Tippe på Maskorama

Sist oppdatert:
Tippe på Maskorama

På denne siden

  Har du lyst å tippe odds på det populære programmet Maskorama? TV-konseptet har tatt verden og Norge med storm. Hver helg gjennom sesongen undrer det norske folk på hvem som skjuler seg bak maskene: hvem ryker først og hvem stikker av med seieren? 

  Dette kan du også tippe på, da flere bookmakere tilbyr odds på Maskorama. I denne artikkelen tar vi deg gjennom hvordan prosessen fungerer, hva konseptet egentlig går ut på og hvilke oddsobjekter du kan tippe på. Denne guiden gir deg alt du trenger å vite om odds på Maskorama.

  Norske bettingsider med odds på Maskorama 2023:

  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • God oddsbonus
  • Mobilvennlig
  Oddsbonus
  5000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Slik tipper du på Maskorama

  Odds dreier seg om å tippe på utfallet – uansett om du tipper odds på fotball eller et TV-program. Hvis du tipper rett, får du en gevinst basert på innsatsen din ganger oddsen. Utfall med høyere odds gir større gevinster enn lave odds.

  I sport bestemmes gjerne oddsen av laget eller utøverens tidligere prestasjoner. Det samme prinsippet gjelder i Maskorama, og publikumsfavoritten vil ende opp med lavere vinnerodds enn underdogen. Favoritten har større sjanse for å vinne, og vil derfor ha lavere odds.

  For å kunne tippe odds på Maskorama, må du først inne en sportsbook og registrere deg. Det er viktig at du velger en aktør som tilbyr odds på TV-konseptet, noe de aller fleste norske bettingsider gjør.

  Det er lett å komme i gang og registreringsprosessen tar kun noen få minutter. Etter kontoen er opprettet kan du sette inn pengene du ønsker å spille for. Deretter går du inn på oddsoversikten, velger Maskorama og tipper på din favoritt eller ditt forventede utfall.

  • Finn en sportsbook og registrer bruker
  • Gjør et innskudd
  • Velg ønsket oddsobjekt og plasser oddsen

  Maskorama 2023 – Sesong 4

  De første sesongene har gitt NRK rekorder på rekorder og nordmenn benker seg foran tv-apparatene hver eneste helg. Alt tilsier at dette fortsetter også i år.

  Årets deltakere

  Poenget med Maskorama er å tippe hvem som skjuler seg bak de ulike kostymene. Derfor får vi aldri vite hvem deltakerne er før maskene faller. Men selv om vi ikke får vite hvilke kjendiser, vet vi allerede hvilke karakterer de skjuler seg bak på skjermen denne vinteren.

  Årets deltakere i Maskorama sesong 4:

  • Kua
  • Skilpadda
  • Spøkelset
  • Romvesenet
  • Magikeren
  • Spirrevippen
  • Kattepusen
  • Rotta

  Oddsobjekter på Maskorama

  Før du begynner å tippe på Maskorama, er det lurt å sette seg inn i de ulike oddsobjektene – her er det flere spennende muligheter. Det aller mest populære oddsobjektet går ut på å tippe hvem som stikker av med seieren.

  Du kan også tippe på de ulike plasseringene gjennom sesongen, hvem som ryker først og hvem som ryker i de ulike episodene. De ulike oddsobjektene gjør det spennende å følge med på hver episode.

  Dommerpanel

  Det er ikke uvanlig at dommerpanel og programleder byttes ut i populære programmer, men Maskorama har holdt lenge på det samme panelet. I år byttes derimot både Jan Thomas og Nicolay ut med Tete Lidbom og Robert Stoltenberg. Marion Ravn fortsetter i panelet som de foregående sesongene.

  Silje Nordnes fortsetter også som programleder og Kjell Nordström står igjen bak de praktfulle kostymene. Sistnevnte var tidligere kjent som Baron von Bulldog, og har nå jobbet tett med årets deltakere for å sikre unike masker og ideer.

  Med kjente navn bak masker og dommerpanel, er det ingen tvil om at programmet nok kommer til å trekke inn et stort publikum i år også. Det samme gjelder odds-spillere, som igjen kommer til å få bettinglistene til å koke.

  Hvor og når

  Maskorama sendes på NRK og årets sesong starter 11. november 2023. Hver lørdag fremover klokken 19:50 kan du følge med på de mystiske sangfuglene. Konkurransen sendes naturligvis på vanlig lineær-TV, men det er også mulig å følge med på nett-TV – enten via NRK sin nettside eller app.

  Slik fungerer Maskorama

  Maskorama er et unikt konsept som har tatt Norge med storm. Hver lørdag ser vi åtte syngende kjendiser på scenen, alle skjult bak en fast karakter og kostyme. Programmet har også en programleder og et dommerpanel, som prøver å tippe seg frem til hvem som skjuler seg bak maskene.

  Verken publikum eller dommerpanel vet hvem kjendisene er, men før hver opptreden gir karakterene små hint og ledetråder som skal hjelpe oss med å avdekke deres sanne identitet. Stemmen er alltid fordreid, utenom når de synger live.

  Etter hver opptreden får den mystiske kjendisen tilbakemeldinger fra dommerpanelet, samtidig som de spekulerer i hvem dette kan være. Deretter kan publikum stemme på sin favoritt opptreden.

  Den kjendisen som får minst stemmer må ta av seg masken og avsløre identiteten sin på slutten av episoden. Kjendisen er dermed ute av konkurransen, som fortsetter helt til vi står igjen med en vinner.

  Internasjonal braksuksess

  Maskorama er en norsk versjon av «The Masked Singer». Dette er et internasjonalt konsept som igjen er basert på «King of Mask Singer» fra Korea. I Norge er Maskorama blitt en så stor suksess at NRK til og med laget en egen podkast dedikert til programmet. Den første sesongen ble lansert i 2020, ett år etter «The Maske Singer» tok USA med storm i 2019.

  Det var nok mange som hadde sine tvil om programmet da det først kom til Norge, men hele 828 000 spente nordmenn satt foran skjermen når den første episoden gikk av stabelen. Populariteten førte til at programmet vant Gullruten-priser i 2021, hvor Maskorama stakk av med titlene «Beste grafisk design» og «Beste underholdningsprogram».

  Det er mye spenning knyttet til hvem kjendisene er – dette kan være komikere, skuespillere, sangere, fotballstjerner eller til og med politikere. For de som vil tippe på oddsen gjør de mange oddsobjektene det ekstra spennende å følge med helg etter helg. Skal du vinne de store gevinstene, bør du følge nøye med nå karakterene gir hint før sine opptredener.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.