Guide til cash-out

De norske bettingsidene på nett får stadig flere funksjoner og bedre tilbud, noe som ganger spillerne. En morsom funksjon som har blitt populær de siste årene er muligheten for cash-out.

Dersom du ikke vet hva cash-out er og ønsker å lære mer om dette, bør du lese vår guide til cash-out.

Hvordan fungerer cash-out?

Cash-out er en funksjon som tilbys hos de fleste norske bettingsider på nett. Denne funksjonen lar deg avslutte et spill før kampen er ferdig. Dette betyr at du har mulighet til å ta ut pengene dine fra spillet før spillet faktisk er ferdig.

cash out norske bettingsiderÅ bruke en cash-out kan både være lønnsomt og ikke-lønnsomt. Det avhenger av når du benytter deg av funksjonen. Dersom du casher ut mens spillet pågår, og mens resultatet er i tråd med det du spilte på, vil du få tilbake ekstra på innsatsen din. Men du vil ikke få tilbake like mye som om du venter til kampen er ferdig. Så dersom du tror at spillet ditt vil holde helt inn er du altså tjent med å vente til dommeren blåser av kampen.

Skal du stole på din opprinnelige analyse og ditt opprinnelige spill eller skal du ta ut pengene underveis og heller ta til takke med litt lavere gevinst? Det er det store spørsmålet.

logo
  • Anerkjent norsk aktør
  • Flotte bonuser og kampanjer
  • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 600 NOK + vervebonus
logo
  • Stort fokus på norske ligaer
  • Prisvinnende spillselskap
  • Kontinuerlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + kombiforsikring
logo
  • To ulike velkomstbonuser
  • Streaming av populære sporter
  • Godkjent av John Carew
Oddsbonus 5000 NOK + poengbutikk

La oss ta et eksempel:

Si at du har spilt på at Everton slår Liverpool med en odds på  2.30.

Dersom Everton går opp til 1-0 om det kun er kort tid igjen av kampen, er sjansen for at du vinner på spillet ditt stor. Her har du muligheten til å velge cash-out, og ta ut pengene før kampen er ferdig til en lavere odds (med fortsatt med gevinst), eller vente til kampen er ferdig og vinne på 2.30 i odds.

Skulle imidlertid Liverpool gå opp til 1-0 med kun kort tid igjen av kampen er det en stor sjanse for at du vil tape spillet ditt. Også her kan du velge en cash-out før kampen er ferdig, men her vil du bare få tilbake en brøkdel av din opprinnelige innsats. Siden det fortsatt er en teoretisk mulighet for at Everton vinner kampen (den er jo fortsatt ikke ferdig), vil du antakeligvis likevel få mer igjen om du casher ut enn om du venter til kampen er ferdig og spillet er helt tapt.

Hvilke spill kan man bruke cash-out på?

De fleste norske bettingsider tilbyr cash-out. Det kan imidlertid variere hvilke markeder og kamper du kan bruke cash-out på. Du finner en oversikt over hvor du kan bruke cash-out i sportsbooken hos de ulike bettingsidene.

Cash-out tilbys vanligvis på alle typer idretter, f.eks. fotball, tennis, boksing, basket osv. Du kan som regel også bruke cash-out både på singelspill og der du har flere spill på samme kupong.

Mange bettingselskaper tilbyr også automatisk cash-out. Her kan du på forhånd registrere hvilken gevinst du vil være fornøyd med på spillet ditt, og deretter vil systemet automatisk foreta en cash-out dersom spillet utvikler seg slik at du kan vinne det forhåndsregistrerte beløpet.

En del bettingsider lar deg også velge å cashe ut deler av spillet, og beholdet resten av spillet til kampen er ferdig.