Kampanjer og oddsbonuser hos Betway

Sist oppdatert:
betway sportskampanjer

På denne siden

  • God oddsbonus
  • Betal med Visa
  • Raske uttak
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + Rewards Club
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Betway er en av de mest populære bettingsidene på nett, og hos denne bookmakeren finner du jevnlig mange spennende sportskampanjer som du neppe vil gå glipp av dersom du digger odds og betting. I denne artikkelen ser vi nærmere på de kommende sportskampanjene hos Betway som retter seg mot norske spillere.

  Gjett riktig vinner av kampene i ATP

  For tennisentusiaster er ATP-finalen en av årets største begivenheter, og dette er også en glimrende mulighet til å satse penger på dine favorittspillere.

  Betway følger naturligvis med på ATP-finalen, og lar deg spille på alle kampene underveis.

  Nå er årets ATP-finale godt i gang, og turneringen i 2020 går av stabelen på O2 Arena i London.

  Den populære bettingsiden har i den anledning kjørt i gang en egen kampanje i forbindelse med ATP-finalen som varer frem til søndag 22.november.

  Dette er en kampanje som virkelig gir god verdi for deg som vil spille på utfallet av de ulike kampene under ATP-finalen.

  Betway gir deg muligheten til å spille på hvilken spiller som vinner utvalgte kamper, og dersom spillere vinner første sett så vinner du spillet, selv om spilleren skulle tape de andre settene og tape kampen!

  Her får du altså en glimrende mulighet til å spille på kampvinner med en langt bedre sjanse til  å vinne spillet enn vanlig.

  Få to gratisspill verdt 50 kroner

  En annen spennende kampanje hos Betway som du ikke vil gå glipp av gir deg muligheten til å sikre deg gratisspill.

  Denne kampanjen må du melde deg på inne på Betway sine kampanjesider, og så fort du er påmeldt kan du begynne å spille for å sikre deg gratisspill.

  Hver gang du spiller en kupong med tre eller flere valg (akkumulator) med en innsats på minst 250 kroner så får du automatisk to gratisspill verdt 50 kroner.

  Den totale oddsen på kupongen må være på minst 3.00 for at spillet skal telle med i kampanjen.

  Gratisspillene du får må brukes innen 30 dager, ellers forsvinner de fra kontoen din.

  Oddsboost hver uke

  Hver uke gir Betway deg oddsboost på utvalgte spill. Dette betyr at Betway øker oddsen og gir deg en mye høyere odds på spillet enn markedet tilsier.

  Husk å følge med på din bettingkonto for å se hvilke kamper og spill det er oddsbooster på. Normalt dukker det opp nye oddsbooster daglig,

  Gå ikke glipp av velkomstbonusen

  Det er stadig nye og spennende sportskampanjer på gang hos Betway, men for å kunne delta i kampanjene så må du registrere deg som spiller hos denne populære bookmakeren.

  Da er det jo fornøyelig at Betway gir alle nye spillere en skikkelig bra sportsbonus i velkomstgave.

  Når du setter inn penger hos Betway for første gang dobler bookmakeren innskuddet ditt med inntil 1000 kroner. Du får altså dobbelt så mye penger å spille for.

  Gjør du maksimalt ut av innskuddet ditt så kan du sikre deg hele 1000 kroner i bonuspenger. Setter du inn 1000 kroner gir Betway deg det samme beløpet i bonus, og du får en knallstart på din bettingkarriere med hele 2000 kroner på kontoen din.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.