Tippe på Love Island

Sist oppdatert:
Odds på Love Island

På denne siden

  Love Island er en realityserie som fant veien til norske tv-skjermer for første gang i 2018. Deretter ble en ny sesong sendt i 2020. Tv-serien gikk opprinnelig på TV3, men rettighetene for andre sesong ble kjøpt opp av TV2. 

  Love Island har blitt relativt populært blant tv-seerne, selv om anmelderne gjennomgående har slaktet konseptet.

  Også bettingsidene har fått opp øynene for Love Island, og det er faktisk mulig å finne Love Island odds hos mange av de mest populære bettingsidene. Nordmenn ser ut til å først og fremst være interessert i odds på Love Island Norge og Storbritannia, så vi har tatt utgangspunkt i spillutvalg på disse to seriene når vi har vurdert og funnet frem til våre anbefalinger nedenfor.

  Anbefalte bettingsider

  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Gode bonusvilkår
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  2100 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Tippe på Love Island

  Love Island

  Love Island baserer seg på et britisk konsept, som ble sendt for første gang på den britiske tv-kanalen ITV i 2005. Konseptet er solgt til over 40 ulike land, der Norge er et av landene som har kjøpt rettighetene til å lage sin egen versjon av kjærlighetskonkurransen.

  Første sesong av Love Island ble sendt på TV3 i 2018, med Tone Damli Aaberge som programleder. Deretter kjøpte TV2 opp rettighetene til programmet, og sendte andre sesong i 2020, denne gangen med Morten Hegseth som programleder.

  Realitykonseptet går ut på at 12 single menn og kvinner skal forsøke å finne kjærligheten på i en luksusvilla på Mallorca, Gran Canaria eller et annet spansk ferieparadis.

  I forkant av programmet går deltakerne gjennom en test som avgjør hvilke deltakere som passer best sammen. Deretter skal deltakerne forsøke å finne sin make inne i luksusvillaen, og de vinner dersom de ender opp med den deltakerne som testen gav dem best match med.

  TV-programmet foregår som en konkurranse, der deltakerne etterhvert blir stemt hjem. Det er derfor et tv-konsept som fungerer bra som bettingobjekt.

  Bettingselskapene har de siste årene satset stadig hardere på å tilby odds på ulike tv-konkurranser, og Love Island har naturligvis ikke gått under radaren hos bettingsidene.

  Hos flere av de mest populære bettingsidene er det derfor mulighet for å finne Love Island odds, slik at du kan satse penger på dine favoritter i tv-programmet.

  Betting på Love Island fungerer ganske likt som betting på sport. Du skal finne din favorittdeltaker og de paret du tror vil vinne konkurransen. Deretter setter du pengene dine på dine vinnerfavoritter, lener deg tilbake i godstolen og håper at du valgte rett.

  Vanligvis spilles det på hvilken deltakere man tror vinner finalen. Det er greit å merke seg hvem som er publikumsfavoritt. Det er nemlig publikum som stemmer på ulike hendelser i programmet, og således er det publikum som er med på å avgjøre utfallet av Love Island.

  Det er altså flere populære bettingsider som tilbyr spill på Love Island, og for å kunne spille må du registrere deg på en av disse bettingsidene. Så fort konto er opprettet er det bare å sette inn penger på kontoen din, og finne hvilken favoritt du vil spille på.

  Bettingsidene har gjerne også gode tilbud til nye spillere som inkluderer risikofrie spill og innskuddsbonuser.

  Spill på følgende oddsobjekter

  De vanligste oddsobjektene du finner på Love Island er på hvilke par du tror vil vinne konkurransen. Det er derfor lurt å tenke litt strategisk, og det er viktig å faktisk følge med på tv-programmet for å øke sjansene for å vinne.

  Du bør spille på de deltakerne du tror har best kjemi sammen, og finne ut hvilket par som er publikumsfavoritt. Når bettingsidene setter oddsen er det nemlig nettopp publikum sine meninger om de ulike deltakerne som er med på å bestemme oddsen.

  Viktige datoer å få med seg

  Love Island har blitt sendt på norske tv-skjermer i 2018 og 2020, og det er bekreftet at det er planlagt en ny sesong.

  Innspillingen av den nye sesongen har imidlertid blitt utsatt på ubestemt tid, men vi håper og tror at det vil kunne en ny sesong av Love Island Norge i 2021 eller 2022.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.