Odds på presidentvalget i USA

Sist oppdatert:
odds på donald trump og joe biden

På denne siden

  Det nærmer seg den kanskje viktigste politiske begivenheten i år, en begivenhet som vil få virkning langt ut over landet det gjelder. Den 3. november går amerikanerne til stemmeurnene for å velge hvem som skal være USAs president i fire år fremover. Kampen står mellom den sittende presidenten Donald Trump og utfordreren Joe Biden.

  I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke muligheter du har dersom du der på jakt etter odds på presidentvalget i USA, og hvilke norske bettingselskaper som lar deg satse penger på det amerikanske presidentvalget.

  Her kan du spille på presidentvalget i USA

  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Det er nesten ikke til å unngå å være litt interessert i politikk i USA for tiden. Det er liten tvil om at den sittende presidenten er omstridt, og dette gjør også årets presidentvalg til en ekstra spennende begivenhet også for oss som befinner oss i Norge.

  Dersom du liker amerikansk politikk, og samtidig digger betting på nett er jo kombinasjonen av disse to tingene en ren drømmepakke.

  De siste årene har det blitt svært populært å satse penger på både norsk og utenlandsk politikk, og presidentvalget i USA er en stor begivenhet også hos de norske bettingsidene. Du finner derfor odds på presidentvalget i USA hos de fleste norske bookmakere som retter seg mot norske spillere.

  For å spille på presidentvalget i USA må du først og fremst finne en bettingside som tilbyr odds på dette.

  Det er ikke alle bettingsidene som har denne typen oddsobjekter, og vi har derfor funnet frem til de beste norske bettingsidene som tilbyr odds på presidentvalget i USA.

  • Betsson tilbyr en rekke oddsobjekter på presidentvalget i USA, både det nasjonale valget og delstatsvalgene. Som ny oddsspiller får du inntil 2000 kroner i oddsbonus og et risikofritt spill på Premier League.
  • Unibet har mange ulike oddsobjekter på presidentvalget i USA (f.eks. på valget av nye medlemmer til senatet og representantenes hus), og gir nye spillere en oddsbonus på inntil 1000 kroner i tillegg til 100 free spins på en spilleautomat.
  • NordicBet tilbyr odds på presidentvalget i USA, og som ny spiller får du inntil 1000 kroner i oddsbonus.
  • Expekt har en stor seksjon med odds på presidentvalget, og gir deg 500 kroner når du setter inn penger for første gang.
  • LeoVegas gir deg konkurransedyktig odds på det amerikanske presidentvalget, og gir deg også inntil 15000 kroner i oddsbonus når du registrerer deg som oddspiller og setter inn penger for første gang.

  Det er veldig enkelt å komme i gang for deg som vil spille på det amerikanske presidentvalget. Registreringsprosessen hos de norske bettingsidene går raskt, og så fort du har satt inn penger på kontoen din er det bare å begynne å spille.

  Normalt har bettingsidene en egen seksjon som heter politikk, og her finner du alle oddsobjektene bettingsiden har tilgjengelig for presidentvalget i USA.

  For å finne den beste oddsen på presidentvalget anbefaler vi at du sjekker med flere av de norske bettingsidene. Oddsen kan nemlig variere fra bettingside til bettingside, og mange spillere velger å registrere seg hos flere sider for å alltid være sikker på å få den beste oddsen.

  Disse oddsobjektene kan du spille på

  valgmannsstemmer nbs

  Hva du kan spille på i forbindelse med presidentvalget i USA varierer fra bookmaker til bookmaker. Noen bookmakere lar deg bare gjette hvem som vinner valget, mens andre lar deg spille på langt flere oddsobjekter.

  Selve hovedspillet er naturligvis hvem som blir USAs neste president, og i år har vel alle fått med seg at det står mellom den sittende presidenten Donald Trump og utfordreren fra det demokratiske partiet, Joe Biden.

  Spenningen er stor før valget 3. november, og selv om meningsmålingene viser at Biden har et lite forsprang på Trump så har historien vist oss at alt kan skje. Også ved forrige presidentvalg viste meningsmålingene at Trump lå bak, men resten er som kjent historie.

  I tillegg til vinner av valget så tilbyr noen av bettingselskapene odds på hvilke av kandidatene som får flest av folkets stemmer (de såkalte «popular votes») og også hvilke av kandidatene som får flest valgmannsstemmer («electorial votes»). Her finner du også odds på hvor mange av valgmannsstemmene de ulike kandidatene får, og hvor stor prosentmargin kandidatene får.

  Det er ikke bare hvem som blir USAs neste president det skal stemmes over ved presidentvalget 3. november.

  Amerikanerne skal også velge en rekke medlemmer til både representantenes hus og senatet, og flere av bookmakerne har også odds på hvilket parti som får flertall i disse valgene.

  I tillegg lar mange bookmakere deg spille på hvem av presidentkandidatene som stikker av med seieren i de ulike delstatene. Hos Unibet, som kanskje er den bookmakeren med flest oddsobjekter på presidentvalget i USA, er det til og med muligheter for å spille på hvilke kandidater som blir senator i de ulike amerikanske statene.

  Det er altså masse muligheter for deg som er interessert i amerikansk politikk og vil sette noen kroner på det amerikanske presidentvalget.

  Her er de best populære oddsobjektene hos bettingselskapene:

  • Hvem blir USAs nye president? Valget står mellom Joe Biden og Donald Trump.
  • Hvilket parti får USAs neste president? Blir det republikanerne eller demokratene?
  • Hvilken av presidentkandidatene vinner i de ulike statene
  • Hvilken kandidat får flest av folkets stemmer?
  • Hvilken kandidat får flest valgmannsstemmer?
  • Hvilket parti får flertall i representantenes hus?
  • Hvilket parti får flertall i senatet?
  • Hvilke kandidater vinner senatorvalget i de ulike statene?
  • Får et av partiene kontroll over både representantenes hus, senatet og det hvite hus?

  Oddsen på de ulike oddsobjektene endrer seg hele tiden frem mot valget basert på hva som skjer i media, og hvordan de ulike kandidatene opptrer. Dette er med på å gjøre spill på presidentvalget ekstra spennende.

  Valgvake hos Unibet med valganalyse

  Unibet er en av bettingsidene som har satset litt ekstra på presidentvalget i USA. Den populære norske bookmakeren kjører en egen valgvake i ukene frem mot presidentvalget, og de vil presentere ulike videoer med analyse av valget og utviklingen i de ulike statene. Med seg har de fått Are Tågvold Flaten, som er redaktør av amerikanskpolitikk.no og forfatter av en bok om sirkuset under den forrige valgkampen mellom Clinton og Trump. Dette gir deg en unik mulighet til å skaffe deg viktig kunnskap før du plasserer spillet ditt.

  Spiller du på presidentvalget i USA så blir det naturligvis mye morsommere å følge med på amerikansk politikk i tiden frem til valget, og selve valgnatta blir jo litt ekstra nervepirrende når det står penger på spill.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.