SBTech

Sist oppdatert:
SBTech oddsleverandør

På denne siden

  SBTech er en av de viktigste oddsleverandørene for online bettingselskaper. Du finner deres odds og øvrige tjenester tilgjengelig hos mange av de største bettingsidene som opererer her til lands. SBTech er særlig kjent for å by på lynhurtige odds for livespill, og en særs god plattform for strømminga av innhold (sånn som idrettsarrangementer) via en bettingside. Les videre for å finne ut mer.

  Beste bettingsider med odds fra SBTech 

  SBTech er et stort internasjonalt selskap som opererer i mange markeder verden over. Deres odds er å finne hos tippeselskaper som operer både i den fysiske verden og på nettet. Her i Norge er det kun det sistnevnte, altså online betting, som er aktuelt da Norsk Tipping som kjent har monopol på tipping på landjorda her til lands.

  Når vi beveger oss over til nettet, dukker SBTech sitt tjenestetilbud opp hos flere av de mest kjente bettingsidene blant norske tippere. Det inkluderer flere meget velrennomerte navn. La oss nå ta en litt nærmere titt på tre av dem, for å se hva slags tilbud de byr på – og på hvilken måte de drar nytte av SBTech sine plattformer og øvrige tjenester.

  ComeOn

  ComeOn er en tippeside som gjennom en årrekke har satset meget hardt innenfor det norske oddsmarkedet. Selskapet har betydelige markedsføringsbudsjetter, og deres reklamer er ofte å se på norske TV-skjermer. Blant annet har selskapet knyttet til seg flere prominente norske idrettsprofiler som talspersoner. 

  ComeOn spesialiserer seg i ekstra stor grad på mobiltipping. Og det er noe de kan gjøre ved bruk av SBTech sine løsninger. 

  Når du avlegger ComeOn sin nettside et besøk via din mobiltelefons nettleser vil du se at oddsmenyene fremstå i meget oversiktlig og brukervennlig format. Alt av informasjon – da særlig gjeldende odds på alle aktuelle eventer – er lett  å finne frem til. 

  Du kan også se at oddsen hele tiden oppdateres. Det gjelder både standard odds og liveodds. Når du legger et objekt til en kupong dukker oddsen straks opp, og om du bygger en akkumulator eller setter opp et system, justeres oddsen deretter. Alt dette er takket være SBTech sin teknologi, og selvsagt deres leveranse av oppdaterte odds.

  I det hele og store er din brukeropplevelse når det gjelder selve spillingen i betydelig grad styrt av SBTechs servicepakke når du er kunde hos ComeOn. 

  Betway

  • God oddsbonus
  • Betal med Visa
  • Raske uttak
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + Rewards Club
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Betway er et av de aller største bettingselskapene på nettet. Her snakker vi om en internasjonal gigant, som blant annet har vært hovedsponsor for lag i Premier League. 

  Selskapet har i senere tid satset mer og mer på Norge som marked. Blant annet ved å by på en norskspråklig nettside, med et tilbud ment å passe best mulig for norske tippere. 

  Menyen til Betway er helt enorm, både hva gelder forskjellige idretter, eventer og oddsobjekter. Alt sammen leveres av SBTech. Du kan bruke nettsiden til selskapet like enkelt og sømløst på mobilen som på datamaskinen. Antallet liveoddsspill er rett og slett enormt. 

  Merk at Betway er et av de selskapene som lar deg strømme eventer via deres nettside også her i Norge. Dette er ikke tilfelle for alle bettingsider. Dette tilbudet er også noe som gjøres mulig takket være plattformen til SBTech. 

  At en så stor operatør som Betway klarer å holde siden sin oversiktlig og ryddig, og sørge for at oddsen alltid er oppdatert til enhver tid, sier sitt om kvaliteten på SBTech sine løsninger. Hvis du er en Betway-spiller vil du sikker si deg enig.

  Bethard

  • Betal med Visa
  • Kombinasjonsspill
  • Virtuell sport
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + combo Booster
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Bethard er også en bettingside som har en høy profil her i Norge. Mange norske tippere har opprettet en konto hos denne operatøren opp gjennom årene, og nytt godt av oddsspill i toppklassen. Bethard retter seg veldig klart mot mobilspillere som primærkunder. 

  Dette medfører at tilbudet fungerer aldeles strålende når du besøker Bethards nettside via nettleser på din mobil. Menyene er særs oversiktlige og lette å finne frem på. Å plassere spill er gjort i en fei, og du får alltid komplett og øyeblikkelig oppdatert odds underveis. 

  SBTech leverer plattformen som Bethard bruker. De er også selskapets oddsleverandør. Siden SBTech er langt fremme når det gjelder utviklingen av virtuelle tippeidretter, overrasker det kanskje ikke at Bethard har valgt å satse tungt også her. Liker du å tippe på virtuelle oddsspill, er Bethard helt klart en fin plass å registrere seg som spiller.

  Informasjon om SBTech

  SBTech er blant markedslederne når det gjelder oddsleverandører på nettet. Selskapet leverer dessuten en komplett tjenestepakke som består av hele plattformen en bettingside behøver for å operere. Altså er det SBTech sine løsninger som er selve kjernen i din forbrukeropplevelse hos ditt online tippeselskap. 

  La oss nå ta SBTech litt nærmere i øyensyn. Du finner en del nyttig info om selskapet i de påfølgende avsnittene. 

  Grunnlagt i 2007

  I de fleste bransjer er ikke 2007 særlig langt tilbake i tid. Når det gjelder oddsleverandører for online bettingsider er det tilbake i jernalderen. At SBTech har holdt det gående i denne bransjen helt siden opprettelsen på slutten av inneværende århundres første tiår er rett og slett imponerende.

  Opp gjennom årene har SBTech utviklet seg og vokst hurtig. Selskapet leverer sine tjenester til mer enn 50 forskjellige bettingselskaper i markeder verden over. SBTech har vunnet en lang rekke prestisjetunge utnevnelser og priser opp gjennom årene. Dette inkluderer å bli kåret til den beste tilbyderen av sportstipping i Norden, gjentatte ganger.

  Drives fra Malta 

  I likhet med svært mange av de ledende selskapene innen online betting, drives også SBTech fra Malta. Men selskapets hovedkontor på den vesle øya i Middelhavet er bare toppen av isberget. 

  SBTech eies av et stort amerikansk foretak, DraftKings, og har blant annet kontorer i en rekke store byer i USA. Dette inkluderer den amerikanske tippe-hovedstaden, Las Vegas, samt metropoler som New York City og San Francisco. 

  I Europa har SBTech kontorer i blant annet Irland, Storbritannia og Bulgaria. I alt har selskapet mer enn 2000 ansatte.

  Spesialitet og fokusområde 

  SBTech byr på et svært omfattende tjenestetilbud. Når det gjelder å levere odds, så dekker selskapet mer enn 50 forskjellige sporter. De gir odds på mer enn 25 000 live-eventer månedlig, og kan by på i overkant av 2000 forskjellige oddsobjekter. 

  I tillegg leverer SBTech en komplett oddsplattform. Det vil si selve motoren som får en bettingside på nettet til å fungere som den skal. Når du besøker din bettingside og utforsker oddsmenyene, lager og fullfører dine spill, er det SBTech sin tekniske løsning du benytter deg av. 

  Når det gjelder spesialisering, kan vi trygt si at SBTech er i forkant hva gjelder plattform for mobilspilling. Mange bettingselskaper som satser ekstra hardt på mobilspilling, velger da også å benytte seg av SBTech som hovedleverandør. 

  En annen satsing hvor SBTech er langt fremme er innen virtuell tipping. Dette er altså tipping på animert og datasimulert idrett. Det foreligger hele fotballigaer, foruten hesteveddeløp, hundeløp og annet innen dette segmentet. SBTech har utviklet ledende løsninger når det kommer også til denne stadig mer populære formen for oddsspilling. 

  Største konkurrenter 

  SBTech er en viktig oddsleverandør som har mange store og velrennomerte bettingselskaper på kundelisten. Men denne operatøren er alt annet enn alene innen dette markedssegmentet. 

  Her er konkurransen vel så tøff som innen det beinharde bettingside-markedet, og det kryr av ambisiøse selskaper. To av SBTechs største utfordrere innen det nordiske markedet tar vi for oss nedenfor.

  BetConstruct

  BetConstruct er en oddsleverandør med over 15 års erfaring i bransjen. Selskapet eies av SoftConstruct, en gigant med over 5000 ansatte, og 16 avdelingskontorer i en rekke forskjellige land. 

  BetConstruct varter opp med en komplett tippeplattform for oddsspill på mobil og PC. Selskapet leverer odds innen mer enn 120 sporter, dekker over 70 000 live-eventer, og 140 000 eventer totalt hver måned. Dette er en bredde ikke mange aktører i bransjen kan måle seg med.

  Her i Norge finner du BetConstructs løsninger hos blant andre Betsson – en av de klart mest populære bettingsidene blant norske spillere.  

  Kambi

  Den kjente oddsleverandøren Kambi har sitt hovedkvarter på Malta, men i likhet med så mange andre selskaper innen online pengespill har selskapet svenske røtter. Kambi ble opprettet som et underbruk av det kjente svenske bettingselskapet, Unibet. Selskapet har siden blitt gjort selvstendig fra Unibet, og er nå notert på den svenske børsen i Stockholm. 

  Kambi har i dag i overkant av 1000 medarbeidere og kontorer i 7 forskjellige land. Selskapet leverer odds til i overkant av 40 tippeselskaper fra en rekke ulike nasjoner. Ikke uventet er Kambi en særs viktig aktør i den nordiske markedet. 

  Foruten Unibet, står også kjente og kjære bettingsider som LeoVegas og MrGreen på kundelista. Dette er jo flere av de aller mest populære bettingselskapene blant norske tippere.

  Lisens og sikkerhet 

  I likhet med bettingselskaper må også oddsleverandører ha sine lisenser i orden. Det er de samme myndighetsinstansene som gir lisenser til disse selskapene som til bettingselskapene. 

  Når det gjelder SBTech, så driver de med en rekke forskjellige lisenser. De er nemlig avhengig av å ha en lisens for hvert av markedene hvor de operer – for eksempel i hver amerikansk delstat hvor deres tjenester blir brukt i fysiske bookmakere. 

  Når det gjelder online spilling er SBTechs viktigste lisenser utstedt av Malta Gaming Authority (MGA) og Gambling Commission i Storbritannia. Dette er to av de mest velrespekterte lisensutstederne i bransjen og et klart kvalitetsstempel.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.