Kommende sportskampanjer hos Betsson

Sist oppdatert:
betsson oddskampanje

På denne siden

  En av de mest populære norske bettingsidene for norske spillere, er Betsson. Og er det en ting denne bookmakeren er kjent for så er det å alltid ha gode kampanjer på lur.

  Nå går vi inn i en spennende høst- og vintersesong med masse spennende sportsarrangementer å spille på, og derfor har vi tatt en nærmere titt på kommende sportskampanjer hos Betsson.

  Oddsmesterskap med 250 000 kroner i potten

  En av de mest spennende kommende kampanjene hos Betsson er bookmakerens store oddsmesterskap på live odds.

  Her har du muligheten til å vinne din del av en premiepott på 250 000 kroner. Stikker du av med førstepremien får du hele 75 000 kroner inn på bettingkontoen din.

  Alt du trenger å gjøre for å delta i det store oddsmesterskapet hos Betsson er å spille minst ett livespill på en hvilken som helst sport til en odds på minst 1.50.

  Alle spill du vinner på gir deg poeng på mesterskapets ledertavle. Poengene regnes ut ved å ta innsatsen din ganger oddsen.

  Satser du f.eks. 100 kroner på et spill til 2.00 i odds får du 20 poeng.

  Det store oddsmesterskapet varer frem til 20. november, og følgende premier skal deles ut:

  • 1. plass vinner 75 000 kroner
  • 2. plass vinner 50 000 kroner
  • 3. plass vinner 30 000 kroner
  • 4. plass vinner 25 000 kroner
  • 5. plass vinner 15 000 kroner
  • 6. til 8. plass vinner 5000 kroner
  • 9. til 14. plass vinner 4000 kroner
  • 15. til 19. plass vinner 2000 kroner
  • 20. til 25. plass vinner 1000 kroner

  Oddsboost på Tottenham – Manchester City

  Lørdag 21. november er det klart for et skikkelig storoppgjør når Tottenham møter Manchester City hjemme på White Heart Lane.

  Det blir alltid action når disse storklubbene møter hverandre, og med scoringshungrige stjernespillere på begge lag så blir det neppe en kamp uten mål.

  Betsson har selvfølgelig lagt godt til rette for å kunne servere spillerne sine den beste oddsen på storkampen, og de kjører også en egen oddsboost på kampen.

  Oddboosten får du dersom du setter pengene dine på at det scores under 2,5 mål i kampen mellom Tottenham og Manchester United. Du måp spille med en minsteinnsats på 200 kroner, og du får en oddsboost som gir deg hele 5.00 i odds.

  Til sammenligning gir Unibet deg 2.30 i odds på samme spill, så det er altså snakk om en real oddsboost der Betsson dobler oddsen og vel så det.

  Om du lurer på om dette er et lurt spill så kan vi nok ikke hjelpe deg, men det er jo interessant å nevne at forrige gang Tottenham og Manchester City møtte hverandre så ble det scoret under 2,5 mål. Så da vet du det!

  Oddsboosten hos Betsson på kampen mellom Tottenham og City gjelder på spill som settes pre-match (altså før kampen starter) i perioden 19 til 21 november.

  Få 100 kroner gratisspill på boksing

  Lørdag 14. november er det tid for boksing hos Betsson. Kl. 22 denne kvelden møter Betssons nye ambassadør Katharina Thanderz britiske Terri Harper. De to skal kjempe om fjærvekttitlene WBC og IBO, og alt er lagt til rette for en spennende kamp.

  Harper er favoritt hos Betsson, men som boksefans vet så kan alt skje. Betsson har lagt opp til litt ekstra opplegg rundt denne kampen, og dette inkluderer at de gir deg et gratisspill verdt 100 kroner. Du kan altså spille helt gratis på den spennende boksekampen!

  Alt du trenger å gjøre er å melde deg på kampanjen, og deretter får du et gratisspill til 100 kroner som du kan bruke på kampen. Du må huske å sette spillet ditt før kampen starter i perioden 9 november til 14 november.

  Husk oddsbonus til nye spillere

  Om du ikke allerede er oddsspiller hos Betsson så blir du sikkert fristet når du leser om alle de kommende kampanjene.

  Husk at du også som ny spiller har en flott kampanje å se frem til, nemlig velkomstbonusen.

  Etter at du har registrert deg hos Betsson er det på tide å sette inn penger på kontoen din for første gang. Da kan du også glede deg over en flott innskuddsbonus så sant du setter inn minst 100 kroner.

  Betsson dobler rett og slett det første innskuddet ditt, noe som gir deg muligheten til å kunne spille helt gratis.

  For å gjøre maksimalt ut av velkomstkampanjen hos Betsson setter du inn 1000 kroner. Da får du 1000 kroner gratis av casinoet, og du får en knallstart med hele 2000 kroner å spille for.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.