Tippe på Stjernekamp

Sist oppdatert:
Hero image

På denne siden

  Stjernekamp er en populær musikkonkurranse som har blitt en favoritt blant norske TV-seere. I programmet skal etablerte artister kjempe mot hverandre om å bli «Norges ultimate entertainer». Sangkonkurransen er så populær at bettingsidene har begynt å tilby Stjernekamp odds. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan odds på Stjernekamp fungerer.

  Tippe på Stjernekamp

  Få ting er bedre enn å se kjendiser konkurrere mot hverandre, og nordmenn elsker reality-konkurranser med kjendiser i hovedrollen. Det er derfor ikke så rart at Stjernekamp har blitt en svært populær musikkonkurranse på NRK, med opp mot en million seere av hver episode.

  Anbefalte bettingsider

  • 500% oddsbonus
  • Express login
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  500 NOK
  + ComeOn!-butikk
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Live betting
  • Norske nettsider
  Oddsbonus
  1500 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Stjernekamp har rullet over norske tv-skjermer siden 2012, og det kan virke som at denne serien bare blir mer og mer populær. I Stjernekamp møter du etablerte musikkartister som skal konkurrere mot hverandre, og dette skiller konsepter fra andre talentkonkurranser som for eksempel Idol eller X-factor.

  At nordmenn elsker Stjernekamp har naturligvis bettingsidene fått med seg, og flere av de mest populære norske bettingsidene tilbyr Stjernekamp odds, der du som tv-titter kan få litt ekstra spenning i hverdagen ved sette penger på dine favoritter i det populære musikkprogrammet.

  To populære norske bettingsider som tilbyr odds på Stjernekamp er Betsson og Nordicbet. Hos disse bettingsidene får også nye spillere spennende bonuser i form av bonus på innskudd og risikofrie spill.

  Siden bettingsidene begynte med Stjernekamp odds har populariteten for å satse penger på denne musikkonkurransen økt jevnlig, og titusenvis av fornøyde oddsspillere har satset pengene sine på Stjernekamp.

  Krever lite forkunnskap

  Betting på Stjernekamp er et skikkelig lavterskeltilbud som passer for alle. Her kan alle spille, og man trenger f.eks. ikke å være sportsekspert for å ha muligheten til å vinne.

  Alt du trenger å gjøre for å kunne nyte litt betting på Stjernekamp er å registrere deg hos en av bettingsidene som tilbyr Stjernekamp odds.

  Deretter er det bare å sette inn penger på kontoen din, og finne det oddsobjektet du ønsker å spille på.

  Underveis i sesongen av stjernekamp vil oddsen på de ulike deltakerne endre seg ettersom stadig flere deltakere ryker ut av programmet.

  Deltagerne i Stjernekamp 2021:

  • Chand Torsvik
  • Alexandra Rotan
  • Marius Roth Christensen
  • Anna-Lisa Kumoji
  • Fredrik Domaas
  • Carina Dahl
  • Kevin Mbugua
  • Heidi Ruud Ellingsen
  • Bjørn Tomren
  • Jorun Stiansen

  Om du vil øke sjansen for å vinne på Stjernekamp er det lurt å ikke nødvendigvis lurt å satse pengene på det som er din favorittartist til vanlig, men på den artisten som du tror har størst sjanse for å stikke av med tittelen som «Norges ultimate entertainer».

  Her kan alle spille, og alle vinne. En ting er helt sikkert. Betting på Stjernekamp vil gjøre det enda morsommere enn før å se på musikkonkurransen. Spiller du ikke så vinner du ikke!

  Spill på følgende oddsobjekter

  På samme måte som du kan bette på hvilket fotballag som stikker av med seieren i en kamp, så kan du også bette på hvilken av deltakerne som stikker av med seieren i Stjernekamp.

  De fleste bettingsidene som tilbyr odds på Stjernekamp lar deg i hovedsak spille på nettopp hvem som vinner konkurransen. Dette skjer ikke før i slutten av sesongen, så om du setter spillet ditt tidlig i konkurransen, så er det bare å smøre seg med tålmodighet.

  Noen bettingsider lar deg også spille på enkeltepisoder, og da er det spill på hvem som ryker ut som er vanligst.

  Viktige datoer å få med seg

  Programmet sendes normalt på høsten hvert år, og varer i et par måneder.

  I 2021 starter Stjernekamp lørdag 28. august. Programmet vil sendes hver lørdag på NRK 1 fra klokken 19:50 – 21:35. Stjernekamp kan også strømmes uten ekstra kostnad via NRK sin egen strømmetjeneste på mobil, PC og via NRK-appen på en rekke smart-TVer.