Tippe på Jake Paul vs. Tommy Fury

Sist oppdatert:
Jake Paul vs. Tommy Fury odds

På denne siden

  Lørdag 18. desember 2021 skal Jake Paul og Tommy Fury endelig møtes i ringen. I en åtte runders cruiservekt kamp skal begge utøverne kjempe om å beholde sin tittel som ubeseiret. Forventningene er store i tiden før dette etterlengtede oppgjøret.

  I denne artikkelen kan du lese mer om odds på Jake Paul vs. Tommy Fury, samt viktig informasjon om utøverne og selve kampen. 

  Du kan tippe på Jake Paul vs. Tommy Fury hos disse bettingsidene:

  [hub_toplist id=”3605″]

  Odds på Jake Paul vs. Tommy Fury – info om kampen 

  Det er snart duket for et spennende oppgjør mellom YouTuberen og bokseren Jake Paul, mot realitystjernen og bokseren Tommy Fury. Begge utøverne er stjerner på sosiale medier, hvilket betyr at dette møtet har høstet stort engasjement og spenning verden over.

  Du trenger ikke å være bokse-entusiast for å glede deg til denne kampen. Oddsene og intensitetsnivået blir høyt, og det er ingen tvil om at kampen kommer til å by på spennende tvister, dramatiske vendinger og en fullspekket publikumshall. 

  Generell info

  Oppgjøret mellom Jake Paul og Tommy Fury skjer i Tampa, Florida, USA. Her skal utøverne møtes i «Amalie Arena». Det hele starter klokken 18:00 Tampa-tid, på lørdag 18. desember. Har du lyst å følge med på den spennende kampen? Da kan du følge en direktesending som blir sendt på kanalen «ShowTime».

  Oddsobjekter på kampen 

  Boksekamper mellom store stjerner blir alltid en stor begivenhet – dette viser seg tydelig i oddsen. Hvis du har tenkt å tippe odds på Jake Paul vs. Tommy Fury, kan du glede deg til mange gevinstgivende oddsobjekter å tippe på. Vi kommer nok til å få se objekter som over/under, live betting, vinnerspill og hvordan kampen vinnes.

  Over/under

  Over/under er alltid et populært oddsobjekt – uansett sport. Når det gjelder boksing skal du imidlertid ikke tippe på hvor mange mål som skjer i kampen, men hvor mange runder du tror kampen utspiller seg i. 

  Tror du at det hele vil være over før det har gått 6 runder? Eller kanskje du tror at vi får se en teknisk knockout før det har gått 7 runder? Hvis du har en magefølelse på hvor mange runder vi har i vente, kan over/under være et spennende oddsobjekt for deg.

  Live betting

  Planlegger du å følge med på kampen direkte? Da er du nok ikke alene. En direktesendt kamp gjør det ekstra spennende å tippe live. Med live betting kan du plassere dine odds samtidig som kampen utspiller seg. Etter hvert som vi ser endringer i fotarbeid og analyser, vil oddsene også endre seg.

  Selv om Tommy Fury har lengre erfaring og er et kjent navn i bokse-verdenen, er både Jake Paul og Tommy Fury ubeseiret. Mye står dermed på spill og vi tror at begge utøverne kommer til å gi alt for å sikre seg seier. Dette betyr at vi kan se frem til odds som stadig er i endring. 

  Vinnerspill

  Vinnerspill er det mest populære oddsobjektet når det kommer til boksing. Her er målet å tippe på hvilken utøver du mener vil vinne kampen. Er det Jake Paul eller Tommy Fury som forblir ubeseiret etter oppgjøret? Eller kanskje du har en magefølelse på at kampen blir uavgjort?

  Det er ikke vanlig at kamper bli uavgjort i boksing – men det er likevel mulig. Det mest vanlig er å tippe på at en av utøverne stikker av med seieren. Vinnerspill kan også plasseres i hver runde. Tror du at Tommy Fury vinner runde to på poeng? Eller Kanskje Jake Paul vinner runde fire på poeng? Tipper du rett vanker det store gevinster på vinnerspill.

  Hvordan kampen vinnes

  Til slutt har vi «hvordan kampen vinnes». Dette oddsobjektet kan minne om vinnerspill, men her skal du tippe på hvordan kampen vinnes. Blir det teknisk knockout (TKO), knockout (KO), eller poeng?

  Hvis du tror at kampen vinnes på teknisk eller vanlig knockout, kan spillet også kombineres med vinnerspill. Da kan du tippe på hvilken runde du tror dette utfallet skjer i. Hvis du både tipper på hvilken utøver som vinner, hvilken runde de vinner i og hvordan de vinner, kan du ende opp med en stor gevinst.

  Tipper du på poeng kan spillet også kombineres med score. Da kan du tippe på hvor mange poeng du tror utøveren vinner med. Det kan være lurt å ta en titt på Jake Paul og Tommy Fury sine tidligere prestasjoner, før du satser på disse oddsobjektene.

  Tommy Fury er vinnerfavoritt – kampprognose og forventinger 

  Selv om Jake Paul har en stor fanskare, er det likevel Tommy Fury som er nåværende vinnerfavoritt. Begge utøverne er ubeseiret, men det er ingen tvil om at Tommy Fury har lengst erfaring og en god fot innen bokser-miljøet. 

  Dette er første gang Jake Paul er «underdog» i sin profesjonelle karriere, og det er første gang han møter en aktiv profesjonell bokser. Akkurat nå har Tommy Fury -175 og Jake Paul har +120. Dette vil si at basert på oddsene, er det en 63,3 % sjanse for at Tommy Fury stikker av med seieren, mens Jake Paul bare har en 45,5 % sjanse. Det er 4,3 % sjanse for uavgjort.

  Kort om utøverne 

  Jake Paul og Tommy Fury skal endelig møtes i ringen, men hvem er egentlig disse utøverne? Vi gir deg en rask oversikt.

  Jake Paul 

  Jake «The Problem Child» Paul tar kun 1 års erfaring med seg i ringen, men har allerede rukket å vinne fire av fire spilte kamper. Paul startet sin karriere på YouTube og kommer fra USA.

  Jake Paul sine tidligere kamper ble vunnet på KO, bortsett fra én hvor han vant ved dommer. 

  • Alder: 24 år
  • Høyde: 185 cm
  • Stil: Ortodoks
  • Vektklasse: Cruiservekt 90,72 kg 

  Tommy Fury

  Tommy «TNT» Fury går inn i ringen med to års erfaring. Fury har tidligere tatt del i syv kamper og forblir ubeseiret. Han kommer opprinnelig fra Storbritannia og har gjort det stort på britisk reality-TV. 

  Tommy Fury er godt kjent i bokser-miljøet, og er den yngre halvbroren til Tyson Fury. Både familie, fanskare og miljø har store forventninger til oppgjøret 18. desember.

  • Alder: 22 år
  • Høyde: 183 cm
  • Stil: Ortodoks
  • Vektklasse: Cruiservekt 79,38 kg 
  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.