Tipping på fotball

Nordmenn er fotballgærne, og elsker også å spille på fotball.

Tipping på fotball er en skikkelig gøy hobby, og noen klarer faktisk også å leve av dette.

Hos norske bettingsider på nett er det masse muligheter for å satse penger på fotball, og i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan tipping på fotball fungerer og hvor du bør spille.

logo
 • Anerkjent norsk aktør
 • Flotte bonuser og kampanjer
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
 • Helnorsk spillselskap
 • Norske ligaer i fokus
 • 500 % bonus
Oddsbonus 500 NOK + hyppige gratisspill
logo
 • Verdenskjent bettingselskap
 • Free bet-muligheter hver dag
 • Stort fokus på live events
Oddsbonus 1000 NOK + gratisspill
logo
 • Fokus på nordiske sporter
 • Spill på lavere divisjoner
 • Populær blant norske spillere
Oddsbonus 1000 NOK + oddsbygger
logo
 • Et av verdens største bettingselskap
 • Live streaming av fotball og andre populære idretter
 • Mye innhold om Eliteserien
Oddsbonus 1000 NOK + 0-0 fotballgaranti

Slik fungerer tipping på fotball

Tipping på fotball handler enkelt å greit om å satse penger på ulike hendelser i en fotballkamp. Det vanligste er å spille på hvilket lag som vinner kampen, men tippemulighetene og bettingsidene på nett er langt flere.

Når du har funnet deg en side å spille på (les mer om hvor du bør spille under), og har registrert deg så er det enkelt å komme i gang med tipping på fotball. De fleste bettingsider gir deg et stort utvalg av kamper og ligaer fra ulike land du kan spille på, og du har mange ulike spillmuligheter. På forhånd har bettingsidene regnet ut oddsen på de ulike kampene og oddsobjektene. Her kan du se hvor mye du får igjen om du vinner. Jo mindre sannsynlig et utfall er desto høyere er oddsen (og jo mer får du igjen på innsatsen din).

Bettingsidene lar deg sette inn penger med både Visa, Mastercard og elektroniske lommebøker som Neteller og Skrill. Disse betalingsmetodene kan du også bruke som uttaksmetode for gevinster.

Når du plasserer ditt spill velger du også hvilken innsats du vil spille med. I begynnelsen lønner deg seg å spille med lave innsatser slik at du kan lære uten å ta en høy risiko.

Når du tipper kan du velge å spille på en kamp eller flere kamper på samme kupong. Noen mener at man bare bør spille singler (dvs. et spill per kupong), mens andre synes det er gøyere å spille på flere spill på samme kupong og på den måten få lagt sammen oddsen så den potensielle gevinsten blir høyere.

Hva kan du spille på?

Bettingsidene på nett lar deg tippe på en rekke ulike ligaer og kamper. Populære ligaer er Premier League, Champions League, Bundesliga, La Liga, Serie A og Europa League. Norske spillere får også tilgang til Tippeligaen, OBOS-ligaen, Toppserien for kvinner og lavere divisjoner innen norsk fotball hos de mest populære bettingsidene.

De fleste velger å spille på utfallet av en kamp, det vil si om det blir hjemmeseier, uavgjort eller borteseier.

Du har imidlertid mange flere oddsobjekter du kan tippe på. Mulighetene er mange, og du kan spille på alt hvor mange cornere som gis til hvem som får gult kort og hva som blir stillingen på kampen.

De fleste bettingselskaper lar deg også spille live tipping på fotball. Her spiller du mens kampen pågår til odds som endrer seg hele tiden. Mange bettingsider streamer også kampene live slik at du kan se kampen mens du spiller.

De beste bettingsidene for tipping på fotball

I Norge har Norsk Tipping monopol på markedsføring av tipping på fotball, men stadig flere oppdater et bettingsidene på nett som driftes fra utlandet har langt flere spillmuligheter og bedre odds enn den norske monopolisten.

Vi anbefaler at du spille på seriøse bettingsider som Betsson, Unibet, NordicBet, Guts og andre som tilrettelegger for norske spillere.