Tips om tipping

Nordmenn elsker å tippe, og stadig flere norske spillere finner veien til de norske bettingsidene på nett. Dersom du er ny til tipping, og vil prøve å satse penger på sport for første gang, er det flere ting du bør tenke over.

I denne artikkelen gir vi deg våre beste tippingtips som vil gjøre deg til en bedre spiller.

logo
 • To ulike velkomstbonuser
 • Streaming av populære sporter
 • Godkjent av John Carew
Oddsbonus 5000 NOK + poengbutikk
logo
 • Spillselskap med lang historie
 • Omfattende utvalg av sporter
 • Flere faste ukentlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + Rewards Club
logo
 • Populær norsk aktør
 • Bredt utvalg oddsobjekter
 • Oddsbonus for nye spillere
Oddsbonus 1000 NOK + risikofrie spill
logo
 • Stort og variert spillutvalg
 • Massevis av oddsbonuser
 • Bitcoin-operatør
Oddsbonus 2100 NOK + 10% cashback
logo
 • Topp brukervennlighet
 • Alle de mest populære sportene
 • God velkomstbonus
Oddsbonus 2100 NOK + reloadbonus
logo
 • Fokus på nordiske sporter
 • Spill på lavere divisjoner
 • Populær blant norske spillere
Oddsbonus 1000 NOK + oddsbygger
logo
 • Stort fokus på norske ligaer
 • Prisvinnende spillselskap
 • Kontinuerlige kampanjer
Oddsbonus 1000 NOK + kombiforsikring
logo
 • 5 frispill i velkomstbonus
 • Bruk Revolut som betalingsmetode
 • Grønn spilling
Oddsbonus 500 NOK + gratisspill
logo
 • Meget god velkomstbonus
 • Ryddig design og layout
 • God kundeservice døgnet rundt
Oddsbonus 2100 NOK + 10% cashback
logo
 • Mange sporter å spille på
 • Velg mellom to oddsbonuser
 • Alle pengespill på et sted
Oddsbonus 1000 NOK + free bet

Kunnskap er makt

Stadig flere nordmenn kaster seg på tippingbølgen, og stadig flere oppdager at det er langt flere steder å spille enn hos Norsk Tipping.

De norske bettingsidene på nett har titusenvis av fornøyde norske spillere, og gir deg muligheten til å spille på et enormt utvalg kamper, sport og hendelser fra hele verden.

For de fleste er tipping en ren hobby, der kan kanskje går litt i pluss over tid. For andre igjen er dette en beinseriøs aktivitet som man kan tjene gode penger på.

Uansett hva som er tilfelle for deg handler det å vinne på tipping om å vite hva du spiller på. Vår første tippingtips er derfor at du skaffer deg kunnskap om kampene, lagene og ligaene du ønsker å satse penger på.

Oddsen hos bettingselskapene settes av profesjonelle oddssettere som har sto kunnskap om kampene de jobber med. Oddsen representerer sannsynligheten for utfallet i en kamp, og de beste spillene du kan gjøre er der oddsen er satt «feil».

For at du skal finne de beste spillene der du mener oddsen er feil må du naturlig nok også ha mye kunnskap om sporten, kampene og lagene du spiller på. Du må rett og slett gjøre analysejobben litt bedre enn oddssetterne hos bettingsidene. Selv om dette kan høres vanskelig ut er det også dette som gjør tipping til en utrolig gøy fritidssyssel.

Du må naturligvis ikke være en fotballekspert for å spille på fotball. Mange spiller kun fordi det er morsomt, men uten mye kunnskap er du overlatt til å stole på flaksen, og da vil du antakelig tape mer enn du vinner over tid.

Et tips er å spille på litt særere ligaer og idretter der bettingsidenes oddssettere kanskje mangler litt kunnskap, f.eks. en lavere norsk eller engelsk fotballdivisjon. Eller hva med å kanskje satse på fotball fra Litauen? Mulighetene er mange, selv om de flest naturligvis spiller på Tippeligaen, Premier League og andre tilsvarende kjente ligaer.

Singelspill eller multispill / kombinasjonsspill?

Bettingsidene lar deg både spille singelspill og multispill. / kombinasjonsspill Mange lurer på hva som lønner seg.

Vårt tippingtips er at sjansen er større for å tjene penger om du kun spiller singelspill, dvs. ett spill på hver kupong. Det er spillere som gjør dette som bettingsidene normalt taper penger på, og de fleste profesjonelle tippere spiller kun singelspill.

Det betyr imidlertid ikke at du nødvendigvis må holde deg langt unna multispill eller kombinasjonsspill med flere kamper eller oddsobjekter på samme kupong. Skal du spille flere spill på en kupong er det imidlertid viktig å ikke spille for mange. Maks 3-4 spill per kupong burde være maks.

Det er ikke uten grunn at de fleste av bettingsidenes tilbud og oddsbooster krever at du spiller på flere kamper eller oddsobjekter samtidig. Da vet nemlig bettingselskapene at sjansen øker betraktelig for at du taper pengene dine.

Ønsker du å øke sjansen for å tjene penger på tipping er derfor er godt tippingtips å kun spille singelspill eller få kombinasjonsspill per kupong.

Lag et budsjett

Seriøse spillere har satt opp et budsjett før de begynner å spille, og de holder seg til budsjettet sitt.

Det er lett å spille for mer enn man har tenkt når man tipper på hos bettingsidene, og mange har gått på en smell her. Har du ikke kontroll på spillingen din er veien kort til spillavhengighet og økonomisk uføre.

Et viktig tippingtips er derfor at også du lager et budsjett som du følger. Du bør ha en bankroll som kun består av penger du har råd til å tape, og du bør ikke spille for mer enn maks 5 til 10 % av denne bankrollen per spill.

Om du spiller bort pengene du har satt opp i budsjettet ditt så er det viktig at du ikke setter inn mer penger, men heller tar en pause til neste gang du har ekstra penger som du kan spille for.

Det er lett å bli fristet til å øke innsatsen om man taper noen spill på rad for å vinne tilbake det tapte. Det er en klassisk felle som mange går i.  Vær konsekvent mot seg selv, og spill kun med en størrelse på innsatsen som matcher budsjetter ditt.

Velg en seriøs bettingside

Selv om de fleste bettingsider på nett er seriøse, så finnes det dessverre useriøse aktører der ute.

Vi anbefaler at du kun spiller på norske bettingsider som er tilrettelagt for norske spillere. Dette er typisk de sidene du ser i reklamer på tv-skjermen, som Guts, Betsson, Unibet, Rizk, Nordic Bet osv.

De norske bettingsidene har EU-lisens fra Malta, og følger et strengt regelverk som beskytter både identiteten din, pengene dine og sørger for at all spilling skjer på en rettferdig måte.

De norske bettingsidene har nettsider på norsk, norske kundebehandlere og aksepterer norske kredittkort og betalingsmetoder. Det er derfor det tryggeste alternativet for deg som ønsker en seriøs bettingside.

Sjekk oddsen hos flere bettingsider

Et godt tippingtips for deg som vil bli en smartere og bedre spiller er å sjekke oddsen hos flere bettingsider.

Du kan selvfølgelig kun spille hos én aktør, men da er det viktig å vite at du sjelden får den beste oddsen.

Oddsen varierer nemlig veldig mye fra bettingside til bettingside på ulike oddsobjekter, og er du en smart spiller så er du registrert hos flere ulike bettingsider. Når du finner et spill du har lyst til å plassere penger på bør du sjekke oddsen hos de ulike bettingsidene, og spille der oddsen er best.

Det «lønner» seg altså ikke alltid å være en trofast spiller dersom du synes at det er viktig å få den beste oddsen til enhver tid. Da bør du spiller hos flere bookmakere og huske å sjekke oddsen hos flere aktører får du plasserer innsatsen din.

Tipping på friidrett

Stadig flere nordmenn for øynene opp for friidrett, og tipping på friidrett gjør at konkurransene og stevnene blir enda mer spennende. I dag blir de fleste store friidrettsstevner sendt direkte på norsk tv, og vi har mange nordmenn som gjør det godt i verdenstoppen. Dette gjør at tipping på friidrett er mer aktuelt for norske spillere enn noen sinne.

Tipping på vinteridrett

Er det en idrettskategori nordmenn elsker over alt annet, så er det vinteridrett. Om vinteren er det høytid for tipping på vinteridrett, og siden vi er født med ski på beina, og samtidig er i verdenstoppen når det kommer til tipping og i vinteridrett, så er jo vinteridrett og tipping den perfekte kombinasjonen for norske spillere.

Tipping på esport

Populariteten til esport har eksplodert de siste årene, og dette er i dag den raskest voksende idretten i verden. Stadig flere oppdager også hvor gøy det er med tipping på esport, og dette er noe de fleste bettingsider tilbyr. I dag finnes det en rekke store ligaer, verdenskjente lag og konkurranser innenfor esport-sjangeren. Vi har sett nærmere på hvordan tipping på esport fungerer, og hvilke spillmuligheter du har.

Guide til cash-out

De norske bettingsidene på nett får stadig flere funksjoner og bedre tilbud, noe som ganger spillerne. En morsom funksjon som har blitt populær de siste årene er muligheten for cash-out. Dersom du ikke vet hva cash-out er og ønsker å lære mer om dette, bør du lese vår guide til cash-out.

Tipping på spesialer

Tipping er en favorittsyssel blant mange nordmenn, og stadig flere norske spillere finner veien til bettingsidene på nett. Hos norske bettingsider finner du et stort antall spillmuligheter, og du kan spille på alt mellom himmel og jord. Selv om mange av bettingselskapene tilbyr samme type spill finnes det også egne utvalgte spill som er eksklusivt tilgjengelig hos de ulike bettingsidene. Dette kalles gjerne for «spesialer». I denne artikkelen ser vi nærmere på tipping på spesialer, og hvilke muligheter du har for å finne spesialer å spille på.

X-Factor odds

X-factor er en populær internasjonal talentkonkuranse, som først ble sendt på TV2 i 2009 og 2010.  Programmet kan sammenlignes med Idol, men fokuserer ikke kun på sang og musikk. Her kan alle som har et underholdende talent være med, enten man driver med tryllekunst, dans eller stand-up. X-factor var en tv-suksess på norske tv-skjermer, og selv om det per nå ikke sendes en norsk versjon på tv, så er det mulig å finne X-factor odds på de ulike utenlandske versjonene av talentprogrammet. [hub_toplist id=\"2586\"] Tippe på X-factor X-factor er opprinnelig et britisk underholdningskonsept, som ble skapt av den svært populære britiske musikkprodusenten Simon Cowell.  I Storbritannia tok X-factor over for Pop Idol i 2004, og konseptet har siden blitt solgt til en rekke ulike land, blant annet Norge. X-factor i Storbritannia har blitt en suksess over hele verden, og har blitt sendt i hele 15 sesonger, sist i 2018.  Rettighetene til musikkonkurransen har blitt solgt til hele 147 land, der X-factor USA og X-factor Australia nok er de mest kjente versjonene utenom originalen. Nordmenn kjenner gjerne til deltakere i utenlandske versjoner av X-factor fordi tv-klippene av de beste deltakerne gjerne går viralt på nettsteder som YouTube.  Flere norske tv-kanaler har også sendt sesonger av X-factor fra andre land. Bettingsidene har for lengst fått øynene opp for X-factor, og de fleste store bettingsider tilbyr X-factor odds. Dersom du spiller på de største bettingsidene vil du finne X-factor odds fra sendingene i de mest populære landene, som Storbritannia, USA, Australia osv.  Selv om X-factor nå tar en pause i Storbritannia, er det planlagt en ny sesong i 2021. Nye sesonger er også planlagt i mange andre land. Betting på X-factor fungerer på mange måter ganske likt som betting på sport. Målet ditt er å finne den deltakeren du tror kommer til å vinne konkurransen, og satse pengene dine på denne deltakeren. Oddsen på X-factordeltakerne settes etter hvor sannsynlig bettingsidene tror det er at deltakerne vinner, og her vil oddsen vanligvis endre seg mye gjennom finalesendingene. Siden det kun er finalesendingene som sendes live, er det først på dette tidspunktet at man vil finne X-factor odds hos bettingsidene. Da gjenstår bare en håndfull av de beste deltakerne, og tusenvis av deltakere har blitt eliminert i store auditions. Det er veldig morsomt å bette på X-factor, fordi konkurransen er ganske så uforutsigbar. Den deltakeren som er favoritt når finalesendingene starter vinner sjelden til slutt. Her kan alt skje underveis. Det du må gjøre er å finne en bettingside som tilbyr X-factor odds. Du finner odds på den populære musikkonkurransen hos de fleste store bettingsidene, men det kan variere hvilke lands x-factor sendinger de tilbyr odds på, og hvor mange oddsobjekter de har. Uansett er det enkelt å registrere seg hos de store bettingselskapene, og så fort du har fylt opp kontoen din er det bare å satse pengene på den deltakeren du tror vil vinne, eller den deltakeren du tror vil ryke ut fra hver finalesending. Spill på følgende oddsobjekter Det vanligste oddsobjektet på X-factor er hvilken deltaker som vinner hele konkurransen.  Mange bettingsider tilbyr også spill på hvilke deltakere som gjør det dårligst i hver sending, og som må kjempe mot hverandre for å overleve.  Her er det altså mulig å både spille langsiktig på vinneren av X-factor, og på hvem man tror vil ryke ut i hver sending. Viktige datoer å få med seg X-factor sendes i så mange ulike land at det nesten alltid er en eller flere konkurranser gående.  I Norge er det så vidt vi vet ikke planlagt noen nye X-factor sesonger med det første, mens Storbritannia planlegger en ny sesong i 2021. Det gjør også flere andre land.

Stjernekamp odds

Stjernekamp er en veldig populær musikkonkurranse som har blitt en favoritt blant norske tv-seere. Det er alltid gøy å se kjendiser konkurrere mot hverandre, og i Stjernekamp skal etablerte artister kjempe mot hverandre om å bli «Norges ultimate entertainer». Stjernekamp er så populært at bettingsidene har begynt å tilby Stjernekamp odds. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan odds på Stjernekamp fungerer. [hub_toplist id=\"2586\"] Tippe på Stjernekamp Få ting er bedre enn å se kjendiser konkurrere mot hverandre, og nordmenn elsker reality-konkurranser med kjendiser i hovedrollen. Det er derfor ikke så rart at Stjernekamp har blitt en svært populær musikkonkurranse på NRK, med opp mot en million seere av hver episode. Stjernekamp har rullet over norske tv-skjermer siden 2012, og det kan virke som at denne serien bare blir mer og mer populær. I Stjernekamp møter du etablerte musikkartister som skal konkurrere mot hverandre, og dette skiller konsepter fra andre talentkonkurranser som f.eks. Idol eller X-factor. At nordmenn elsker Stjernekamp har naturligvis bettingsidene fått med seg, og flere av de mest populære norske bettingsidene tilbyr Stjernekamp odds, der du som tv-titter kan få litt ekstra spenning i hverdagen ved sette penger på dine favoritter i det populære musikkprogrammet. To populære norske bettingsider som tilbyr odds på Stjernekamp er Betsson og Nordicbet. Hos disse bettingsidene får også nye spillere spennende bonuser i form av bonus på innskudd og risikofrie spill. Siden bettingsidene begynte med Stjernekamp odds har populariteten for å satse penger på denne musikkonkurransen økt jevnlig, og titusenvis av fornøyde oddsspillere har satset pengene sine på Stjernekamp. Betting på Stjernekamp er et skikkelig lavterskeltilbud som passer for alle. Her kan alle spille, og man trenger f.eks. ikke å være sportsekspert for å ha muligheten til å vinne. Alt du trenger å gjøre for å kunne nyte litt betting på Stjernekamp er å registrere deg hos en av bettingsidene som tilbyr Stjernekamp odds.  Deretter er det bare å sette inn penger på kontoen din, og finne det oddsobjektet du ønsker å spille på. Underveis i sesongen av stjernekamp vil oddsen på de ulike deltakerne endre seg ettersom stadig flere deltakere ryker ut av programmet.  Om du vil øke sjansen for å vinne på Stjernekamp er det lurt å ikke nødvendigvis lurt å satse pengene på det som er din favorittartist til vanlig, men på den artisten som du tror har størst sjanse for å stikke av med tittelen som «Norges ultimate entertainer». Her kan alle spille, og alle vinne. En ting er helt sikkert. Betting på Stjernekamp vil gjøre det enda morsommere enn før å se på musikkonkurransen. Spiller du ikke så vinner du ikke! Spill på følgende oddsobjekter På samme måte som du kan bette på hvilket fotballag som stikker av med seieren i en kamp, så kan du også bette på hvilken av deltakerne som stikker av med seieren i Stjernekamp. De fleste bettingsidene som tilbyr odds på Stjernekamp lar deg i hovedsak spille på nettopp hvem som vinner konkurransen. Dette skjer ikke før i slutten av sesongen, så om du setter spillet ditt tidlig i konkurransen, så er det bare å smøre seg med tålmodighet. Noen bettingsider lar deg også spille på enkeltepisoder, og da er det gjelder spill på hvem som ryker ut som er vanligst. Viktige datoer å få med seg Stjernekamp har blitt sendt hver år siden 2012, og det er ingen grunn til å tro at ikke Stjernekamp vil dukke opp på norske tv-skjermer også i 2021. Programmet sendes normalt på høsten hvert år, og varer i et par måneder. Eventuelle datoer for 2021 er fortsatt ikke lansert, men det er bare å følge med for å finne ut når Stjernekamp dukker opp i 2021.

Skal vi danse odds

Skal vi danse er et av de mest populære tv-programmene i Norge, og det har det vært helt siden programmet så dagens lys i 2006. Det populære TV-programmet lar norske kjendiser konkurrere i ulike typer dans i beste sendetid. Programmet stammer opprinnelig fra det britiske programmet Strictly Come Dancing. Siden Skal vi danse er så populært blant norske tv-seere, er det ikke så rart at også bettingsidene har fattet interesse for å tilby odds på Skal vi danse. [hub_toplist id=\"2586\"] Tippe på Skal vi danse Betting og odds handler ikke bare om sport, og bettingsidene forsøker alltid å finne på noe nytt og spennende som spillerne kan satse penger på. Tv-programmer er ofte populære bettingobjekter, og et populært tv-program som Skal vi danse er naturligvis noe som de norske bettingsidene ønsker å tilby odds på. Du finner Skal vi danse odds hos stadig flere bettingselskaper, og om du digger dette populære tv-programmet så vil du garantert få litt ekstra spenningsutbytte om du også satser penger på de ulike deltakerne. Når en ny sesong for Skal vi danse nærmer seg, så avslører TV2 deltakerne. Dette er alltid populære kjendiser, og det knytter seg alltid stor spenning til hvordan de ulike kjendisene vil gjøre det på dansegulvet. Det er nye episoder hver uke, og deltakerne skal danse ulike danser i hver episode, alt fra jive, tango og cha cha cha til flamenco, selskapsdans og swing. Deretter får deltakerne poeng fra et profesjonelt dommerpanel, og én kjendis ryker ut i hvert program. Med en gang deltakerne i en ny sesong er avslørt, vil bettingselskapene begynne å tilby odds på den nye sesongen av Skal vi danse. Her vil det være mulig å spille på resultatene i de enkelte episodene, men også sette langtidsspill på hva som skjer i finalen. Odds på Skal vi danse fungerer ganske likt som om du spilte på sport. Du velger deg en favoritt eller en hendelse som du tror vil skje i løpet av episoden eller sesongen, og så er det bare å sette spillet ditt. Det er veldig trygt å satse penger på Skal vi danse hos de mange seriøse norske bettingsidene som finnes der ute.  Som ny spiller kan du også se frem til velkomstbonuser som inkluderer risikofrie spill, eller gratis spill. Så fort du ha registrert deg hos en bettingside som tilbyr Skal vi danse odds, er det bare å begynne å spille. Om du vinner kommer gevinstene automatisk inn på bettingkontoen din. Spill på følgende oddsobjekter Bettingsidene lar deg spille på en rekke ulike oddsobjekter når du satser penger på Skal vi danse.  Et oddsobjekt er kort forklart en hendelse du tror vi inntreffe i løpet av episoden, sesongen eller konkurransen, som det tilbys odds på. Det vanligste spillet er på hvilken kjendis som vinner hele Skal vi danse. Spiller du på dette så setter du et spill som potensielt ikke blir avgjort før i finalen, så da er det bare å benke seg, og vente i spenning. Mens du venter på finalen er det naturligvis også mulig å finne odds på hendelser i de ulike episodene. Dette inkluderer hvem som ryker ut av hver episode, og hvem som får flest og færrest poeng av dommerne. I forbindelse med finalen kjører bettingsidene gjerne også egne kampanjer der det f.eks. dukker opp oddsbooster eller tilbud med risikofrie spill til spillerne. Viktige datoer å få med seg Skal vi danse sendes på høsten hvert år, og den populære tv-serien har vært på norske tv-skjermen helt siden 2006. Det betyr hele 16 sesonger av det populære danseprogrammet, og det er ingen grunn til å tro at det ikke kommer en ny sesong i 2021. Datoene for en ny sesong er fortsatt ikke avslørt, men det er bare å følge med.

Mesternes Mester odds

Mesternes mester er et veldig populært tv-program der tidligere idrettshelter møtes til ulike sportslige utfordringer. TV-programmet har gått på norske TV-skjermer siden 2009, og hver episode har mange hundretusen seere.  Også bettingsidene har fått øynene opp for den populære idrettskonkurransen, og mange av de største norske bettingsidene tilbyr Mesternes mester odds. [hub_toplist id=\"2586\"] Tippe på Mesternes mester Helt siden 2009 har Mesternes mester vært en av de mest populære reality-konkurransene på tv. Her møtes tidligere helter innen ulike idrettsgrener for å se hvem som fortjener tittelen som den ultimate mesteren.  Noen idrettshelter har beholdt storformen, mens andre ikke er i like god form som tidligere, men fysikk er likevel ikke avgjørende i Mesternes mester.  I hver sesong er det nye idrettsprofiler som konkurrerer mot hverandre, og siden dette er en konkurranse, så egner tv-programmet seg også godt for deg som vil satse litt penger på din favoritt. Siden Mesternes mester er et svært populært tv-program, der hundretusenvis av nordmenn følger med på hver episode, så er det naturligvis fristende for bettingsidene å kaste seg på bølgen.  Det har de også gjort, og mange av de største bettingselskapene tilbyr odds på Mesternes mester. Tre veldig populære norske bettingsider som tilbyr Mesternes mester odds hver sesong er NordicBet, Unibet og Betsson.  Her finner du alltid mange spennende spillmuligheter, og som ny spiller kan du i tillegg se frem til gode bonuser som inkluderer både gratisspill og risikofrie spill. Mesternes mester filmes i løpet av et par uker om sommeren ved ulike feriedestinasjoner i Middelhavet. I tidligere sesonger har blant annet konkurransen vært arrangert i Malta, Italia, Hellas og Spania. Selve tv-programmet sendes imidlertid ikke på norske tv-skjermer før på høsten, noe som gjør at konkurransen ikke foregår «live». Dette betyr at deltakerne selv vet hvem som har vunnet, selv om disse har taushetsplikt. Som tv seer vet du imidlertid ikke hvem vinneren blir, og ønsker du å spille på odds på Mesternes mester må du forsøke å gjette deg til hvilke idrettsutøvere som fortsatt er i så godt form at de kan stikke av med seieren i konkurransen. De fleste av øvelsene under Mesternes mester er nemlig fysiske øvelser, der de idrettsheltene som har vært flinkest til å beholde formen har en klar fordel. Det er likevel nattesten som avgjør alt, og her møtes to av deltakerne til en konkurranse der oppgaven er å være først ute til å fange et fallende lys. Nattesten gjør Mesternes mester til en uforutsigbar konkurranse, noe som gjør det ekstra morsomt å spille på oddsen på konkurransen. Siden nattesten kan slå ut litt tilfeldig så kan du få ganske gode odds på din favoritt på Mesternes mester.  En god strategi kan imidlertid være å ikke satse penger på den idrettshelten du liker best, men den du tror har det beste utgangspunktet for å faktisk stikke av med seieren i Mesternes mester. Spill på følgende oddsobjekter Det vanligste oddsobjektet blant bettingsidene som tilbyr odds på Mesternes mester er hvem som vinner hele konkurransen. Dette blir jo ikke avgjort før på slutten av sesongen, så her er det snakk om langspill der det bare er å smøre seg med tålmodighet. Hver episode ryker en deltaker ut, og det er også flere bettingsider som gir deg odds på hvem dette blir. Hvilke oddsobjekter som tilbys hos de ulike bettingsidene kan variere. Viktige datoer å få med seg Mesternes mester har blitt vist på norske TV-skjermer hvert år siden 2009, og det er ingen grunn til å ikke tro at programmet også vil dukke opp i 2021. Ingen datoer er enda satt for en ny sesong, men programmet filmes om sommeren og sendes normalt på tv hver høst.

Melodi Grand Prix odds

Melodi Grand Prix (MGP) er uten tvil et av de mest populære tv-programmene i Norge, og millioner av nordmenn benker seg foran tv-skjermen når det skal avgjøres hvem som får lov til å representere Norge i Eurovision Song Contest. De norske bettingsidene er også opptatt av Melodi Grand Prix, og tilbyr selvfølgelig MGP og Eurovision odds til sine norske spillere. Nedenfor er våre anbefalinger til aktører som hvert år tilbyr odds slik at du kan tippe på MGP og Eurovision. [hub_toplist id=\"2586\"] Tippe på MGP Melodi Grand Prix 2021 går av stabelen i januar og februar 2021, før Eurovision finalen som vanlig vil skje i mai. NRK har imidlertid avslørt at det vil bli flere finalister i årets hovedfinale enn noen gang tidligere. Hele 12 finalister dukker opp i finalen 20. februar, og halvparten av disse vil være forhåndskvalifiserte. Årets delfinaler vil ha dueller som tidligere år, og det vil være publikum som bestemmer hvem som går videre. Nytt av året vil være at det vil innføres et wildcard, der artistene som ryker ut i delfinalene får en ny sjanse til å kjempe seg videre til finalen. For deg som vil satse penger er det gode muligheter for å finne spennende odds på Melodi Grand Prix. De norske bettingsidene vil være klar med odds på artistene som skal delta i delfinalene og finalen i god tid før selve delfinalene starter, men legg dog merke til at artistene presenterer rett i forkant av hver delfinale og oddsen vil derfor i de fleste tilfeller ikke være tilgjengelig før det nærmer seg. Tipping på Melodi Grand Prix fungerer i utgangspunktet på samme måte som betting på sport. Du finner deg en vinnerfavoritt eller en begivenhet du tror kommer til å inntreffe i løpet av konkurransen, og så satser du penger på dette. Dette kan både være hvem som ryker, hvem som vinner eller kanskje til og med prosentandel av antall stemmer dersom oddssetterne klarer å lage spill på det. Spill på følgende oddsobjekter Under Melodi Grand Prix vil det være mulig å spille på oddsen under både delfinalene og den store finalen. Vi ser for oss at bettingsidene kommer til å ha en rekke bettingmuligheter under hver av finalene, der de mest populære spillene naturligvis vil være hvem som går videre til den store hovedfinalen, og hvem som blir Norges neste representant i Eurovision. Følgende oddsobjekter vil være tilgjengelig under Melodi Grand Prix: Hvem vinner finalen, og blir Norges neste representant i Eurovision? Hvem går videre fra delfinalene? Hvem går videre fra «Siste sjanse» Hvem får wildcard? Hvilke artister plasserer seg hvor i finalen? Merk at dette ikke er en uttømmende liste over oddsobjekter under Melodi Grand Prix. Bettingsidene vil sikkert også tilby andre oddsobjekter som du kan spille på. Viktige datoer å få med seg Melodi Grand Prix 2021 blir den 59. utgaven av den populære sangkonkurransen, og arrangeres i januar og februar.  Vinneren av konkurransen får representere Norge i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam i Nederland. Det er mange datoer å holde styr på dersom du vil ha med deg alle delfinalene, og ikke få glipp av noen bettingmuligheter. Heldigvis for deg så har vi samlet de viktigste datoene under, slik at det blir litt enklere å følge med. Viktige datoer under Melodi Grand Prix 2021: 16. januar: Delfinale 23. januar: Delfinale 30. januar: Delfinale 6. februar: Delfinale 13. februar: Delfinale 14. februar: Siste sjanse 20. februar: Den store finalen Viktige datoer under Eurovision Song Contest 2021: 18. mai: Semifinale 1 20. mai: Semifinale 2 22. mai: Finale Husk å følge med hos de ulike bettingsidene når årets Melodi Grand Prix nærmer seg. Her vil det garantert dukke opp mange spennende spillmuligheter.  Kjenner vi bookmakerne rett så vil de garantert også kjøre noen spennende kampanjer der både gratis spill, risikofrie spill og oddsboost på utvalgte deltakere vil gjøre det veldig lukrativt å satse penger på den populære sangkonkurransen.

Love Island odds

Love Island er en realityserie som fant veien til norske tv-skjermer for første gang i 2018. Deretter ble en ny sesong sendt i 2020. Tv-serien gikk opprinnelig på TV3, men rettighetene for andre sesong ble kjøpt opp av TV2.  Love Island har blitt relativt populært blant tv-seerne, selv om anmelderne gjennomgående har slaktet konseptet. Også bettingsidene har fått opp øynene for Love Island, og det er faktisk mulig å finne Love Island odds hos mange av de mest populære bettingsidene. Nordmenn ser ut til å først og fremst være interessert i odds på Love Island Norge og Storbritannia, så vi har tatt utgangspunkt i spillutvalg på disse to seriene når vi har vurdert og funnet frem til våre anbefalinger nedenfor. [hub_toplist id=\"2586\"] Tippe på Love Island Love Island baserer seg på et britisk konsept, som ble sendt for første gang på den britiske tv-kanalen ITV i 2005. Konseptet er solgt til over 40 ulike land, der Norge er et av landene som har kjøpt rettighetene til å lage sin egen versjon av kjærlighetskonkurransen. Første sesong av Love Island ble sendt på TV3 i 2018, med Tone Damli Aaberge som programleder. Deretter kjøpte TV2 opp rettighetene til programmet, og sendte andre sesong i 2020, denne gangen med Morten Hegseth som programleder. Realitykonseptet går ut på at 12 single menn og kvinner skal forsøke å finne kjærligheten på i en luksusvilla på Mallorca, Gran Canaria eller et annet spansk ferieparadis. I forkant av programmet går deltakerne gjennom en test som avgjør hvilke deltakere som passer best sammen. Deretter skal deltakerne forsøke å finne sin make inne i luksusvillaen, og de vinner dersom de ender opp med den deltakerne som testen gav dem best match med. TV-programmet foregår som en konkurranse, der deltakerne etterhvert blir stemt hjem. Det er derfor et tv-konsept som fungerer bra som bettingobjekt.  Bettingselskapene har de siste årene satset stadig hardere på å tilby odds på ulike tv-konkurranser, og Love Island har naturligvis ikke gått under radaren hos bettingsidene. Hos flere av de mest populære bettingsidene er det derfor mulighet for å finne Love Island odds, slik at du kan satse penger på dine favoritter i tv-programmet. Betting på Love Island fungerer ganske likt som betting på sport. Du skal finne din favorittdeltaker og de paret du tror vil vinne konkurransen. Deretter setter du pengene dine på dine vinnerfavoritter, lener deg tilbake i godstolen og håper at du valgte rett. Vanligvis spilles det på hvilken deltakere man tror vinner finalen. Det er greit å merke seg hvem som er publikumsfavoritt. Det er nemlig publikum som stemmer på ulike hendelser i programmet, og således er det publikum som er med på å avgjøre utfallet av Love Island. Det er altså flere populære bettingsider som tilbyr spill på Love Island, og for å kunne spille må du registrere deg på en av disse bettingsidene. Så fort konto er opprettet er det bare å sette inn penger på kontoen din, og finne hvilken favoritt du vil spille på.  Bettingsidene har gjerne også gode tilbud til nye spillere som inkluderer risikofrie spill og innskuddsbonuser. Spill på følgende oddsobjekter De vanligste oddsobjektene du finner på Love Island er på hvilke par du tror vil vinne konkurransen. Det er derfor lurt å tenke litt strategisk, og det er viktig å faktisk følge med på tv-programmet for å øke sjansene for å vinne. Du bør spille på de deltakerne du tror har best kjemi sammen, og finne ut hvilket par som er publikumsfavoritt. Når bettingsidene setter oddsen er det nemlig nettopp publikum sine meninger om de ulike deltakerne som er med på å bestemme oddsen. Viktige datoer å få med seg Love Island har blitt sendt på norske tv-skjermer i 2018 og 2020, og det er bekreftet at det er planlagt en ny sesong. Innspillingen av den nye sesongen har imidlertid blitt utsatt på ubestemt tid, men vi håper og tror at det vil kunne en ny sesong av Love Island Norge i 2021 eller 2022.

Idol odds

Idol er et veldig populært talentprogram som har blitt sendt på norske tv-skjermer siden tidlig på 2000-tallet. Programmet er basert på det britiske tv-programmet POP Idol, og ble en seersuksess allerede fra starten. De norske bettingsidene har naturligvis fått med seg Idol sin popularitet blant nordmenn, og svært mange bettingsider tilbyr derfor Idol odds og muligheten til å tippe på Idol. [hub_toplist id=\"2586\"] Tippe på Idol I Idol får vanlige nordmenn muligheten til å vise frem sine sangferdigheter.  Den norske versjonen av Idol sendt for første gang i 2003, og programmets formål er å jakte på den neste norske superstjernen. Tusenvis av nordmenn møter hvert år opp på auditioner over hele landet, men et dommerpanel på fire dommere velger kun ut noen få som får være med videre i den tv-sendte talentkonkurransen. Deretter ryker flere og flere ut før man står igjen med rundt 10 – 12 deltakere som får være med på finalerundene. Siden Idol er en sangkonkurranse, egner tv-programmet seg naturligvis godt for pengespill, og mange av de mest populære norske bettingsidene tilbyr derfor Idol odds. Siden Idol velger ut deltakerne sine blant vanlige folk som er på auditions, så vet man jo ikke hvem som skal være med i konkurransen før auditionene er fullført og livesendingene er i gang.  Dette betyr at bettingsidene ikke kan tilby odds på Idol før et godt stykke inn i konkurransen, det vil si etter at programmene med auditions er sendt på tv. Først når programmet får inn i finalesendingene vil det dukke opp odds på deltakerne hos de ulike bettingsidene. Dersom du har ambisjoner om å tjene penger på Idol odds, så er nok en lur strategi å la deltakerne vise seg frem i noen programmer før du satser pengene dine på den du tror vil gjøre det bra. Det er slik i Idol at den som er favoritt i begynnelsen sjelden ender opp som vinner. Ting forandrer seg gjerne mye i løpet av finalesendingene, og dette bør du også ha i bakhodet når du satser penger på Idol. Det første du må gjøre i jakten på Idol odds er å finne en bettingside som tilbyr odds på dette populære musikkprogrammet. Mange av de mest populære bettingsidene tilbyr nettopp odds på Idol. Tre bettingsider som pleier å ha Idol odds hvert år er Betsson, Unibet og NordicBet. Dette er tre veldig populære bettingsider som retter seg mot norske spillere, og der alle nye spillere kan se frem til gode bonuser som inkluderer både bonus på innskudd samt risikofrie spill. Når du har funnet en bettingside som tilbyr Idol odds, er det bare å sette inn penger på kontoen din, og finne frem til de ulike spillobjektene som bettingsiden tilbyr på Idol.  Normalt kan du enkelt søke deg frem til dette ved å skrive «Idol» i søkefeltet, men dersom du ikke finner søkefeltet må du lete etter kategorien \"spesialer\", \"utenomsportslig\" eller lignende. Deretter er det bare å lene seg tilbake i godstolen, se på Idol-sendingene, og krysse fingrene for at spillet du har satt går inn. Spill på følgende oddsobjekter Det vanligste spillet på Idol er hvem som stikker av med Idol-seieren, og blir Norges nye sangstjerne. Hos de fleste bettingsidene som tilbyr Idol odds vil du kun få muligheten til å spille på hvem som vinner selve konkurransen. Det finnes imidlertid noen sider som også lar seg spille på hvem som ryker ut i de ulike finalesendingene. Viktige datoer å få med seg Idol har blitt sent på norske tv-skjermen siden 2003, og det er ingen grunn til å tro at programmet vil gi seg med det første. De siste årene har Idol bare blitt sendt annethvert år, og siden idol sist ble sendt i 2020, er det grunn til å tro at vi ikke vil finne Idol på norske tv-skjermer før i 2022. Det er bare å holde øynene oppe!

Tipping på langrenn

Langrenn er kanskje den mest populære sporten i Norge, og Norges definitive nasjonalsport. Det mange ikke vet er at det også er mulig å spille på odds på langrenn. Stadig flere nordmenn oppdager gledene med tipping på langrenn, og mange av de norske bettingsidene tilbyr dette. I denne artikkelen ser vi nærmere på tipping på langrenn, og hva du bør vite om du ønsker å satse penger på vår nasjonalsport.

Tipping på håndball

Håndball er en sport som er veldig populær i Norge. Mange nordmenn spiller håndball, og enda flere ser håndball på tv. Stadig flere nordmenn tester også ut tipping på håndball, og du har mange spillmuligheter hos de norske bettingsidene. I denne artikkelen ser vi nærmer på tipping på håndball og hva du bør tenke på før du satser penger på denne populære sporten.

Tipping på fotball

Nordmenn er fotballgærne, og elsker også å spille på fotball. Tipping på fotball er en skikkelig gøy hobby, og noen klarer faktisk også å leve av dette. Hos norske bettingsider på nett er det masse muligheter for å satse penger på fotball, og i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan tipping på fotball fungerer og hvor du bør spille.

Tipping på ishockey kamper

Ishockey er en av de mest populære lagsportene i Norge, og det er stadig flere nordmenn som satser penger på ishockey. Om du vil teste ut tipping på ishockey har du mange muligheter hos de norske bettingsidene på nett. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan tipping på ishockey fungerer, og hva du bør tenke på før du satser penger på hockey.

Tipping på hest: Vinn på veddeløp

Er det noe nordmenn elsker så er det tipping, og hest er noe av det mest populære å spille på blant norske spillere. Stadig flere nordmenn oppdager at tipping på hest kan være en gullgruve i tillegg til at det er veldig underholdende.

Basketball tipping: Slik vinner du penger på basketball

Basketball er kanskje ikke en typisk norsk sport, men stadig flere nordmenn følger med på denne idretten. Mange nordmenn elsker også å sette penger på basket, og de fleste norske bettingsider på nett tilbyr tipping på basketball. I denne artikkelen ser vi nærmer på hvordan tipping på basketball fungerer, og hva du bør tenke på før du spille på basketball.

Hvordan tjene penger på betting

Nordmenn elsker odds og betting, og vi ligger blant verdenstoppen når det kommer til å spille på sport og idrett. For de fleste er betting kun en hobby. Noen klarer imidlertid å tjene penger på betting, og har spilling som et levebrød. I denne artikkelen gir vi deg noen tips til hvordan du kan tjene penger på betting.