Omtale

Sist oppdatert:
Slik tester vi bettingsider på nett

På denne siden

  Her hos oss finner du omtaler av mange av de beste norske bettingselskapene på nettet. For å gi deg best mulig, og mest relevant info om hver aktør, gjør vi en grundig jobb når vi tester disse selskapene. I denne artikkelen finner du ut mer om akkurat hvordan vi tester bettingsider, og hva vi vektlegger mest i våre analyser.

  Faktorer vi ser etter

  Det finnes et utall forskjellige bettingsider som operer i det norske markedet. Mangfoldet gjør det viktig å se seg grundig omkring, og sette seg inn i hva de forskjellige selskapene har å tilby. Når vi vurderer en bettingside er det alltid en del nøkkelfaktorer som vi sørger for å prioritere høyest. Det er disse parameterne som du også nok bør vektlegge når du skal velge nytt tippeselskap.

  Oddsbonuser og kampanjer

  En god oddsbonus kan komme godt med. Mange tippere liker også å nyte godt av en god oddskampanje i ny og ne. Når vi vurderer et selskaps tilbud av bonuser og kampanjer er det ikke kronebeløp vi vektlegger. Den informasjonen kunngjøres jo tydelig som bare det i reklamen.

  Nei, det som veier tyngst for oss er regler og vilkår. Altså det som står med liten skrift. Vi sørger for å kartlegge eventuelle heftelser, ugunstige betingelser og lignende. Det er sånt som skiller en god bonus fra en dårlig bonus.

  Bettingmuligheter og oddsutvalg

  En god bettingmeny er helt sentralt. Vi sørger for å sjekke at utvalget av idretter, eventer og oddsobjekter passer med norsk smak. Viktig her er god dekning av de typisk norske tippeidrettene. Herunder norsk fotball, håndball, vintersport og andre «særnorske» prioriteringer. 

  Vi legger også vekt på oversiktlige bettingmenyer det er lett å finne frem på. Liveodds er nok en sentral prioritering.

  Kvalitet på nettsider

  En god nettside er avgjørende for at et online bettingselskap skal fungere som ønskelig. Helst skal alt være ryddig og oversiktlig. Det skal være enkelt å finne frem til det man ønsker å tippe på. Reklame og markedsføring skal ikke komme i veien. Vi ser også helst at informasjon om selskapet, vilkår for bonuser og lignende ligger lett tilgjengelig på hjemmesiden. 

  Det er jo også viktig at det tekniske er på topp. Hakking og forsinkelser på live stream er slettes ikke ønskelig. 

  Aller viktigst er at det går fort å levere sine spill. Dette gjelder for norske tippere flest, og er noe vi passer på å prioritere høyt.

  Spillopplevelse på mobil

  Et flertall av norske tippere bruker telefonen for å levere oddskuponger, og å følge med på hvordan det går med spillobjekter de har satset på. At en bettingside fungerer godt på mobilen blir dermed en svært viktig faktor som vi tillegger stor betydning.

  De aller fleste bettingsidene i Norge har satset steinhardt på å utvikle så gode mobilnettsider som mulig. Det er de færreste som har et direkte dårlig tilbud. Men det foreligger forskjeller. Vi ser særlig på enkle innskudd og uttak på mobilen, oversiktlige nettsider og gode liveodds-menyer for mobilen.

  Innskudd- og uttaksmuligheter

  Hvordan man setter inn og tar ut penger hos en bettingside har blitt et hett tema i senere tid. Det foreligger stadige endringer på dette punktet. De iverksettes gjerne på kort varsel. Her gjelder det med andre ord å holde øynene åpne. 

  Vi passer på å se svært nøye på akkurat hvilke uttaks- og innskuddsmetoder som er tilgjengelige spesifikt for norske spillere hos bettingselskaper vi vurderer. Vi samler inn så oppdatert informasjon som mulig slik at du til enhver tid vet akkurat hvilke betalingsmuligheter som foreligger. 

  Du bør også prioritere dette punktet høyt. Det siste du ønsker å gjøre er å opprette konto hos et bettingselskap som ikke har tilgjengelige betalingsmetoder som passer for deg. 

  Kundeservice og support

  God kundestøtte er et allment godkjent kvalitetstegn. Selv om du sjeldent vil ha behov for å snakke med en kundebehandler er det meget betryggende å vite at det er noe som er enkelt tilgjengelig hos din bettingside. 

  Vi prioriterer selskaper som har 24/7 kundestøtte, og som har norsktalende kundebehandlere. Vi liker også selskaper som gir tilgang til både chat- og telefonstøtte. 

  Vi anser også nettsider med gode FAQ-seksjoner og grundige artikler om selskapet som tiltalende. Ser vi derimot at et selskap er vanskelig å komme i kontakt med, eller at det er lite informasjon om eiere og lignende på nettsiden, er dette røde flagg som vi merker oss.

  Lisens og sikkerhet

  Du må alltid sørge for å prioritere sikkerhet og redelig drift når du skal velge et nytt bettingselskap. Til alt hell er de aller fleste bettingsider som opererer i det nordiske markedet høyst troverdige. Så lenge du holder deg til kjente merkenavn med en viss fartstid har du ingenting å bekymre deg for. 

  Vi passer uansett på, og sørger for å sjekke at bettingsidene vi analyserer har oppdaterte lisenser fra de mest troverdige spillemyndighetene. Dette garanterer at de driver i henhold til strengt lovverk for betting og pengespill generelt.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.