Tippe på X-Factor

Sist oppdatert:
Tippe på X-factor

På denne siden

  X-factor er en populær internasjonal talentkonkuranse, som først ble sendt på TV2 i 2009 og 2010. Programmet kan sammenlignes med Idol, men fokuserer ikke kun på sang og musikk. Her kan alle som har et underholdende talent være med, enten man driver med tryllekunst, dans eller stand-up.

  X-factor var en tv-suksess på norske tv-skjermer, og selv om det per nå ikke sendes en norsk versjon på tv, så er det mulig å finne X-factor odds på de ulike utenlandske versjonene av talentprogrammet.

  Anbefalte bettingsider

  • Betal med Visa
  • Odds på norsk idrett
  • Konkurransedyktig odds
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Virtuell sport
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + reloadbonus
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Betal med Visa
  • Gode bonusvilkår
  • Hyppige kampanjer
  Oddsbonus
  2000 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Lisens fra Malta
  • Betal med Visa
  Oddsbonus
  2100 NOK
  + 10% cashback
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
  • Norske nettsider
  • Hyppige kampanjer
  • Live betting
  Oddsbonus
  2100 NOK
  Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

  Tippe på X-factor

  X-factor er opprinnelig et britisk underholdningskonsept, som ble skapt av den svært populære britiske musikkprodusenten Simon Cowell.

  I Storbritannia tok X-factor over for Pop Idol i 2004, og konseptet har siden blitt solgt til en rekke ulike land, blant annet Norge.

  X-factor i Storbritannia har blitt en suksess over hele verden, og har blitt sendt i hele 15 sesonger, sist i 2018.

  Rettighetene til musikkonkurransen har blitt solgt til hele 147 land, der X-factor USA og X-factor Australia nok er de mest kjente versjonene utenom originalen.

  Nordmenn kjenner gjerne til deltakere i utenlandske versjoner av X-factor fordi tv-klippene av de beste deltakerne gjerne går viralt på nettsteder som YouTube.

  Flere norske tv-kanaler har også sendt sesonger av X-factor fra andre land.

  Bettingsidene har for lengst fått øynene opp for X-factor, og de fleste store bettingsider tilbyr X-factor odds.

  Dersom du spiller på de største bettingsidene vil du finne X-factor odds fra sendingene i de mest populære landene, som Storbritannia, USA, Australia osv.

  Selv om X-factor nå tar en pause i Storbritannia, er det planlagt en ny sesong i 2021. Nye sesonger er også planlagt i mange andre land.

  Betting på X-factor fungerer på mange måter ganske likt som betting på sport. Målet ditt er å finne den deltakeren du tror kommer til å vinne konkurransen, og satse pengene dine på denne deltakeren.

  Oddsen på X-factordeltakerne settes etter hvor sannsynlig bettingsidene tror det er at deltakerne vinner, og her vil oddsen vanligvis endre seg mye gjennom finalesendingene.

  Siden det kun er finalesendingene som sendes live, er det først på dette tidspunktet at man vil finne X-factor odds hos bettingsidene. Da gjenstår bare en håndfull av de beste deltakerne, og tusenvis av deltakere har blitt eliminert i store auditions.

  Det er veldig morsomt å bette på X-factor, fordi konkurransen er ganske så uforutsigbar. Den deltakeren som er favoritt når finalesendingene starter vinner sjelden til slutt. Her kan alt skje underveis.

  Det du må gjøre er å finne en bettingside som tilbyr X-factor odds. Du finner odds på den populære musikkonkurransen hos de fleste store bettingsidene, men det kan variere hvilke lands x-factor sendinger de tilbyr odds på, og hvor mange oddsobjekter de har.

  Uansett er det enkelt å registrere seg hos de store bettingselskapene, og så fort du har fylt opp kontoen din er det bare å satse pengene på den deltakeren du tror vil vinne, eller den deltakeren du tror vil ryke ut fra hver finalesending.

  Spill på følgende oddsobjekter

  Det vanligste oddsobjektet på X-factor er hvilken deltaker som vinner hele konkurransen.

  Mange bettingsider tilbyr også spill på hvilke deltakere som gjør det dårligst i hver sending, og som må kjempe mot hverandre for å overleve.

  Her er det altså mulig å både spille langsiktig på vinneren av X-factor, og på hvem man tror vil ryke ut i hver sending.

  Viktige datoer å få med seg

  X-factor sendes i så mange ulike land at det nesten alltid er en eller flere konkurranser gående.

  I Norge er det så vidt vi vet ikke planlagt noen nye X-factor sesonger med det første, mens Storbritannia planlegger en ny sesong i 2021. Det gjør også flere andre land.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.