Tipp riktig flest ganger og vinn din del av en halv million

Sist oppdatert:
unibet kampanje norskebettingsider

På denne siden

  Vi elsker spennende bettingkampanjer som skiller seg ut fra det som er vanlig, og det er en av grunnen til at vi elsker kampanjene hos Unibet. Dette er et bettingside som er utrolig dyktige til å skape spennende kampanjer som du ikke finner andre steder. Særlig elsker vi Unibet sine Streaker-kampanjer, og nå har de jaggu kjørt i gang enda en sånn kampanje.

  >Les mer om Unibet i vår omtale her. 

  Bygg en seiersrekke og vinn 200 000

  Det som er gøy med Streaker-kampanjene hos Unibet er at de er skikkelig morsomme å delta i, særlig for deg som liker betting. Det som er enda bedre er at du kan spille helt gratis!

  Ikke helt oppdatert på hva Streaker-kampanjene hos Unibet går ut på? Ikke noe problem. La oss forklare.

  Kort forklart går disse konkurransene ut på å forsøke å gjette riktig på odds på så mange kamper som mulig etter hverandre. Unibet velger hvilke kamper du skal spille på, og du får muligheten til å velge hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. De klassiske bettingkategoriene med andre ord.

  Hver dag får du en ny kamp å spille på, og målet ditt er å gjette riktig på så mange kamper som mulig. Jo lengre «streak» du får, dvs. så flere riktige kamper du får på rad desto større er sjansen for at du plasserer deg blant de spillerne som får premie.

  I tillegg for du individuelle belønninger underveis basert på hvor mange riktige du har tippet på rad.

  • En seiersrekke på 3 kamper gir deg 20 kroner i gratisspill
  • En seiersrekke på 6 kamper gir deg 50 kroner i gratisspill
  • En seiersrekke på 9 kamper gir deg 100 kroner i gratisspill

  Streaker-kampanjen hos Unibet pågår fra 7. oktober til 18. oktober, og for å kunne delta må du ha plassert et spill på minst 50 kroner til 1.40 eller høyere i odds. Spillet må være avgjort før du deltar i kampanjen.

  Så fort du har kvalifisert deg til å være med i konkurransen kan du gjette gratis på utfallet av en kamp hver dag, og det er utrolig spennende å forsøke å få så mange riktige kamper som mulig på rad. Unibet gir deg muligheten til å velge mellom tre forskjellige kamper hver dag, og du må spille på én av dem.

  Svarer du feil på en kamp begynner du på en ny rekke med kamper dagen etter, der du på nytt må forsøke å få så lang «streak» som mulig. Om du ombestemmer deg, og vil endre valget ditt, så har du muligheten til å gjøre dette helt frem til kampen du har spilt på starter.

  Underveis i konkurransen kan du sjekke hvordan du ligger an på konkurransens toppliste.

  Slik fordeles premiepotten

  Det er en gigantisk premiepott på hele 500 000 kroner som skal deles ut i Unibet sin Streaker-kampanje. Havner du helt på topps av ledertavlen kan du se frem til å få 200 000 kroner i cash inn på kontoen din.

  Premiepotten på 500 000 kroner fordeles som følgende:

  • 1. plass vinner 200 000 kroner
  • 2. plass vinner 120 000 kroner
  • 3. plass vinner 80 000 kroner
  • 4. plass vinner 60 000 kroner
  • 5. plass vinner 40 000 kroner
  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.