Kambi

Sist oppdatert:
Kambi oddsleverandør

På denne siden

  Kambi er en ledende oddsleverandør i det nordiske markedet. Selskapet ble opprinnelig opprettet som en del av det kjente spilleselskapet, Unibet, men er nå et selvstendig foretak som også leverer odds og andre tjenester til en rekke forskjellige bettingsider som opererer i det norske markedet. Les videre for å bli bedre kjent med Kambi og deres servicetilbud. 

  Beste bettingsider med odds fra Kambi 

  Kambi er et selskap som leverer en lang rekke forskjellige tjenester som er helt avgjørende for en bettingsides drift. Dette inkluderer odds på eventer, men også svært mye mer.

  I likhet med andre ledende oddsleverandører byr nemlig også Kambi på det som kalles en komplett plattform. Det vil si menyer og annet som behøves for å tippe hos en nettside. 

  Når du besøker en bettingside som henter sine odds og tilhørende tjenester fra Kambi, er det dermed Kambis løsninger du benytter direkte når du tipper. Her snakker vi om selve motoren som driver den interaktive oddsmenyen. 

  Altså er det Kambi du kan takke for at du enkelt kan bygge kuponger, sette opp systemer og så videre når du skal tippe. At du kjapt og enkelt spiller liveodds er også takket være selskapets system. 

  La oss nå se litt nærmer på noen av de mange ledende norske bettingsidene som benytter Kambi som oddsleverandør. 

  Unibet

  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Unibet er en av de klart største bettingsidene i det norske markedet. Selskapet har en svært høy profil, og er kjent for å sponse mange store lag og berømte sportsbegivenheter rundt om i Norge. Unibets reklamer dukker jevnlig opp på norske TV-skjermer, og selskapet trekker en meget betydelig kundeskare blant norske tippere. 

  Det er denne svenske operatøren som faktisk grunnla Kambi som sin egen utvikler av plattform og leverandør av odds. Resultatet var såpass imponerende at Kambi ble skilt ut som en egen operasjon som nå altså også tilbyr sine tjenester til en lang rekke andre bettingsider verden over. 

  Når du tipper hos Unibet vil du sikkert merke hvor ryddige alle menyene er. Det er svært enkelt å finne frem til de objektene du ønsker å spille på. Å sette opp kuponger og gjennomføre spill går på et blunk. Dette skyldes at det er Kambis løsninger som er i sving. 

  Unibet har i en årrekke vært en leder når det gjelder mobilbetting, og den sensasjonelt brukervennlige utgaven av selskapets nettside som du finner når du spiller via nettleseren på mobiltelefonen din er Kambi en stor takk skyldig. Det samme gjelder sømløs strømming av innhold på Unibets nettside.

  LeoVegas

  LeoVegas anses av en del online spillere som først og fremst et casino, men det er faktisk langt fra rettferdig. Denne operatøren har i flere år nå vartet opp med en bookmaker-tjeneste helt i toppklassen. 

  Der finner du meget spennende odds på utallige eventer. Særlig er liveodds høyt prioritert, og LeoVegas er så å si ensbetydende med spill på mobilen. 

  Også LeoVegas benytter seg av Kambis servicetilbud. Det vil si at motoren som driver alt sammen leveres av dette selskapet. Siden du kan tippe på mobilen på en aldeles sømløs og lettvint måte, sier det sitt om hvor velutviklet Kambis system for mobiltipping faktisk er. 

  Merk at du som medlem hos LeoVegas får tilgang til å strømme en del eventer via selskapets nettside, både på mobilen og datamaskinen. Igjen er det Kambis plattform som gjør dette mulig. 

  Det samme gjelder det faktum at alle menyer er oversiktlige og brukervennlige. Du får også tilgang til øyeblikkelig oppdatering fra alle eventer på menyen hos LeoVegas – uavhengig om du har et aktivt spill på gang. Dermed kan du motta scoringsvarsler og lignende fra Kambi via LeoVegas slik at du konstant kan holde deg orientert om hva som rører seg i de idrettene du følger tettest. 

  Mr Green

  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  500 NOK
  + gratisspill
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Mr Green er nok et ledende navn innen online pengespill i Norden. Mannen i grønt har svært mange kunder her til lands, og har opp gjennom årene etablert et meget sterkt omdømme i det norske markedet.

  Før i tiden ble nok Mr Green først og fremst assosiert med andre typer spill, men i løpet av de seneste årene har det endret seg. Nå nyter du godt av et aldeles utmerket bettingtilbud hos selskapet. Det fungerer akkurat like sømløst på mobil som på PC, og det er Kambi som er leverandør.

   Hos Mr Green finner du store og oversiktlige menyer som dekker et bredt spekter av tippeidretter. Antallet oddsobjekter er gedigent, og liveoddstilbudet blant de aller beste. At alt sammen fremstår oversiktlig og ryddig kan vi takke Kambi for.

  All den tid Mr Green stadig vinner utnevnelser for tilbudet de leverer til sine kunder, kan vi trygt si at Kambis posisjon som en av selskapets viktigste partnere er tegn på at det gjøres en god jobb på mange fronter.

  Informasjon om Kambi

  Kambi er utvilsomt en av de viktigste oddsleverandørene når vi ser på det nordiske bettingmarkedet. All den tid selskapet jo er svensk opprinnelig burde vel ikke det overraske noen. Også de nære båndene til Unibet gir Kambi et forsprang i bransjen. 

  Når det er sagt, er ikke Kambi blant de største selskapene globalt. Like fullt forblir dette et betydelig foretak, med sine drøyt 1000 ansatte fordelt på en rekke kontorer rundt om på kloden. 

  Kambi er registrert på børsen i Stockholm. Markedsverdien anslås på rundt 6 milliarder svenske kroner, så det er ingen tvil om at investorene har stor tro på at oddsbransjen vil fortsette å nyte gode tider.

  La oss nå se litt nærmere på denne kjente oddsleverandøren i egne punkter under. Det kan jo være fint å vite litt mer om selskapene som står bak tjenestene vi benytter når vi tipper på nettet.

  Grunnlagt i 2010

  Unibet opprettet Kambi i 2010. Dette virker kanskje dermed som en nokså nystartet bedrift, men til oddsleverandør i det digitale markedet å være er Kambi en gammel ringrev. 

  Veksten var med en gang eksplosiv og etter kun to år opprettet selskap nytt hovedkontor i London. Året etter ble spillgiganten 888.com en av Kambis største kunder. Aksjenotering inntraff i 2014 med stor ståhei og hurtig kursøking deretter.

  Ja, så godt gikk det at Kambi i 2017 ble kåret til et av Europas hurtigst voksende foretak i The Financial Times. Dette er Europas fremste finansavis, så dette er virkelig ikke noe småtteri. 

  I løpet av de siste årene har selskapet fortsatt med å drive teknologien som brukes hos online bettingsider. Særlig har fokus nylig blitt lagt på å tilpasse plattformen på en måte som optimaliserer tipping på e-sport. 

  Drives fra Malta

  Selv om Kambi ble grunnlagt av svenske Unibet og at foretaket er notert på Stockholm-børsen, så ligger det offisielle hovedkontoret på Malta. Dette er ikke noen overraskelse. Den vesle øy-nasjonen i Middelhavet har jo etablert seg som selve midtpunktet for den europeiske betting-bransjen.

  Kambi har også kontorer rundt om i mange andre lokasjoner. Det inkluderer betydelig tilstedeværelse i London og Stockholm. I tillegg har Kambi etablert seg blant annet i viktige markeder som USA, Australia og Filippinene. 

  Kambis tjenester benyttes av online tippeselskaper som opererer enda bredere enn dette. I alt har selskapet over 40 selskaper på kundelista, og de opererer på i alt 6 forskjellige kontinenter. Altså snakker vi her om et globalt foretak i begrepets rette betydning.  

  Spesialitet og fokusområde 

  Kambi er en oddsleverandør som legger fokus på mange av de aspektene med betting som norske tippere synes er viktigst. Det skulle jo bare mangle, da selskapet jo leverer tjenester til flere av de største bettingsidene i Norden.

  Dette gjør for eksempel liveodds til et viktig satsingsområde. Hos bettingselskaper som bruker Kambis produkter, vil du kunne tippe live på et virkelig bredt spekter av eventer innen mange forskjellige idretter. Antallet oddsobjekter er digert, og menyene er laget slik at du kan tippe lynraskt med odds som oppdateres fortløpende. 

  Også mobilspilling prioriteres høyt. Vi liker jo først og fremst å tippe på den måten her til lands, så det er en gladnyhet. Alle selskaper som bruker Kambis tippeplattform varter opp med menyer og funksjoner som gjør det så enkelt som bare det å drive med mobilbetting. 

  Et nyere satsingsfelt for selskapet har vært betting på e-sport. Dette er et marked som er i ferd med å ta av. Stadig flere tippere her til lands begynner også å få øynene opp for denne muligheten. Kambi jobber aktivt med å gjøre sitt tilbud for tipping på e-sport så velfungerende som mulig. 

  Største konkurrenter

  La oss nå ta en nærmere titt på to av Kambis viktigste konkurrenter i den nordiske tippemarkedet. 

  BetConstruct

  Oddsleverandøren BetConstruct har operert i mer enn 15 år. Eierselskapet har drøyt 5000 ansatte, og 16 kontorer over hele verden. Foretakets tippeplattform er meget komplett, og i overkant av 120 tippeidretter er å finne på menyen som dekker ca. 140 000 eventer, inkludert 70 000 live-eventer, månedlig. I det norske bettingmarkedet, finner du BetConstructs tjenester hos blant andre giganten Betsson.

  SBTech

  SBTech varter også opp med et svært omfattende tilbud for bettingsider. Oddstilbudet inkluderer over 2000 forskjellige objekter, og mer enn 50 forskjellige idretter dekkes. SBTech leverer liveodds på over 25 000 eventer per måned. Her i Norge finner du SBTechs løsninger hos populære bettingsider som ComeOn og Betway.

  Lisens og sikkerhet 

  I likhet med de fleste bettingsider som opererer i det norske markedet har også Kambi en lisens utstedt fra tippemyndighetene på Malta, Malta Gaming Authority (MGA). I tillegg har selskapet lisenser fra myndighetene i øvrige land hvor deres tjenester tilbys via online bettingselskaper. Dette er et sikkert kvalitetsstempel.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.