Tippe på Mesternes Mester

Sist oppdatert:
Odds på Mesternes Mester

På denne siden

  Mesternes mester er et veldig populært tv-program der tidligere idrettshelter møtes til ulike sportslige utfordringer. TV-programmet har gått på norske TV-skjermer siden 2009, og hver episode har mange hundretusen seere. 

  Også bettingsidene har fått øynene opp for den populære idrettskonkurransen, og mange av de største norske bettingsidene tilbyr Mesternes mester odds.

  Anbefalte bettingsider

  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Gode bonusvilkår
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  2100 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Tippe på Mesternes mester

  Helt siden 2009 har Mesternes mester vært en av de mest populære reality-konkurransene på tv.

  Her møtes tidligere helter innen ulike idrettsgrener for å se hvem som fortjener tittelen som den ultimate mesteren.

  Noen idrettshelter har beholdt storformen, mens andre ikke er i like god form som tidligere, men fysikk er likevel ikke avgjørende i Mesternes mester.

  I hver sesong er det nye idrettsprofiler som konkurrerer mot hverandre, og siden dette er en konkurranse, så egner tv-programmet seg også godt for deg som vil satse litt penger på din favoritt.

  Siden Mesternes mester er et svært populært tv-program, der hundretusenvis av nordmenn følger med på hver episode, så er det naturligvis fristende for bettingsidene å kaste seg på bølgen.

  Det har de også gjort, og mange av de største bettingselskapene tilbyr odds på Mesternes mester.

  Tre veldig populære norske bettingsider som tilbyr Mesternes mester odds hver sesong er NordicBet, Unibet og Betsson.

  Her finner du alltid mange spennende spillmuligheter, og som ny spiller kan du i tillegg se frem til gode bonuser som inkluderer både gratisspill og risikofrie spill.

  Mesternes mester filmes i løpet av et par uker om sommeren ved ulike feriedestinasjoner i Middelhavet. I tidligere sesonger har blant annet konkurransen vært arrangert i Malta, Italia, Hellas og Spania.

  Selve tv-programmet sendes imidlertid ikke på norske tv-skjermer før på høsten, noe som gjør at konkurransen ikke foregår «live».

  Dette betyr at deltakerne selv vet hvem som har vunnet, selv om disse har taushetsplikt.

  Som tv seer vet du imidlertid ikke hvem vinneren blir, og ønsker du å spille på odds på Mesternes mester må du forsøke å gjette deg til hvilke idrettsutøvere som fortsatt er i så godt form at de kan stikke av med seieren i konkurransen.

  De fleste av øvelsene under Mesternes mester er nemlig fysiske øvelser, der de idrettsheltene som har vært flinkest til å beholde formen har en klar fordel. Det er likevel nattesten som avgjør alt, og her møtes to av deltakerne til en konkurranse der oppgaven er å være først ute til å fange et fallende lys.

  Nattesten gjør Mesternes mester til en uforutsigbar konkurranse, noe som gjør det ekstra morsomt å spille på oddsen på konkurransen.

  Siden nattesten kan slå ut litt tilfeldig så kan du få ganske gode odds på din favoritt på Mesternes mester.

  En god strategi kan imidlertid være å ikke satse penger på den idrettshelten du liker best, men den du tror har det beste utgangspunktet for å faktisk stikke av med seieren i Mesternes mester.

  Spill på følgende oddsobjekter

  Det vanligste oddsobjektet blant bettingsidene som tilbyr odds på Mesternes mester er hvem som vinner hele konkurransen. Dette blir jo ikke avgjort før på slutten av sesongen, så her er det snakk om langspill der det bare er å smøre seg med tålmodighet.

  Hver episode ryker en deltaker ut, og det er også flere bettingsider som gir deg odds på hvem dette blir.

  Hvilke oddsobjekter som tilbys hos de ulike bettingsidene kan variere.

  Viktige datoer å få med seg

  Mesternes mester har blitt vist på norske TV-skjermer hvert år siden 2009, og det er ingen grunn til å ikke tro at programmet også vil dukke opp i 2021.

  Ingen datoer er enda satt for en ny sesong, men programmet filmes om sommeren og sendes normalt på tv hver høst.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.