Tippe på vinneren av fotball-VM i Qatar 2022

Sist oppdatert:
Tippe på vinneren av fotball-VM i Qatar 2022

På denne siden

  Snart sparkes fotball i VM i gang, og du kan nå finne odds på vinneren av fotball-VM 2022 i Qatar hos alle gode bettingselskaper på nettet. Det gir deg sjansen til å gi seeropplevelsen en ekstra spiss mens du følger med på spenningen VM alltid byr på.

  Klart det er ekstra moro når du har ditt eget lag å heie på, særlig når Norge som sedvanlig ikke klarte å kvalifisere seg denne gangen heller. Husk at du kan tippe på fotball-VM 2022 underveis, sånn at om din favoritt ryker ut tidlig kan du alltids finne et nytt lag å sette noen kroner på. 

  Her finner du all infoen du behøver for å tippe på vinneren av fotball-VM 2022. Det inkluderer praktiske veiledninger, våre vurderinger av de heteste favorittene, samt noen litt vågale tips på noen reale outsidere.

  Bettingsider med odds på vinneren av fotball-VM i Qatar 2022

  • Odds boost
  • Cashback
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  3000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med MiFinity
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  150 EUR
  + Free bet-fredager
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Fotball-VM vinnerodds feed 2022

  Odds på vinneren av VM i fotball 2022 

  Det er svært populært å tippe på hvem som vinner VM. Denne muligheten foreligger hos samtlige bettingselskaper på nett som retter seg mot Norge som marked. Odds på vinneren av fotball-VM 2022 i Qatar er med andre ord svært enkle å oppdrive. 

  For å tippe på VM i fotball, må du aller først åpne en konto hos en bettingside. Det er gjort i en fei, og det er svært mange gode selskaper å velge blant. 

  Når kontoen er på plass, følger du denne enkle oppskriften for å gjennomføre ditt oddsspill på hvem som vinner VM:

  1. Åpne menyen for fotball-VM
  2. Klikk på oddsen ved siden av laget du tror vil vinne for å legge objektet til kupongen
  3. Angi beløpet du ønsker å satse
  4. Klikk på «Gjennomfør spill», e.l.

  Merk at du også kan tippe på at et lag kommer blant de 2 beste, 4 beste eller 8 beste. Med andre ord hvorvidt et lag når finalen, semifinalen eller kvartfinalen. 

  Du vil da bare få en brøkdel av oddsen, så denne typen oddsspill på fotball-VM 2022 egner seg best for når du vil satse på en outsider. Fremgangsmåten er identisk til den beskrevet overfor, bare at du klikker på oddsen for «Topp 2», «Topp 4» eller «Topp 8» istedenfor «Vinner». 

  VM i fotball 2022 – Våre vinnerfavoritter 

  Odds på vinner av fotball-VM 2022 har allerede vært tilgjengelige i en god stund. Det har vært en del svingninger avhengig av resultater i de siste oppvarmingskampene, og innsatsen tippere setter på hvert lag. Likevel er det øverste favorittsjiktet ganske klart. 

  Under bedømmer vi de 10 lagene som oddssetterne anser som favoritter til å vinne. Vi har ført de opp på listen i henhold til hvor lave odds de hadde hos ledende bookmakere i skrivende stund.  

  Brasil

  Brasil har vunnet VM i fotball 5 ganger, som er mer enn noen andre. De har også blitt verdensmestere på fire forskjellige kontinenter. Ingen av de øvrige mestrene har klart å vinne fotballens gjeveste trofe på mer enn to. Klart Brasil da er blant de ypperste favorittene til å kapre også VM 2022 i Qatar.

  Det er slettes ikke kun historiske meritter som overbeviser oddssetterne om at brassene er en reell kandidat også i år. Laget har levert særs gode prestasjoner i kvaliken, og har vært generelt solide over lang tid. 

  Mannskapet er også høyst overbevisende. Allison og Ederson er blant de beste sisteskansene i Premier League. Eder Militao (Real Madrid) og Marquinhos (PSG) er et stopperpar i den ypperste verdensklassen, og gode, gamle Thiago Silva sørger for et hav av rutine der bak. 

  Midtbanen stråler kanskje ikke, men er til gjengjeld solid, med Casemiro (4 Champions League gull med Real Madrid før overgangen til Manchester United) som et eminent anker. Det som mangler av kreativ gnist på midten kompenserer angrepsrekka for. 

  Neymar er fremdeles lagets stjernespiller. Han har en rekke svært gode angrepsvåpen ved siden av seg. Raphinha, Antony og Vinicius Junior er kantspillere med fart, dribleferdigheter og evne til å levere både mål og målgivende. Arbeidshesten Richarlison byr på utrettelig pressing og jaging av ball på topp. Her kan trener, Tite, bygge angrep i henhold til motstander og form. Mulighetene er mange.

  Eneste motargument mot Brasil (foruten en noe flat midtbane) er at det er lenge siden de har slått europeisk motstand. Dermed blir det meget spennende å følge med når de skal ut mot Serbia og Sveits – to meget respektable europeiske lag – i gruppa. Herjer brassene der, er det god grunn til å sette godt med tippekroner på at de kan vinne VM-2022.

  Argentina

  Det er nå eller aldri for Lionel Messi. Den argentinske ballmagikeren kunngjorde i oppladningen til årets fotball-VM at dette blir hans siste opptreden i mesterskapet. Skal han oppfylle drømmen om å gjøre som Argentinas andre fotball-gud, Diego Maradona, og lede nasjonen til VM-gull må det skje denne gangen. 

  Men er det realistisk? Kan laget gå hakket lengre i Qatar enn de mestret i Brasil i 2014 da det ble tap i finalen mot Tyskland? 

  Messi har ikke like mange, like gode spillere på laget denne gangen som stjernegalleriet han hadde ved siden av seg for 8 år siden. Likevel spiller Argentina godt. De taklet kvaliken på strak arm, uten dramatikk og virker å være en samspilt enhet. 

  Keeperen, Martinez, er den beste de har hatt på svært lenge, forsvaret er som sedvanlig robust, og midtbanen har både stål og kreativitet i karer som Paredes og De Paul. 

  Lengre frem på banen får Messi selskap av en utpreget og svært giftig 9-er i form av Inter Milans Lautaro Martinez. Roma-spissen Paulo Dybala byr på kreativitet, mens det skal bli spennende å se hva den unge Manchester City-spissen Julian Alvarez kan få til. 

  Også er det Messi da. Han er 35 år gammel nå, men leverer fortsatt på topp for PSG. Det er fullt mulig at Argentina kan klare dette. De starter i en høyst overkommelig gruppe, og skal ha en grei rute til kvartfinalen. Deretter er det opp til Messi å varte opp med det lille ekstra. 

  Frankrike

  De fleste vil nok si seg enig i at det er den regjerende verdensmesteren, Frankrike, som tar med den sterkeste spillerstallen til Qatar for å spille VM i vinter. Laget er proppfullt av pur klasse, og har ingen klare svakheter. 

  Angrepet er det som får mest oppmerksomhet, og det med god grunn. To reelle kandidater til å bli kåret til årets spiller i Europa – Kylian Mbappe og Karim Benzema – får der selskap av den utsøkte Antoine Griezmann. I bakhånd har de den slue, gamle ringreven Olivier Giroud. 

  Problemet er bare at den i teorien selvskrevne angrepsrekka – Mbappe, Benzema, Griezmann – ikke funker sammen. De klarer ikke å finne tonen ute på gresset, og spille hverandre gode. Det er de som tror treneren, Didier Deschamps, vurderer å droppe enten Mbappe eller Benzema til fordel for Giroud, for å gi laget bedre balanse. 

  På midtbanen sliter franskmennene med at Pogba er skadet og Kante på vei tilbake fra skade. Når det er sagt er gutter som Real Madrids Tchouameni mer enn klar for å levere på dette nivået. 

  Både keeperen, Lloris, og et forsvar anført av Varane og Kounde inngir total tillitt. Ja, Les Bleus har til og med havnet i en enkel gruppe. Men så var det det med at de ikke spillere godt, og heller ikke har gjort det på lang tid. Skal Frankrike bli det første landet som vinner to VM-gull på rad siden Brasil i 1962, må det plutselig klikke for dem når det gjelder som aller mest.

  England

  Ett år er lang tid i fotballens verden. Sommeren 2021 stod optimismen rundt det engelske landslaget i taket. Treneren, Gareth Southgate, ble geniforklart. Han hadde ledet laget til en fjerdeplass i VM 2018 (tangering av Englands nest beste VM-plassering noensinne), og nå skulle han lede mannskapet sitt ut til nasjonens første EM-finale på eget gress. 

  Det endte med tap mot Italia i straffekonkurranse, og siden har pila kun vist nedover. England går inn i VM i sin dårligste formkurve siden 1993, med 6 strake kamper uten seier. De klarer ikke score mål fra åpent spill, nøkkelspillere er milevis fra toppformen, og de presterte å rykke ned til nivå B i Nations League. 

  Men formkurven trenger ikke være avgjørende. Mannskapet er fremdeles solid. Harry Kane er en målmaskin av de sjeldne, og leverer alltid med de tre små løvene på brystet. Phil Foden, Jude Bellingham og Mason Mount er alle svært lovende og spennende midtbanespillere. Jack Grealish kan være umulig å spille mot når han først er i slag. 

  Skal Southgate, som utrolig nok har kommet under sterkt press i engelske media og blant fansen, levere i VM, så må guttene hans reise kjerringa fra begynnelsen. Blir det overbevisende seiere mot det vi antar er fryktelig svake lag i gruppa, kan England gå svært langt i mesterskapet. Sliter de, kan det være duket for en real ydmykelse. 

  Spania

  Hadde fotball-VM i Qatar vært et U-23 mesterskap ville vi ha satt hele tippebudsjettet for året på Spania. Ingen andre land har nemlig like mange, tilnærmelsesvis like gode, ungdommer i stallen som spanjolene. 

  Håpet er at gutter som Gavi, Fati, Garcia og Pedri skal etablere seg som verdensstjerner i Qatars ørken. Kvaliteten er åpenbar. Dette er en generasjon med spillere som bør være i stand til å bringe stor glede til spanske supportere etter hvert. Men er VM 2022 litt for tidlig?

  Troppen består jo ikke kun av unggutter heller. Spillere som Rodri og Koke er i sin beste alder, mens Busquets og Alba byr på enorm rutine. Treneren, Luis Enrique, har også vært ute en vinterdag før. 

  Spania leverte sterkt i Nations League nylig, og kvalifiserte seg til VM 2022 på overbevisende vis. På papiret er nok svakheten å finne i angrepsrekka. Alvaro Morata må omsette sjanser i mål med langt større hyppighet enn han mestrer i klubbtrøya. Hvis ikke er det mulig at spanjolene vil ha ballen mye uten å gjøre stort med den. 

  Laget får en tøff start i en utfordrende gruppe hvor de møter Tyskland og et meget spennende japansk lag. Det betyr at vi kjapt vil se hvor modne og klare unge spanske spillere er for å håndtere et VM. Vi tipper det ikke blir stort mer enn en kvartfinale på et lag som ikke enda er klart for å gjenskape gullalderen med Xavi, Iniesta og resten av gjengen. 

  Tyskland

  Et gammelt visdomsord sier at man aldri skal undervurdere Tyskland før et internasjonalt mesterskap. Men sannheten er at siden det ble tysk triumf i VM 2014, har man hatt all mulig grunn til å avfeie Die Mannscahfts vinnersjanser før både VM og EM. 

  Laget floppet noe grusomt i forrige VM, hvor de ble dunket rett ut av gruppa etter tap mot Mexico og Sør-Korea. I forrige sommers EM ble de regelrett utspilt av England i åttendelsfinalen. Da hadde fotballforbundet sett nok, og erstattet VM-vinner Joachim Löw i trenerstolen med Bayern Münchens Hansi Flick. 

  Med ny trener har resultatene bedret seg. Tyskland herjet i kvaliken til forestående VM, og ting så lyst ut. Mer betenkt ble mange over svært ujevn innsats i Nations League. Laget slipper inn for mange mål, og prestasjonene svinger voldsomt. Ikke typiske tegn på et mesterlag.

  På papiret er Tyskland sterke nok til å vinne fotball-VM i Qatar. De har flere ypperlige keepere og forsvarsspillere som burde være gode nok til å danne en sterk enhet. Det er midtbanen som virkelig er imponerende, dog. Navn som Kimmich, Gundogan, Gnabry og Havertz er kun et knippe av alle stjernene Flick kan velge blant. I tillegg kommer Jamal Musiala – en av de beste unge spillerne på planeten. 

  Men angrepet er ikke helt på samme nivå. Den beste spissen i rekkene er Timo Werner. Ikke akkurat en målgarantist. Thomas Müller har vært toppscorer i VM, og har scoret sensasjonelt mange landslagsmål. Kan han virkelig gjøre det igjen – i en alder av 33? Vi tipper Tyskland går videre fra en tøff gruppe. Får de vind i seilene, og holder tett bakover, kan de gå svært langt.  

  Nederland

  Ting snur som kjent fort i fotballen. Nederland var inne i en fryktelig svak periode til seg å være. De klarte ikke kvalifisere seg til VM 2018, og ble dumpet ut av forrige sommers EM i åttendedelsfinalen mot Tsjekkia. Det betød trenerskifte, og inn kom den gamle luringen, Luis van Gaal.

  Siden har pila pekt rakt oppover. Nederland vant Norges kvalikgruppe til fotball-VM 2022 overbevisende. I årets Nations League-kamper herjet de, og slo nabo og rival Belgia både hjemme og borte. 

  De oransje har ikke samme stjernegalleri som før i tiden, men stammen i laget er svært god. I forsvar er de Ligt sjefen, de Jong styrer på midten, mens Depay scorer målene. Systemet fungerer godt, men skade på en av de tre nøkkelspillerne vil bety katastrofe. 

  Nederland er i den svakeste gruppen i hele VM, og vil etter alle solemerker møte svak motstand i åttendedelsfinalen som gruppevinner. Veien til kvartfinalen synes vidåpen. Hva som skjer derfra og inn, er vanskeligere å spå. Med van Gaal på benken vil de uansett ikke være enkle å slå.  

  Portugal

  Det er selvsagt en mann som stjeler showet og figurerer i overskriftene når det er Portugal et er snakk om. Cristiano Ronaldo er tidenes mestscorende landslagsspiller med 117 mål. Han har satt over 700 mål i klubbfotballen, vunnet alt som er å vinne (unntatt VM, da), og er uten tvil en av tidenes største spillere. Kan han virkelig levere fremdeles i en alder av 37?

  Vi tviler på det. At han får mindre spilletid på klubblaget, Manchester United, er ingen katastrofe. Han vil være uthvilt og kampklar som bare det når VM starter. Ekstra motivasjon har han aldri behøvd. 

  Men O Cristiano, som han kalles i hjemlandet, har ikke nært samme løpskapasitet som før, og passer nok best som innbytter. Fortsetter Portugal å bygge angrepet rundt ham tviler vi sterkt på at dette blir et bra VM for laget.

  Det som gir grunn til optimisme er at det kryr av meget gode spillere i skyggen av kapteinen. Bernardo Silva, Ruben Silva og Bruno Fernandes er eminente midtbanespillere. Diogo Jota og Rafael Leao kan score mål, mens potensialet til Joao Felix er bortimot ubegrenset. 

  Forsvaret består blant annet av to spillere som har klippekort på Manchester City, mens laget har to eminente keepere å velge blant. 

  Styrkene til tross har ikke portugiserne overbevist spillemessig på en god stund. Vi ser ikke for oss noe mer enn en kvartfinale.  

  Belgia

  For fire år siden var det mange som mente at Belgia var verdens beste lag, og burde ha vunnet fotball-VM i Russland. De leverte tidvis festfotball under mesterskapet frem til de ble kontret i senk mot et defensivt fransk lag i semifinalen. De gjorde kort prosess mot England i bronsefinalen, men tredjeplass var ikke mye til plaster på såret for Belgias gylne generasjon. 

  For storspillere som Eden Hazard, Dries Mertens, Romelu Lukakau, Axel Witsel og Kevin de Bruyne begynner det å haste alvorlig. Samtlige er over 30 nå, og kan gå inn i sitt siste VM. Skal de lykkes denne gangen, da?

  Vi tror ikke det. Selv om De Bruyne er bedre enn noensinne, og Witsel gjør det godt i Atletico Madrid, er Lukaku og Hazard langt ute av form. Neste generasjons belgiske spillere er ikke på samme nivå, selv om de to unge AC Milan-spillerne, Alexis Saelemaekers og Charles De Ketelaere, er svært lovende.

  Det store problemet er forsvaret. Toby Alderweireld og Jan Vertonghen var begge blant Europas beste i sin tid, men det begynner å bli en god stund siden. Belgia ble ydmyket på eget gress av Nederland i Nations League nylig. 4-1 tap i Brussel mot naboen må ha smertet voldsomt. Dette mesterskapet blir neppe noen revansj, hverken for VM 2018, eller det sure tapet. 

  Danmark

  Norden har kun en representant i fotball-VM 2018 i Qatar. Det er våre naboer på andre siden av Skagerak, Danmark. Men det Skandinavia mangler i kvantitet tar vi igjen når det gjelder kvalitet. For det er et meget sterkt dansk landshold som reiser til den arabiske ørkenen i vinter.

  Danskene har vært i svært god form lenge. De nådde semifinalen i forrige sommers EM, og fulgte opp med en meget sterk innsats i Nations League i år, hvor selveste Frankrike ble slått både i Paris og hjemme i Parken. 

  Få landslag er så samspilte og kan vise til samme grad av samhandling som Danmark. Det skorter heller ikke på kvalitet i laget. Selvsagt er det midtbanestrategen, Christian Eriksen, som er den største stjernen. Han er en teknisk begavelse og har en genial fotballhjerne, men som Danmark viste i vanskelige omstendigheter i EM klarer de seg godt uten ham også. 

  I mål står bunnsolide Schmeichel. Forsvaret styres av Barcelonas Christensen, mens Højbjerg og Delaney byr på fysikk og rutine på sentral midtbane. Fremover på banen finner vi den kreative vingen, Damsgaard og elegante Dolberg. Dette er et lag som det er morsomt å se i aksjon. 

  Så, er det virkelig mulig for Kasper Hjulmand og karene hans å vinne VM? Normalt sett ikke. Kun de store kanoene eller vertslandet vinner VM i fotball. Men dette er et VM uten sidestykke. Det spilles i et mikroland, i ørkenen, midt på vinteren. Hvem vet hva som kan skje. Og ikke glem 1992, da Danmark – det lavest rangerte landet av alle – gikk hen og overrasket hele verden ved å vinne EM.

  Vinnerodds på topp 2, topp 4, topp 8 i VM 2022

  Husk at du kan tippe på at et lag kommer enten til finalen, til semifinalen eller kvartfinalene. Det er da ting blir langt mer åpent. Det skjer så å si alltid at en outsider kommer seg til kvartfinalen. Mange ganger har overraskelseslag nådd semifinalen. Ja, et par ganger i nyere historie har en outsider kommet helt til finalen – sist i 2018, da Kroatia overrasket eksperter, forståsegpåere og oddssetterne ved å kapre sølv i fotball-VM.

  Dette medfører at du gjerne kan tippe klokt på VM i fotball ved å plukke en outsider du tror vil komme langt, uten å ha sjanse til å vinne. La oss nå se på noen lag vi tror vil overraske, og ta seg lengre inn i mesterskapet enn oddssetterne tror er sannsynlig. Her kan det være lurt å vurdere gode lag som er i en gruppe som gir dem sjanse til å gå videre som toer, i det minste. 

  Senegal, Serbia, Sveits, Uruguay og Mexico, foruten Kroatia, er alle eksempler på lag som kan være spennende i så henseende. Å tippe på en semifinale eller finale på Danmark er helt klart også interessante muligheter, da oddsen slettes ikke blir så alt for lav.

  Tidligere vinnere av fotball-VM 

  VM avholdes i år for 22. gang. Så langt har kun 8 forskjellige nasjoner klart å vinne mesterskapet. La oss nå ta en kjapp gjennomgang av foregående verdensmestere.

  1930 – 1950

  Uruguay vant det aller første fotball-VM på hjemmebane i 1930. De slo Argentina i finalen, og fulgte opp, tjue år senere ved å slå sin andre gigantiske nabo, Brasil, for å vinne VM for andre gang i 1950. Den finalen ble spilt i Rio de Janeiro, med 200 000 brasilianere på tribunen. 

  I mellomtiden ble VM avholdt i Italia i 1934 og i Frankrike fire år senere. Begge ganger vant Italia, som dermed ble det første landet som klarte å forsvare et verdensmesterskap i fotball. Bragden har kun blitt gjentatt en gang siden. VM i Frankrike i 1938 var for øvrig første gang Norge deltok i mesterskapet.

  1954 – 1970

  I 1954 vant Vest-Tyskland VM for første gang. De slo Ungarn i finalen som ble spilt i Bern i Sveits. Vanvittig nok vant 8-3 Ungarn da de to møttes i gruppespillet, og ledet 2-0 i finalen før tyskerne slo tilbake og til slutt seiret 3-2. 

  I 1958 ble VM arrangert i Sverige, og anført av en 17 år gammel Pele var det endelig Brasils tur til å vinne VM. De fulgte opp med å vinne igjen i Chile i 1962, den så langt siste gangen noen har vunnet to VM på rad. 

  I 1966 vant England sitt eneste VM på hjemmebane. Det er også eneste gangen de har spilt i finalen. I 1970 slo Brasil og Pele tilbake og vant VM for tredje gang på fire mesterskap. Finalen gikk på Azteca Stadion i Mexico City hvor Italia ble banket 4-1 i det som av mange anses som tidenes beste VM-finale.

  1974 – 1986

  Vest-Tyskland vant sitt andre fotball-VM på hjemmebane i 1974. Nederland, anført av Johan Cruyff, ble slått 2-1 i finalen etter å ha tatt ledelsen. De oransje, uten Cruyff på laget denne gangen, nådde også finalen i 1978. Nok en gang ble det tap mot vertslandet, som da var Argentina. Med det fikk argentinerne sitt første VM-gull. 

  I 1982 var det Italia sin tur til å vinne sitt tredje VM. De slo Vest-Tyskland 3-1 i finalen. Tyskerne tapte igjen i finalen i 1986. Anført av Diego Maradona ble det argentinsk seier i et mesterskap hvor det lille geniet blant annet scoret sagnomsuste mål både i kvartfinalen mot England og semifinalen mot Belgia.

  1990 – 2002

  I 1990 spilte Tyskland og Argentina igjen mot hverandre i finalen. Denne gang fikk tyskerne hevn, og vant 1-0 etter et særs iskaldt straffe fra Andreas Brehme i det som var en ganske så amper og stygg kamp. 

  I 1994 ble VM-finalen avgjort på straffespark for første gang. Italia og Brasil møttes til dyst, og de to italienske legendene, Roberto Baggio og Franco Baresi bommet fra elleve meter og ga Brasil VM-gull nummer 4 – ett mer enn italienerne. 

  Frankrike vant VM for første gang på hjemmebane i 1998. Anført av Zinedine Zidane slo de Brasil 3-0 i finalen. 

  Fire år senere, i Sør-Korea og Japan, var Brasil tilbake i finalen, for tredje gang på rad. På motsatt banehalvdel stod Tyskland. Med Ronaldo i strålende form vant brassene 2-0 i en kamp de dominerte totalt. 

  2006 – 2018

  Italia vant sitt fjerde VM i Tyskland i 2006. Frankrike ble slått i straffeavgjørelse, etter at Zidane var blitt utvist i rystende omstendigheter i sin aller siste kamp som aktiv spiller.

  Fotball-VM 2010 ble spilt i Sør-Afrika. Spania vant VM for første gang, med en gyllen generasjon som også vant EM i 2008 og 2012. Nederland ble slått i finalen takket være et Iniesta-mål på tampen av ekstraomgangene. 

  VM i 2014 ble holdt i Brasil, men drømmen om å vinne mesterskapet på hjemmebane ble knust på brutalt vis, denne gang som i 1950. Brassene ble ydmyket 7-1 i semifinalen mot Tyskland, som ble verdensmestere etter å nok en gang ha slått Argentina i finalen. 

  Forrige VM ble avholdt i Russland i 2018. Frankrike vant gull nummer to etter en begivenhetsrik finale mot overraskelseslaget Kroatia.

  Nasjonene med flest VM-gull

  • Brasil: 5
  • Tyskland: 4
  • Italia: 4
  • Argentina: 2
  • Frankrike: 2
  • Uruguay: 2
  • England: 1
  • Spania: 1

  Vinnere av de 10 siste fotball-VM

  • 1982: Italia
  • 1986: Argentina
  • 1990: Tyskland
  • 1994: Brasil
  • 1998: Frankrike
  • 2002: Brasil
  • 2006: Italia
  • 2010: Spania
  • 2014: Tyskland
  • 2018: Frankrike
  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.