litt nærmere på tre av de beste tippeapper som tilbys av de ledende bettingselskapene som opererer i Norge, hver for seg. 

  Unibet tippeapp

  Unibet er helt klart et av de største bettingselskapene her til lands, og har i tillegg svært mange kunder i øvrige deler av kloden. Selskapet varter opp med en rendyrket tippeapp. Det vil altså si at i motsetning til Unibets nettside, vil du kun ha tipping å forholde deg til – ikke andre deler av selskapets enorme utvalg av pengespill.

  I Unibet-appen foreligger hele selskapets fenomenalt innholdsrike oddsmeny. Den er oversiktlig som bare det, og svært enkel å finne frem på. Å plassere dine spill går unna i en fei. Dette er selvsagt ekstra gunstig for liveodds-spilling. Avhengig av hvor du befinner deg i verden, kan det også være mulig å strømme en rekke eventer via appen.

  I Norge kan det være mulig å laste ned Android-versjonen av Unibet-appen direkte fra selskapets nettside.

  Mobilebet tippeapp

  Mobilebet er et kjent og kjært navn blant norske tippere. Dette er jo som kjent bettingsiden som i sin tid ble grunnlagt her til lands. Tilbudet forblir perfekt anlagt for norske tipperes preferanser, selv om foretaket nå eies av et svensk selskap og drives fra Malta. 

  Mobilebet er kjent for å by på ryddige oddsmenyer og en nettside som er særdeles enkel å finne frem på. Begge deler gjelder også for selskapets tippeapp. Her er det brukervennligheten som regjerer.

  I appen kan du følge eventer via livestream og få oppdateringer om dine spill. Merk at denne appen også inneholder øvrige pengespill fra Mobilebet – ikke kun tipping. 

  Også denne appen kan installeres direkte via selskapets nettside, et tilbud som muligens kan benyttes her til lands.

  Betsson tippeapp

  ComeOn er nok et meget sterkt navn i Norge. Selskapet har en stor kundeskare her til lands, og er kjent for å by på noen av markedets største utvalg av odds. 

  ComeOn byr på en rendyrket tippeapp. Det vil si at når du spiller i appen, vil du ikke distraheres med selskapets øvrige tilbud av pengespill. Mange tippere synes dette er et pluss.

  Appen lar deg spille svært hurtig og effektivt, og passer perfekt for liveodds. Du kan strømme eventer via appen også, hvis du befinner deg en plass på kloden hvor det fungerer.

  ComeOn tippeapp kan lastes ned direkte fra nettsiden, altså kan det være mulig å installere appen selv om du befinner deg i Norge.

  Ingen tippeapper i norske app-butikker 

  Du vil ikke finne noen av tippeappene beskrevet i avsnittet over hos norske versjoner av de to ledende app-butikkene, Google Play og App Store. Dette skyldes at norske myndigheter ikke ønsker at slike tilbud skal være tilgjengelig her til lands. 

  Hovedargumentet er å beskytte monopolet til Norsk Tipping som er det eneste bettingselskapet med lisens for å tilby denne typen spill her til lands. Dermed blir alle apper som involverer pengespill blokkert i Norge.

  All den tid alle de bettingselskapene som byr på de beste tippeappene har svært velutviklede nettsider som fungerer strålende på mobiltelefoner er ikke dette et voldsomt savn. Allikevel er det de som velger å laste ned tippeapper her til lands allikevel. Det kan du lese mer om i neste avsnitt.

  Last ned tippeapp direkte fra en bettingside

  En rekke bettingsider gjør det mulig å laste ned deres  tippeapper her til lands. Siden de ikke er tilgjengelige i app-butikkene, må det gjøres direkte via det gjeldende selskapets nettside. 

  Du ganske enkelt åpner en lenke i din mobile enhets nettleser for å komme i gang. Prosessen involverer også at du skrur av en del sikkerhetsinnstillinger på enheten. Du må blant annet tillate installering av en app fra ukjent kilde. Dette er nok til å få mange brukere til å nøle. 

  Et annet poeng her er at når du laster ned en app fra f.eks. Google Play, er den kvalitetssikret. Du vet at det ikke er ugler i mosen. Når du lar en ukjent kilde installere en app, er det ikke tilfelle overhodet. 

  Den store risikoen her er selvsagt at du kan hackes, eller utsettes for annen from for nettkriminalitet. Så lenge du holder deg til de store, velrennomerte selskapene er det neppe noen akutt risiko. Men appen kan ha feil og mangler som gjør at den ikke fungerer som den skal. Det kan dreie seg om sikkerhetsløsninger. 

  Altså kan du neppe være 100% trygg på en app fra en slik kilde. Det er langt fra ideelt når vi jo snakker om en app du har til hensikt å gjøre innskudd og uttak ved bruk av. Vårt generelle råd er å holde deg unna denne typen mulighet, og heller spille trygt og godt via nettleser.

  Tippeapp vs. tipping via nettleser 

  Det er ingen tvil om at du får et fullverdig tilbud hos ditt bettingselskap uavhengig av om du spiller via app eller nettleser. Dette er altså ikke et valg som på noen måte avgjør hvorvidt det er verdt å tippe hos en bettingside eller ei. 

  Når det er sagt foreligger det en del forskjeller. Med en app vil du for eksempel kunne komme i gang med å tippe svært hurtig. Du bare åpner appen på telefonen din, og så har du tippemenyen klar for action. 

  Med en nettleser kan det derimot ta tid å navigere seg frem til bettingsiden og logge seg inn. Det er riktignok en problematikk du løser ganske greit ved å lagre ønsket nettside i din nettleser. Da kan du gjøre sånn at den automatisk dukker opp når du åpner nettleseren. Husker du i tillegg å forbli innlogget hos ditt tippeselskap vil dette si lynkjapp tilgang. 

  Det kan også hende at du får en bedre opplevelse via app når det gjelder hensyn som å strømme eventer og motta scoringsvarsel for dine spill. All den tid dette først og fremst gjelder hvis du ikke har topp nettilgang, er det sjeldent et stort tema her til lands. 

  I det hele og store er det ingenting med en tippeapp som veier opp for den store ulempen. Det er at du ikke kan laste den ned fra en sikker kilde. Vi anbefaler derfor tipping via nettleser.

  Fordeler og ulemper ved tippeapper 

  Fordeler:

  • Kjapp tilgang til oddsmenyen
  • Strøm innhold hakket mer smidig
  • Scoringsvarsler fungerer svært godt

  Ulemper:

  • Kan ikke lastes ned i Norge fra sikker app-butikk
  • Åpner for diverse sikkerhetsrisikoer 

  Fordeler og ulemper ved tipping via nettleser 

  Fordeler:

  • Svært sikkert å benytte seg av
  • Ingen nedlastning påkrevet
  • Krever ingen lagringsplass

  Ulemper:

  • Noe tregere å åpne enn en dedikert app
  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.