Tippe på Idol

Sist oppdatert:
Odds på Idol

På denne siden

  Idol er et veldig populært talentprogram som har blitt sendt på norske tv-skjermer siden tidlig på 2000-tallet. Programmet er basert på det britiske tv-programmet POP Idol, og ble en seersuksess allerede fra starten.

  De norske bettingsidene har naturligvis fått med seg Idol sin popularitet blant nordmenn, og svært mange bettingsider tilbyr derfor Idol odds og muligheten til å tippe på Idol.

  Anbefalte bettingsider

  • Betal med Visa
  • Norske nettsider
  • Odds på norsk idrett
  Oddsbonus
  1000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Tippe på Idol

  Idol logo

  I Idol får vanlige nordmenn muligheten til å vise frem sine sangferdigheter.

  Den norske versjonen av Idol sendt for første gang i 2003, og programmets formål er å jakte på den neste norske superstjernen.

  Tusenvis av nordmenn møter hvert år opp på auditioner over hele landet, men et dommerpanel på fire dommere velger kun ut noen få som får være med videre i den tv-sendte talentkonkurransen.

  Deretter ryker flere og flere ut før man står igjen med rundt 10 – 12 deltakere som får være med på finalerundene.

  Siden Idol er en sangkonkurranse, egner tv-programmet seg naturligvis godt for pengespill, og mange av de mest populære norske bettingsidene tilbyr derfor Idol odds.

  Siden Idol velger ut deltakerne sine blant vanlige folk som er på auditions, så vet man jo ikke hvem som skal være med i konkurransen før auditionene er fullført og livesendingene er i gang.

  Dette betyr at bettingsidene ikke kan tilby odds på Idol før et godt stykke inn i konkurransen, det vil si etter at programmene med auditions er sendt på tv. Først når programmet får inn i finalesendingene vil det dukke opp odds på deltakerne hos de ulike bettingsidene.

  Dersom du har ambisjoner om å tjene penger på Idol odds, så er nok en lur strategi å la deltakerne vise seg frem i noen programmer før du satser pengene dine på den du tror vil gjøre det bra.

  Det er slik i Idol at den som er favoritt i begynnelsen sjelden ender opp som vinner. Ting forandrer seg gjerne mye i løpet av finalesendingene, og dette bør du også ha i bakhodet når du satser penger på Idol.

  Det første du må gjøre i jakten på Idol odds er å finne en bettingside som tilbyr odds på dette populære musikkprogrammet. Mange av de mest populære bettingsidene tilbyr nettopp odds på Idol.

  Tre bettingsider som pleier å ha Idol odds hvert år er Betsson, Unibet og NordicBet. Dette er tre veldig populære bettingsider som retter seg mot norske spillere, og der alle nye spillere kan se frem til gode bonuser som inkluderer både bonus på innskudd samt risikofrie spill.

  Når du har funnet en bettingside som tilbyr Idol odds, er det bare å sette inn penger på kontoen din, og finne frem til de ulike spillobjektene som bettingsiden tilbyr på Idol.

  Normalt kan du enkelt søke deg frem til dette ved å skrive «Idol» i søkefeltet, men dersom du ikke finner søkefeltet må du lete etter kategorien «spesialer», «utenomsportslig» eller lignende.

  Deretter er det bare å lene seg tilbake i godstolen, se på Idol-sendingene, og krysse fingrene for at spillet du har satt går inn.

  Spill på følgende oddsobjekter

  Det vanligste spillet på Idol er hvem som stikker av med Idol-seieren, og blir Norges nye sangstjerne. Hos de fleste bettingsidene som tilbyr Idol odds vil du kun få muligheten til å spille på hvem som vinner selve konkurransen.

  Det finnes imidlertid noen sider som også lar seg spille på hvem som ryker ut i de ulike finalesendingene.

  Viktige datoer å få med seg

  Idol har blitt sent på norske tv-skjermen siden 2003, og det er ingen grunn til å tro at programmet vil gi seg med det første.

  De siste årene har Idol bare blitt sendt annethvert år, og siden idol sist ble sendt i 2020, er det grunn til å tro at vi ikke vil finne Idol på norske tv-skjermer før i 2022.

  Det er bare å holde øynene oppe!