Tippe på virtuell sport

Sist oppdatert:
Odds på virtuell sport

På denne siden

  Tipping på virtuell sport er perfekt for deg som liker sportsbetting, men som også ønsker å teste ut noe litt annerledes. Før du begynner med odds på virtuell sport kan det være lurt å lære litt mer om hva konseptet går ut på.

  I denne guiden forklarer vi deg hva virtuell sport er, og hvordan du setter i gang med betting. Denne formen for odds er vanvittig spennende når man først setter seg inn i det.

  Bettingsider med odds på virtuell sport:

  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  2100 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Stor sportsbook
  • Norske nettsider
  Oddsbonus
  1500 NOK
  + 1000 kr reload bonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Lisens fra Malta
  • Live betting
  Oddsbonus
  1000 NOK
  + gratisspill
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Slik fungerer virtuell sport

  Virtuell sport er en moderne tilnærming til betting, der du spiller på datasimulert sport. Dette kan for eksempel være fotball, greyhound-løp eller noe annet. Kampen du ser på skjermen er altså simulert, og ikke en gjengivelse av en faktisk kamp.

  Selv om sporten er virtuell og datasimulert, vil resultatene av kampene fortsatt kunne gi deg helt ekte gevinster. Dermed blir spillingen minst like spennende som når du spiller på vanlig odds.

  Tipping på virtuell sport lar deg også spille når som helst, døgnet rundt. Dette er noe av det som skiller virtuell sport fra tradisjonell betting. En datasimulert sport kan startes midt på natten om du ønsker det.

  Det er enkelt å sette i gang. Velg først en av våre anbefalte bettingsider fra listen du finner ovenfor, og opprett så en brukerkonto.

  Deretter navigerer du til virtuell sport, og finner en sport du vil spille på:

  • Velg virtuell sport
  • Velg lag
  • Tilpass kupongen med single spill, kombinerte odds eller systemspill
  • Følg med på den virtuelle kampen

  Virtuelle sporter du kan tippe på

  Det finnes en rekke muligheter for deg som vil sette i gang med tipping på virtuell sport. Blant de mest populære sportene som tilbys innen virtuell sport finner vi fotball.

  Her er en liste over noen av de vanligste sportsgrenene i sjangeren:

  • Fotball
  • Tennis
  • Hesteveddeløp
  • Hundeløp
  • Dart
  • Basketball

  Innen hver av sportene kan du dessuten finne flere spennende ligaer og kamper. Liker du for eksempel fotball, kan du tippe på Virtual Europa League, Virtual World Cup og lignende. Det finnes altså virtuelle spill for enhver smak.

  Fordeler og ulemper med virtuell sport

  Før du setter i gang med tipping på virtuell sport, kan det være greit å vite litt om fordelene og ulempene ved denne spillformen. Det er klart flest fordeler, men også noen ulemper det er greit å være klar over.

  En av de største fordelene er at kampene eller løpene går raskere enn i den virkelige verden. Det gjør at du kan spille med et høyere tempo, dersom dette er noe du savner. Det er også positivt at man kan spille når som helst på døgnet, siden kampene ikke er ekte.

  Merk deg også at man ikke trenger å ha mye kunnskap om sporten man tipper på, noe som vanligvis er en fordel når du tipper på ordinær sport. Ellers kan det nevnes at underholdningsfaktoren er høy, og at det er veldig enkelt å sette i gang.

  Det er ikke mange ulemper ved virtuell sport. Noen synes kanskje det er kjedelig at resultatet er vanskelig å spå i forkant, siden en datamaskin avgjør det hele. Her kan du ikke dra nytte av statistikk på samme måte som ellers.

  Fordeler

  • Høyt tempo (en fotballkamp varer som regel i fire minutter)
  • Du kan spille døgnet rundt
  • Krever ikke forkunnskaper om betting på den aktuelle sporten
  • Enkelt å spille (perfekt for nybegynnere innen betting)
  • Høyt underholdningsnivå

  Ulemper

  • En tilfeldig datagenerator (RDG) avgjør kampresultatet, så analyse i forkant av kampen vil ikke bedre sjansene for å tippe rett
  • Ikke alle bettingsider tilbyr sporten

  Er resultatene i virtuell sport rettferdige?

  Siden det er en datamaskin som avgjør resultatene i virtuell sport, er det mange som lurer på om resultatene er tilfeldige og rettferdige.

  Så lenge du spiller hos en seriøs bettingside med virtuell sport basert på RNG (Random Number Generator), er resultatene rettferdige. Den tilfeldige tallgeneratoren er som regel testet og godkjent av en uavhengig tredjepart som eCOGRA.

  Velger du en av bettingsidene vi har listet opp, kan du føle deg trygg på at resultatene er rettferdige og 100 % tilfeldige.

  Direktesendte kamper med virtuell betting

  Når du skal tippe på virtuell sport kan du følge med på kampen eller løpet du tippet på direkte via skjermen din. Det er med andre ord direktesendt streaming av sporten du tippet på, slik at du får følelsen av å spille på ekte sportshendelser.

  En fotballkamp vil kun ta fire minutter. På skjermen foran deg vil du derfor kunne se høydepunktene fra den aktuelle kampen.

  Tilbys kombinert odds innen virtuell betting?

  Ja, du kan nyte kombinert odds akkurat slik du kan når du spiller på tradisjonelle odds. Det betyr i praksis at du kan legge sammen oddsen for ulike utfall du tipper på. Med høyere odds blir naturligvis også den potensielle gevinsten mye høyere.

  Husk likevel på at alle utfall du tipper på må være riktige for at du skal kunne vinne penger med kombinert odds. Du kan også tippe på singel-utfall med virtuell betting.

  Oddsobjekter innen virtuell betting

  Du finner mange av de samme oddsobjektene innen virtuell betting som ved betting på tilsvarende sporter i tradisjonell betting. Innen fotball kan du for eksempel tippe på resultater over/under et spesifikt takk, hjemmeseier, borteseier eller uavgjort.

  Du kan også tippe på oddsobjekter som «banens toppscorer» eller lignende. Eller hva med å tippe på resultat til pause eller antall mål totalt under en kamp? Mulighetene er mange, noe som gjør virtuell sport utrolig morsomt.

  Konklusjon – er virtuell sport noe å satse på?

  Ja, dersom du ønsker å teste ut noe nytt og spennende er virtuell sport absolutt verdt å teste ut. Virtuell sport passer kanskje særlig bra for deg som ønsker å sette i gang med betting, og ikke har noe erfaring på området fra før.

  Siden kampene spilles fort kan du raskt og enkelt lære deg mer om hvordan betting på sport fungerer. I løpet av én dag med tipping på virtuell sport kan du for eksempel spille deg gjennom en hel fotballsesong på 38 kamper.

  Hos de fleste bettingsider er det dessuten veldig enkelt å sette i gang. Prøv deg på tipping på virtuell sport i dag, og finn ut om dette er noe for deg!

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.