Disse sportskampanjene må du ikke gå glipp av

Sist oppdatert:
mr green kampanje norskebettingsider

På denne siden

  Mr Green er en av bettingsidene som er skikkelig gode på kampanjer og tilbud. Dette er en viktig grunn til at stadig flere norske spillere velger Mr Green som sin bookmaker. Hos Mr Green er det alltid spennende kampanjer på gang, og i denne artikkelen ser vi nærmere på sportskampanjene du ikke kan gå glipp av om dagen.

  400 000 kroner og gratis bets

  En av de mest populære kampanjene hos Mr Green er den ukentlige kampanjen der du kan vinne inntil 400 000 kroner i ekstragevinster i tillegg til gratis bets hver eneste uke.

  Denne er kampanjen for deg som liker å spille på sport, og som ikke er redd for å sette opp en spillekupong med kombinasjonsspill fra tid til annen.

  Alt du trenger å gjøre for å delta i denne ukentlige kampanjen hos Mr Green er å sette sammen inntil 8 ulike kombinasjonsspill hver uke. Når det er gjort kan du aktivere en kombiboost i spillekupongen din, der du får inntil 50 % ekstra i gevinstboost dersom du vinner.

  Du kan selv velge hvilken sport du ønsker å spille på, og du har muligheten til å sikre deg inntil 50 000 ekstra i gevinst på hver av de åtte kombinasjonskupongene du setter opp.

  Hvert av kombinasjonsspillene du setter opp på kupongen din må ha en minimumsinnsats på 1.40 i odds, og maks innsats på hver kupong er maks 10 000 kroner for at boosten skal gjelde.

  Husk at du selv må velge å aktivere kombiboosten på kupongen for at den skal gjelde.

  De tre spillerne som har den høyeste oddsen på et vinnende kombispill vil i tillegg bli belønnet med gratis bets (freebets) til en verdi av inntil 1000 kroner. Får å være med på denne trekningen må du har lagt inn minst ett kombispill verdt 100 kroner der du har aktivert profittboost.

  • 1 premien er et freebet på 1000 kroner
  • 2 premien er et freebet på 500 kroner
  • 3 premien er et freebet på 250 kroner

  Det er greit å være klar over at det kun er spillkuponger med minst fem vinnende valg som kvalifiserer for konkurransen hos Mr Green. Kansellerte valg vil ikke telle med.

  >Vurderingen vår av Mr Green finner du her. 

  500 kroner i freebets til nye spillere

  Mr Green elsker nye spillere, og som ny bettingspiller kan du se frem til muligheten til å plassere inntil fem spill helt gratis.

  Sportsbonusen til nye spillere utløses når du gjør ditt første innskudd hos Mr Green og du har spilt for minst 500 kroner med en odds på 1.80 eller høyere. Du kan velge om du vil spille ett eller flere spill så sant spillene samlet er på minst 500 kroner.

  Velkomstbonusen som aktiveres gir deg 5 ganger 100 kroner i freebets. Dette gjør at du kan plassere fem spill til 100 kroner i innsats for hvert spill helt uten å måtte bruke egne penger. Eventuelle gevinster du vinner når du bruker dine freebets beholder du naturligvis selv.

  Her får du altså maksimalt utbytte uten å måtte plassere egne penger.

  Som du sikkert skjønner er det masse gode tilbud å hente for deg som er spiller på odds og betting hos Mr Green, og det er vel verdt å sjekke ut denne bookmakeren.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.