Basketball tipping: Slik vinner du penger på basketball

Basketball er kanskje ikke en typisk norsk sport, men stadig flere nordmenn følger med på denne idretten. Mange nordmenn elsker også å sette penger på basket, og de fleste norske bettingsider på nett tilbyr tipping på basketball.

I denne artikkelen ser vi nærmer på hvordan tipping på basketball fungerer, og hva du bør tenke på før du spille på basketball.

basketball norske bettingsider

Slik fungerer tipping på basketball

logo
 • Velg enten low roller- eller high roller-bonus
 • Sportsbook tilpasset norske spillere
 • Trygt casino med høy tillit blant spillere
Oddsbonus 2000 NOK + ukentlige gratisspill
logo
 • Meget god velkomstbonus
 • Ryddig design og layout
 • God kundeservice døgnet rundt
Oddsbonus 2100 NOK + 10% cashback
logo
 • Anerkjent norsk aktør
 • Flotte bonuser og kampanjer
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
 • Stort fokus på norske ligaer
 • Prisvinnende spillselskap
 • Kontinuerlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + kombiforsikring
logo
 • Fokus på nordiske sporter
 • Spill på lavere divisjoner
 • Populær blant norske spillere
Oddsbonus 1000 NOK + oddsbygger

Basketball er kanskje ikke en like stor og utbredt sport i Norge som f.eks. fotball, men det er faktisk ganske mange nordmenn som følger med på basket fra USA og andre land som har kjente ligaer.

Det er derfor ikke overraskende at tipping på basketball er ganske populært blant nordmenn, og de fleste norske bettingsider på nett tilbyr muligheten til å spille på de mest kjente basketligaene.

Med norske bettingsider mener vi altså ikke Norsk Tipping. Denne aktøren tilbyr ikke tipping på basketball, men det gjør de norske bettingsidene som driftes fra utlandet, som f.eks. Betsson, Unibet, NordicBet og andre kjente aktører som er tilrettelagt for norske spillere.

Det er enkelt å registrere seg hos bettingsidene, og du setter inn penger med Visa, Mastercard, Paysafecard eller elektroniske lommebøker som Neteller og Skrill.

Med penger på konto er det enkelt å komme i gang med tipping på basketball. Du har mange spillmuligheter, ikke bare hvem som vinner kampen, og du kan spille på en eller flere kamper og oddsobjekter på samme kupong.

I begynnelsen så anbefales det at du spiller med en lav innsats. Dette er en fin måte for deg å lære på uten at det koster deg for mye penger. Etterhvert som du blir mer erfaren kan du øke innsatsen din.

Bettingsidene har på forhånd satt en odds på de ulike utfallene og hendelsene i kampen. Oddsen gjenspeiler sannsynligheten for at noe inntreffer. Jo høyere odds desto lavere sannsynlighet er det for at hendelsen inntreffer, men desto mer penger får du tilbakebetalt på innsatsen din om du vinner.

Det er alltid lurt å lære seg mest mulig om sporten du spiller på, og basketball er intet unntak. Heldigvis er det mange gode nyhetskilde, blogger og eksperttips du kan lese på nett.

Hva kan du tippe på?

Tipping på basketball gir deg masse spennende spillmuligheter.

Det vanligste spillet er kanskje ikke overraskende hvem som vinner kampen, men i hver kamp har du et stort antall oddsobjekter (eller hendelser) du kan spille på. Det kan f.eks. være hvor mange poeng som scores, hvilket lag som scorer det neste poenget, hvor mange feil et lag får, hvilke spillere som blir utvist osv.

Tipping på basketball er både morsomt og actionfylt, og stadig flere av bettingsidene lar deg også spille live tipping på basketball. Her spiller du på ulike hendelser og oddsobjekter mens kampene pågår, og oddsen endrer seg hele tiden.

En del norske bettingsider har også begynt å vise noen av de mest populære kampene live via stream på nettsidene sine. Dette gir deg en glimrende mulighet til å faktisk se kampen du spiller på, noe som er kult med tanke på at de færreste norske tv-kanaler satser noe særlig på basketball.