Bambora

Bambora er en betalingsplattform som gir deg tilgang til en rekke forskjellige betalingsmetoder når du skal betale eller overføre penger på nett. Bambora er særlig populær som betalingsmetode hos bettingsidene, da plattformen gir spillerne stor valgfrihet når de skal gjøre innskudd eller uttak.

Hvordan fungerer betalingsmetoden?

bambora norske bettingsider

Bambora er mer en betalingsplattform enn en egen betalingsmetode. Plattformen samler en rekke populære betalingsmetoder på samme sted, og gir brukerne stor valgfrihet når de skal betale på nett.

For bettingsidene er det praktisk å integrere Bambora som betalingsplattform fordi dette gjør at de på en enkel måte kan tilby spillerne mange forskjellige betalingsmetoder uten å måtte inngå egne avtaler med hver enkelt betalingstilbyder. At spillerne har en stor valgfrihet i betalingsmetoder fører også til en bedre kundeopplevelse.

logo
  • 5 frispill i velkomstbonus
  • Bruk Revolut som betalingsmetode
  • Grønn spilling
Oddsbonus 500 NOK + gratisspill
logo
  • Stort fokus på norske ligaer
  • Prisvinnende spillselskap
  • Kontinuerlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + kombiforsikring
logo
  • Et av de største casinoene i Norden
  • Gratis livespill hver uke
  • Tilpasset norske spillere
Oddsbonus 3000 NOK + oddsboost hver uke

Når Bambora er integrert i plattformen kan bettingsiden tilby over 100 ulike betalingsmetoder, det tilgjengelige metoder avhenger av hvilket land spillerne kommer fra.

Som oddsspiller vil du oppleve at innskudd og uttak er veldig enkelt dersom bettingsiden tilbyr Bambora som betalingsplattform, og du får muligheten til å velge mellom mange av de mest populære betalingsmetodene på nett.

Når du velger Bambora som betalingsmetode blir du sendt videre til betalingsplattformen i et eget vindu. Her kan du velge mellom de ulike betalingsmetodene som bettingsiden har aktivert for deg. Hvilke betalingsmetoder som er tilgjengelig er avhengig av hvilket land du kommer fra.

Noe av det som gjør Bambora veldig praktisk for deg som spiller hos bettingsidene er at du ikke trenger å registrere deg hos de ulike betalingstjenestene som tilbys på plattformen. Alt du trenger å gjøre er å være registrert hos bettingsiden, og du får automatisk tilgang til et stort utvalg av betalingsmetoder.

Du kan også lagre betalingsinformasjonen din hos Bambora, noe som gjør at betalingen går enda raskere neste gang.

Du kan bruke Bambora til både innskudd og uttak hos bettingsidene, avhengig av hvilken betalingsmetode du velger.

Kan man bruke betalingsmetoden hos norske bettingselskaper?

Bambora-plattformen har over 125 000 brukere i 65 land.

Bambora er åpent for bruk i det norske markedet, og brukes blant annet av store norske nettbutikker som Komplett.no og Lexington.no.

Også en rekke norske bettingsider bruker Bambora som betalingsplattform. Dette inkluderer bettingsider som Bethard, Betsson og LeoVegas.

For norske brukere tilbyr Bambora betaling med Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Apple Pay, Vipps, faktura og delbetaling.

Utfordringen for norske spillere som vil bruke Bambora sin betalingsplattform hos bettingsidene er at norske myndigheter har innført en rekke restriksjoner for betaling fra norske finansinstitusjoner til spillselskaper som driftes fra utlandet.

Konsekvensen av dette er at de fleste av betalingsmetodene som Bambora tilbyr til norske brukere ikke vil fungere for oddsspillere som vil spille på bettingsidene som nordmenn flest spiller på. Med unntak av betaling med kort (der betalingen skjer gjennom tredjepartsløsninger) vil derfor ikke Bamboras betalingsmetoder fungere for norske spillere. Av denne grunn er det dessverre få om ingen bettingsider som har åpnet for bruk av Bambora for norske bettingspillere.

Er den trygg?

Bambora er opprinnelig et svensk selskap som ble stiftet i 2015. I 2017 ble Bambora kjøpt opp av betalingsgiganten Ingenico Group, og plattformen har i dag 125 000 bruker i 65 land.

Dette er svært seriøs betalingsplattform som bruker avansert SSL-kryptering for å sikre at pengeoverføringer er trygge, og som kun samarbeider med de mest seriøse betalingsløsningene på nett.

Om du har problemer med å bruke betalingsplattformen kan du kontakte Bamboras kundeservice gjennom selskapets nettsider.

Avgifter

Bambora krever ingen avgifter av seg som bruker betalingsplattformen. Det er bettingsidene som betaler en månedlig avgift for bruk av denne tjenesten.

Det er imidlertid greit å være klar over at noen bettingsider tar et gebyr for innskudd avhengig av hvilken betalingsmetoder du benytter. På den måten velter de litt av kostnaden over på brukeren. Vær derfor obs på hvilke gebyrer som gjelder på den bettingsiden du spiller på.

Konklusjon – anbefaler vi Bambora?

Bambora er en svært praktisk betalingsplattform som gir deg tilgang til en rekke forskjellige betalingsmetoder på nett. Som norsk bruker åpner tjenesten opp for betaling med kort, Vipps, Apple Pay og faktura. Stor valgfrihet er alltid praktisk for deg som betaler på nett.

Som bettingspiller er det imidlertid ikke praktisk å bruke Bambora, da mange av betalingsmetodene plattformen tilbyr ikke fungerer ved betaling til bettingsidene.

De fleste bettingsider har derfor ikke åpnet opp for bruk av Bambora for norske spillere.